Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK
Az utazás korszerű, biztonságos és kényelmes légkondicionált autóbuszokkal történik. Minden szervezett programunk Budapestről indul. A  találkozóhely  a  Déli  pályaudvarnál  (Hotel  Mercure  Buda  mellett) található, a részvételi jegyeken megadott gyülekezési, illetve indulási időpont  szerint.  (Fontos:  Az  adott  indulási  időpont tól  az  utazások zavartalan bonyolítása érdekében eltérni nem tudunk !) Hosszabb autóbuszos  utazások  esetében  a  rendszeres  időközönként  (3-4  óra) megtartott 15-20 perces pihenők egyrészt a programok pontos időbeosztásához, másrészt pedig a nemzetközi előírásokhoz alkalmazkodnak, melyek betartása a programok pontos menetének alapfeltétele. Az autóbuszokon a helyfoglalás jelentkezési sorrendben történik. Az ülésfoglalás lehetőségét az előleg befizetésekor a szabad helyek függvényében biztosítjuk. (Az üléshely és az autóbusz típus váltás  jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. A meghirdetett létszámnál  jelentősen kisebb  vagy nagyobb  csoport  indításánál  az iroda az autóbusz típusára vonatkozó változtatás jogát szintén fenntartja, mely esetleges kisebb, vagy nagyobb autóbusz esetében az üléshely módosulását is eredményezheti. (Emeletes buszokat programjainknál nem használunk!) A nemzetközi gyakorlatban előforduló súly ellenőrzések miatt személyenként maximum egy bőrönd és egy kisebb kézipoggyász elhelyezésére van lehetőség. Autóbuszos utazásoknál a csomagtérbe személyenként egy bőrönd (20 kg) helyezhető el. Az utastérbe csak kisebb  csomag  elhelyezése  lehetséges.  Az  autóbuszon  hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk. Az indulást megelőzően kiküldésre kerülő utas tájékoztatóban előre jelezzük a hazaérkezés várható időpontját is, mely azonban az útviszonyoktól és a forgalomtól függően természetesen változhat.

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK


Egyes úti céloknál, útvonaltól illetve a jelentkezők létszámától függően további felszállási lehetőségekre is mód nyílik. Kérjük, minden esetben egyeztessenek munkatársainkkal! Körutazásaink esetében az alábbi helyszíneken tudunk díjmentes felszállási lehetőséget biztosítani:
Franciaország, Svájc, Ausztria, Németország, Csehország, Lengyelország: Tata-M1/Remeteségi pihenő, Bábolna-M1/Bábolna pihenő, Győr-M1/Arrabona pihenő, Mosonmagyaróvár-M1/Mosoni-pihenő.
Olaszország, Franciaország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Spanyolország: Székesfehérvár-M7 59km/Shell benzinkút, Siófok-Szekszárdi lehajtó-pálya melletti TESCO, Balatonlelle-Marché, Nagykanizsa- TESCO parkoló.
Bosznia/Bosznia Hercegovina kincsei, Hercegovinai nyaralás, Balkán körút: Dunaújváros-M6/Újvárosi pihenő, Paks-M6/Paksi pihenő, Szekszárd-M6/Fácánkerti pihenő.
Albánia, Bosznia/Vízparti Világörökségek, Szerbia, Montenegró: Kecskemét-M5/MOL benzinkút, Szeged-Shell benzinkút/Bajai út 2-4.
Lengyelország, Szlovákia: Vác-Központi autóbusz pályaudvar.
Románia/Székelyföld/Herkulesfürdő: Kecskemét-Mol benzinkút, M5 autópálya 90 km, Kecskemét déli pihenő, Szeged-Rókusi TESCO parkoló-Rókusi krt. 42-64.
Románia/Erdélyi kiskörút: Hatvan-M3 MOL benzinkút, Polgár-M3 Center.
Fontos: Néhány programunknál az útvonal hazafelé módosul! Részletek az egyes programoknál! A megadott felszállási helyektől, melyek megegyeznek a leszállás helyszíneivel, eltérni nem tudunk! Le- és felszállítása menetirány szerinti oldalon történik.

FONTOS:  Néhány  programunknál  az  útvonal  hazafelé  módosul! Részletek az egyes programoknál! A megadott felszállási helyektől, melyek megegyeznek a leszállás helyszíneivel, eltérni nem tudunk! Le- és felszállítás a menetirány szerinti oldalon történik.