Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

GINOP SZÉCHENYI 2020

Projekt azonosítója: GINOP-9.1.1-21Kedvezményezett neve: TDM TRAVEL TOURS KFT.

Projekt címe: KAMATMENTES ÚJRAINDÍTÁSI GYORSKÖLCSÖN HITELPROGRAM

Szerződött hitelösszeg: 10.000.000

Projekt leírás: A 2020. március 19-i C (2020) 1863 final számú európai bizottsági közlemény alapján nyújtott támogatás. Kölcsön nyújtása a COVID-19 világjárvány okozta válság által a leginkább sújtott ágazatokban tevékenykedő mikro, kis, és középvállalkozások járvány utáni működésre történő felkészülésük támogatására.  A projekt keretében a finanszírozás leírása: Munkaerő költségek (Bér és járulékai)

 

Megvalósítási helyszín: 2600-Vác, Széchenyi utca 3-7.

Gyorskölcsön Hitelprogram keretén belül 10.000.000 Ft /tízmillió forint/ támogatásban részesül. A projekt tervezett befejezése 2031.10.15.

 
TdM Utazási Iroda - A Tökéletes döntés Mindenkinek!

Tisztelt Ügyfeleink!


Utazásásszervező irodaként,  touroperatori engedéllyel (U-000204) szervezzük csoportos utazásainkat. Tagjai vagyunk a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ) is, és utasaink biztonságát, a Colonnade Insurrance S.A. biztosítótársasággal kötött vagyoni biztosításunk garantálja.

Irodánk elsődlegesen autóbuszos és repülős körutazások, valamint olaszországi szállások széles kínálatával várja az utazni vágyókat. Kínálatunkban egynapos autóbuszos kirándulások, körutazások és repülős városlátogatások mellett számos üdülési lehetőség is megtalálható.  A TdM utazási iroda folyamatosan megújuló és mindig bővülő ajánlatait weboldalunkon érhetik el, melyek az évek folyamán Törzsutasaink és Partnereink igényeihez igazodva egyre gazdagabb és színesebb kínálatot öleltek fel. 36 katalógus, 56 desztináció

 

 

Ügyfeleink bizalmát elsősorban pontos, részletes tájékoztatással, színvonalas szolgáltatásokkal szeretnénk elnyerni. Választásukat pedig jól előkészített útleírással szeretnénk megkönnyíteni, hogy az ajánlatok közül mindenki megtalálja az elképzeléseinek és egyéni igényeinek leginkább megfelelő programot.

 

Minőség, megbízhatóság kedvező áron

 

Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálását , több mint 16 éves szakmai múlt, lelkiismeretes, dinamikus, és szakképzett csapatunk , és a közel 30 főt számláló megbízási szerződéssel rendelkező kollégánk biztosítja nap mint nap. Az online foglalás mellett Kollégáink személyes ajánlása, szakmai felkészültsége is nagy segítséget nyújthat az utazás kiválasztásában.

 

Kínálatunkat országszerte több mint 500 szerződéses Partneriroda értékesíti, így Magyarországon, bárhol egyszerűen és gyorsan elérheti ajánlatainkat. Saját szervezésű programjaink mellett, szerződéses magyarországi és külföldi partnerhálózatunknak köszönhetően, folyamatos tájékoztatást tudunk adni mind a hazai mind pedig a külföldi piacon elérhető aktuális utazási ajánlatokról. Így weboldalunkon saját kínálatunk mellett számos utazási iroda ajánlatából választhat a naponta frissített akciós ajánlatok közül is, de Kollégáink természetesen egyéni elképzeléseik megvalósításában is állnak szíves rendelkezésükre.

 

 És hogy miért TdM?

 

1.    Kiemelkedően jó ár-érték arány

Programjaink a kedvező ár mellett, kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítanak. Utazásaink során a választott szálláshelyek legalább 3*-os kategóriába tartoznak, de nagyon sok programunk során már 4*-os elhelyezést biztosítunk Ügyfeleink részére. Szolgáltatásainkat pedig folyamatosan bővítjük és fejlesztjük annak érdekében, hogy az utazásuk még kellemesebb és kényelmesebb legyen.

 

2.    Színvonalas, modern autóbuszok

Utazásaink során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos és kényelmes autóbuszok kiválasztására. Járműparkunkban minden kényelemmel és modern technikával felszerelt autóbuszok biztosítják a színvonalas utazást.

 

3.    Minimális létszám

Utazásaink már 20-25 fő esetén is indulnak. Amennyiben az Ön által választott program esetében mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk a programot az alacsony jelentkezési szám miatt, akkor ez esetben kiemelten magas kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

 

4.    Profi idegenvezetők

Utazásaink során kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező, gyakorlott, idegenvezetők kísérik a csoportokat, garantálva a színvonalas tájékoztatást, pontos időbeosztás és kihasználását valamint az Önök kikapcsolódását és  gondtalan utazását.

 

5.    Ingyenes ülőhelyválasztás

Foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az aktuálisan szabad ülőhelyek közül.

 

Remélve, hogy a weboldalunkon szereplő programok közül hamarosan Ön is talál egy elképzeléseinek megfelelő ajánlatot, kellemes böngészést kívánunk!

 

 

 

 
Szolgáltatásaink

-repülőjegy értékesítés
-vezető légitársaságok menetrend szerinti- és fapados légitársaságok járataira
-legkedvezőbb alternatíva felajánlása
-last minute ügyintézés
-egyéni és csoportos utazások
-utazási utalvány
-autóbuszbérlés
-diákutaztatás/ osztálykirándulások szervezése
-szállásfoglalás
-idegenvezetők biztosítása belföldön és külföldön
-szakmai és incentive utak szervezése
-csapatépítő tréningek szervezése
-belföldi utazások szervezése
Cégrendezvények szervezése:

- konferenciák, üzleti, promóciós célú kirándulások szervezése
- incentive célú, ajándék Utazási Utalványok kibocsátása
- üzleti ebédek, vacsorák szervezése
- rendezvények bel- és külföldi szervezése
- utazásszervezés nemzetközi szakvásárokra, kiállításokra

 Utazási biztosítások:

- kedvező baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (Colonnade, EUB)
- csoportoknak extra kedvezményes biztosítási díj