Ajánlatainkból
TDM Travel

VIDÉKI TRANSZFEREK KEDVEZMÉNYES ÁRON!


Kedvezményes áron igénybe vehető az alábbi feltételek szerint:

-A transzfer a TdM Travel Tours Kft. által szervezett autóbuszos körutazásokra vehető igénybe, minimum 2 fő együttes foglalása, illetve min. 55.000 Ft/fő értékű foglalás esetén.
-Amennyiben a transzfer nem a foglalással egy időben kerül megrendelésre, kedvezményes transzfert biztosítani nem áll módunkban!
-2 héten belül induló úthoz a transzfer foglalása nem lehetséges!
-A foglalás szabad helyek függvényében lehetséges!
-A kedvezményes transzfer igénybevétele nem összevonható egyéb kedvezményekkel, kuponokkal.
-A kedvezményes transzferszolgáltatás már meglévő foglaláshoz nem vehető igénybe!
-A transzfer lemondásával kapcsolatban a mindenkori Általános Szerződési Feltételek lép érvénybe.
-Az egyes utazások alkalmával történő vidéki transzfer felszállások részleteiről 1 héttel az indulás előtt utas tájékoztatóban tájékoztatjuk utasainkat.
Autóbuszos körutazásaink esetében kedvezményes transzfert biztosítunk a budapesti indulás helyszínére az alábbi városokból:2019.02.01-től érvényes
 DEBRECEN 14.900,-Ft/fő
 NYÍREGYHÁZA 14.900,-Ft/fő
 MISKOLC  14.900,-Ft/fő
 TISZAÚJVÁROS  14.900,-Ft/fő
 EGER 14.900,-Ft/fő
 FÜZESABONY 14.900,-Ft/fő
 GYÖNGYÖS  14.900,-Ft/fő
 HATVAN  14.900,-Ft/fő
 SZEGED 12.900,-Ft/fő
 KISKUNFÉLEGYHÁZA 12.900,-Ft/fő
 KECSKEMÉT 12.900,-Ft/fő
 PÉCS  14.900,-Ft/fő
 GYŐR  12.900,-Ft/főAz adott városokból az indulás helyszínére (Budapest-Déli pályaudvar) szállítjuk utasainkat, az előre meghatározott találkozási pontokról, előre meghatározott időpontban. Körutazásaink Budapestről a kora reggeli órákban, 05:30-kor, vagy 06:00-kor indulnak. Hazaérkezés programtól függően a késő esti órákban.
•  Az esetleges eltéréseket, módosításokat az út indulása előtt legkésőbb 20 nappal jelezzük.
•  A pontos részleteket a transzferrel kapcsolatban az utastájékoztató tartalmazza, melyet 1 héttel az  indulás előtt küldünk ki.
•  Mivel a transzfereket gyűjtőjáratokkal biztosítjuk, ezért akár hosszabb várakozási idő is előfordulhat.
•  Az egyes vidéki városokban, az irodánk által az utastájékoztatóban megadott helyszínen és időpontban kérjük utasaink pontos megjelenését. A megadott időponttól való eltérés, jelentős késés esetén irodánk nem vállal felelősséget a meghiúsult szolgáltatással és ennek következményeképpen az elmaradt utazással kapcsolatban sem.
•  Tekintettel arra, hogy a transzferszolgáltatást kedvezményesen biztosítjuk, esetleges késés, várakozási idő esetén kárigényt elfogadni nem áll módunkban!


SZÁLLÁS:
Amennyiben vidéki transzferszolgáltatásunkat nem szeretné igénybe venni, Budapesten kedvező árban tudunk szállásfoglalást biztosítani. Budapesten több szálloda lehetőséget is tudunk ajánlani utasainknak, így az indulás előtti éjszaka, illetve a hazaérkezés napján is választhatják az igényeiknek leginkább megfelelő elhelyezést a kényelmes indulás, hazaérkezés megkönnyítése érdekében.

KEDVEZMÉNYES PARKOLÁS: A budapesti csatlakozás megkönnyítése érdekében, zárt parkolót is igényelhetnek Ügyfeleink. A parkoló közvetlenül a Déli pályaudvar mellett található, így a korai indulási időpontokhoz egyszerű és kényelmes megközelítést biztosít az indulási helyszínre. A kedvezményes parkolási lehetőség a fent említett vidéki városokból induló Ügyfeleink részére biztosítjuk. (Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Eger, Füzesabony, Gyöngyös, Hatvan, Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Szolnok) A kedvezményes parkoló ára: 2.400 Ft/nap.

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?