Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK
Az utazás korszerű, biztonságos és kényelmes légkondicionált autóbuszokkal történik. Minden szervezett programunk Budapestről indul. A  találkozóhely  a  Déli  pályaudvarnál  (Hotel  Mercure  Buda  mellett) található, a részvételi jegyeken megadott gyülekezési, illetve indulási időpont  szerint.  (Fontos:  Az  adott  indulási  időpont tól  az  utazások zavartalan bonyolítása érdekében eltérni nem tudunk !) Hosszabb autóbuszos  utazások  esetében  a  rendszeres  időközönként  (3-4  óra) megtartott 15-20 perces pihenők egyrészt a programok pontos időbeosztásához, másrészt pedig a nemzetközi előírásokhoz alkalmazkodnak, melyek betartása a programok pontos menetének alapfeltétele. Az autóbuszokon a helyfoglalás jelentkezési sorrendben történik. Az ülésfoglalás lehetőségét az előleg befizetésekor a szabad helyek függvényében biztosítjuk. (Az üléshely és az autóbusz típus váltás  jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. A meghirdetett létszámnál  jelentősen kisebb  vagy nagyobb  csoport  indításánál  az iroda az autóbusz típusára vonatkozó változtatás jogát szintén fenntartja, mely esetleges kisebb, vagy nagyobb autóbusz esetében az üléshely módosulását is eredményezheti. (Emeletes buszokat programjainknál nem használunk!) A nemzetközi gyakorlatban előforduló súly ellenőrzések miatt személyenként maximum egy bőrönd és egy kisebb kézipoggyász elhelyezésére van lehetőség. Autóbuszos utazásoknál a csomagtérbe személyenként egy bőrönd (20 kg) helyezhető el. Az utastérbe csak kisebb  csomag  elhelyezése  lehetséges.  Az  autóbuszon  hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk. Az indulást megelőzően kiküldésre kerülő utas tájékoztatóban előre jelezzük a hazaérkezés várható időpontját is, mely azonban az útviszonyoktól és a forgalomtól függően természetesen változhat.

A korai indulás és az esetleges éjszakai érkezések kényelmes és praktikus lebonyolításához kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítunk a budapesti indulás helyénél. A fedett garázs, parkoló díja 2.400,-Ft/nap.

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK
A  különböző  úti  céloknál,  útvonaltól  függően  további  felszállási, illetve csatlakozási lehetőségekre is mód nyílik.
Nagy-Britannia, Hollandia, Belgium, Franciaország, Svájc, Ausztria, Németország, Csehország, Skandinávia: Tata-M1/Remeteségi pihenő, Bábolna-M1/Bábolna  pihenő,  Győr-M1/Arrabona  pihenő,   Mosonmagyaróvár-M1/Mosoni-pihenő.
Olaszország, Korzika, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Spanyolország: Székesfehérvár-M7 59km/Shell benzinkút, Siófok-Szekszárdi lehajtó-pálya melletti TESCO, Balatonlelle-Marché, Nagykanizsa-TESCO parkoló.
Bosznia/Bosznia  csodái,  Balkán  körút: Dunaújváros-M6/Újvárosi pihenő,  Paks-M6/Paksi  pihenő,  Szekszárd-M6/Fácánkerti  pihenő.
Albánia, Görögország, Bulgária: Kecskemét-M5/MOL benzinkút, Szeged-Shell benzinkút/Bajai út 2-4.
Lengyelország, Szlovákia, Baltikum: Vác-Központi autóbusz pályaudvar.
Baltikum  &  Lengyelország: Hatvan-MOL  Benzinkút,  Gyöngyös-Toronyház parkoló, Eger-MOL Benzinkút (Mátyás király út), Miskolc-Búza tér (McDonald’s parkoló)
Románia/Székelyföld: Cegléd-Shell benzinkút, Szolnok-Shell benzinkút, Püspökladány-MOL benzinkút, Berettyóújfalu-MOL benzinkút.
Románia/Erdély: Hatvan-M3 MOL benzinkút, Polgár-M3 Outlet Center.

FONTOS:  Néhány  programunknál  az  útvonal  hazafelé  módosul! Részletek az egyes programoknál! A megadott felszállási helyektől, melyek megegyeznek a leszállás helyszíneivel, eltérni nem tudunk! Le- és felszállítás a menetirány szerinti oldalon történik.