Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Zárt csoportok
Az elmúlt 20 évben visszatérő ügyfeleinknek köszönhetően egyre több zárt csoportos megkeresés érkezett irodánkhoz, így minden évben számos elégedett baráti társaságnak, iskolának vagy üzleti partnerünknek nyújtunk segítséget utazásuk teljes körű megszervezésében. Egyik legfontosabb erősségünk a turisztikai szolgáltatások személyre szabása, kedvező árak kialakítása, egyéni igények felismerése, és a legoptimálisabb kombinációk kialakítása, hogy az utazás mindenki számára életre szóló örök élmény adjon. Meghirdetett programjaink mellett örömmel vállaljuk zárt csoportok igény szerinti utaztatását diák csoportoktól, a céges, incentive programokig. Irodánk az utazásszervezésen belül kiemelt hangsúlyt fektet a zárt csoportok elképzeléseinek megvalósítására, a speciális téma utak felépítésére, szakmai programok lebonyolítására, incentív és üzleti utaztatások, konferenciák- és rendezvények szervezésére. A gondos szervezés mellett, minőségben és ár-érték arányban egyaránt kiemelkedő szolgáltatásokat kínálunk, hogy tervezett utazásuk valóban felejthetetlen élmény legyen!

CSOPORTOS KEDVEZMÉNY
Csoportok számára igény szerint biztosítunk szállást, autóbuszt, kísérő idegenvezetőt a kiválasztott desztinációra. Az egyéni elképzeléseknek megfelelően készítünk útitervet, és választjuk ki a leginkább megfelelő szálláskategóriát. Vállaljuk szakmai programok, incentive utazások összeállítását, valamint kiállításokra, sporteseményekre, egyéb rendezvényekre programok teljes körű lebonyolítását. Amennyiben valamelyik programunk felkeltette az érdeklődését, egyéni elképzelése van, és más városok összeállítását tervezi, kérésének megfelelően összeállítjuk a részletes útvonaltervet és árajánlatot, a választott szállás kategóriának, és ellátásnak megfelelően. Csoportok részére csoportos kedvezményt biztosítunk!

TÉMAUTAK-BORKÓSTOLÓK-GASZTROTÚRÁK-ÉLMÉNYEK FELSŐFOKON
Zenei fesztivál, természetjárás, festészet, szobrászat, autógyár látogatás vagy éppen ínyenceknek szóló gasztrotúra? Lakóhajózás, rafting túra, tesztvezetés Ferrarival vagy főzőiskola Szicíliában? Narancs, olíva vagy pisztácia szüret? Csapatépítő tréningek a disznóvágástól a filmforgatásig, ahol Ön választja ki a szereplőket. 
A mi képzeletünknek csak a megrendelő szab határt!

 

 

DIÁKUTAZTATÁS
Irodánk elsősorban európai buszos kulturális körutazásokat kínál, a programok teljes körű megszervezésével, amelyekhez megbízható autóbuszt, szállást, étkezést és igényes idegenvezetést biztosít, így az osztálykiránduláson a pedagógusok is kikapcsolódhatnak, élvezhetik a tanítványokkal töltött közös időt. Programjaink legfontosabb jellemzője a minőség és megbízhatóság. A kimagasló színvonal természetesen nem költséges utazások formájában mutatkozik, ugyanis árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy mindenki számára elérhető utazásokat kínáljunk.  A szálláshelyek közül a csoport igényeihez és költségkeretéhez alkalmazkodva youth hosteleket illetve **/*** szállásokat tudunk biztosítani. A zárt csoportok a szervezők igényeihez igazodva 20-40 fő minimális létszámmal indulnak el. A kísérő tanárok a létszámtól és megállapodástól függően térítésmentesen utazhatnak. Irodánk egyik legfontosabb desztinációja Olaszország, így zártcsoportok részére a hazai tour operatorok közül a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani Velencétől, Szicíliáig, de számos csoportunk indul Bosznia-Hercegovinába, Csehországba, Lengyelországba, Franciaországba, Angliába és Skóciába is.

NYUGDÍJAS CSOPORTOK
Kulturális körutazások, városlátogatások, nyaralások, zarándok utak és 1 napos kirándulások széles kínálatával várjuk az érdeklődőket. Célunk, hogy az idősebb korosztálynak is kedvező lehetőséget biztosítsunk az utazáshoz és az érdeklődési körnek megfelelően tartalmas és gazdag programot kínálva fedezhessék fel a világ ezernyi csodáját. Az utazásainkat kísérő idegenvezetők hatalmas szakmai tudással rendelkeznek, rugalmasak, naprakészek és a zárt csoportok igényeihez (életkorához és érdeklődéséhez) maximálisan igazodva végzik munkájukat. A külföldi utazások mellett, természetesen számos belföldi utat is tudunk ajánlani, illetve igény szerint autóbuszbérlésben is segítségükre tudunk lenni.

ZARÁNDOKUTAK
Fontosnak tartjuk, hogy a felekezet számára, vallási témában szervezett utazásaik alatt a vallási emlékhelyek meglátogatása mellet, az egyes helyszínek világi vonatkozású emlékeit és történelmét is bemutassuk. Igény szerint kirándulásainkhoz felkészült idegenvezetőt biztosítunk, aki, az adott csoport életkorához és érdeklődéséhez igazodva kíséri a csoportot az utazás során. A különböző igényekhez és költséghatárokhoz igazodva, szálláshelyek széles skáláját kínáljuk, a zarándokszállásoktól, és egyszerűbb turista kategóriájú hotelektől, a magasabb minőséget képviselő szálláshelyekig. Nagy figyelmet fordítunk az utazás mellet a hívők lelki feltöltődésére is, elég időt hagyva a kegyhelyek meglátogatására, vasárnapi Istentiszteleteken/Szentmiséken vagy az egyházi ünnepeken való részvételre. Legyen az utazás bibliai tájakon, vagy valamelyik egyház által szenté avatott példakép (Pál apostol, Pio Atya, II. János Pál Pápa) életútját járva, az a cél vezérel bennünket, hogy utasaink a kikapcsolódás, lelki feltöltődés nagyszerű élménye mellett a programok, idegenvezetés révén ismeretekben is gyarapodjanak és mindig nagy örömmel emlékezzenek vissza a külföldön töltött napokra. 
Igényeikhez, egyéni elképzeléseikhez igazodva, sokszínű programokat biztosítunk, és készséggel állunk a felekezet rendelkezésére egyházi ünnepek, búcsújárások vagy teológiai intézmények, testvérgyülekezetek meglátogatásának megszervezésében is. Repülős és autóbuszos programok széles kínálatával várjuk megkeresésüket! A teljesség igénye nélkül néhány zarándokprogram, melyet az elmúlt években szerveztünk utasaink számára: Szentföldi zarándoklat-Izrael, Görögország Szent Pál nyomában, Lengyelországi kegyhelyek, Róma és Vatikán, Medjugorje, Lourdes, Ausztriai zarándokutazások, Szent család nyomában, Fatimába és Santiago de Compostelába, Spanyolország Szent Jakab út, Búcsújáróhelyek és Kegytemplomok Erdélyben, Pünkösdszombati búcsú Csíksomlyón, Reformáció nyomában  stb.

UTAZZON ÖN IS VELÜNK!

Ha kedvet érez a csoportszervezéshez, vagy ha Ön éppen egy oktatási intézményben dolgozik és osztályát vinné kirándulni, keressen minket bizalommal és kérje árajánlatunkat! Céges kirándulások, csapatépítő tréningek megszervezésében is örömmel állunk rendelkezésükre. 

Tel: +36 30 331 3359
E-mail: info@tdmtravel.hu