Ajánlatainkból
TDM Travel
AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK
Az utazás korszerű, biztonságos és kényelmes légkondicionált autóbuszokkal történik. Minden szervezett programunk Budapestről indul. A  találkozóhely  a  Déli  pályaudvarnál  (Hotel  Mercure  Buda  mellett) található, a részvételi jegyeken megadott gyülekezési, illetve indulási időpont  szerint.  (Fontos:  Az  adott  indulási  időpont tól  az  utazások zavartalan bonyolítása érdekében eltérni nem tudunk !) Hosszabb autóbuszos  utazások  esetében  a  rendszeres  időközönként  (3-4  óra) megtartott 15-20 perces pihenők egyrészt a programok pontos időbeosztásához, másrészt pedig a nemzetközi előírásokhoz alkalmazkodnak, melyek betartása a programok pontos menetének alapfeltétele. Az autóbuszokon a helyfoglalás jelentkezési sorrendben történik. Az ülésfoglalás lehetőségét az előleg befizetésekor a szabad helyek függvényében biztosítjuk. (Az üléshely és az autóbusz típus váltás  jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. A meghirdetett létszámnál  jelentősen kisebb  vagy nagyobb  csoport  indításánál  az iroda az autóbusz típusára vonatkozó változtatás jogát szintén fenntartja, mely esetleges kisebb, vagy nagyobb autóbusz esetében az üléshely módosulását is eredményezheti. (Emeletes buszokat programjainknál nem használunk!) A nemzetközi gyakorlatban előforduló súly ellenőrzések miatt személyenként maximum egy bőrönd és egy kisebb kézipoggyász elhelyezésére van lehetőség. Autóbuszos utazásoknál a csomagtérbe személyenként egy bőrönd (20 kg) helyezhető el. Az utastérbe csak kisebb  csomag  elhelyezése  lehetséges.  Az  autóbuszon  hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk. Az indulást megelőzően kiküldésre kerülő utas tájékoztatóban előre jelezzük a hazaérkezés várható időpontját is, mely azonban az útviszonyoktól és a forgalomtól függően természetesen változhat.

A korai indulás és az esetleges éjszakai érkezések kényelmes és praktikus lebonyolításához kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítunk a budapesti indulás helyénél. A fedett garázs, parkoló díja 1.800,-Ft/nap.

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK
A  különböző  úti  céloknál,  útvonaltól  függően  további  felszállási, illetve csatlakozási lehetőségekre is mód nyílik.
Nagy-Britannia, Hollandia, Belgium, Franciaország, Svájc, Ausztria, Németország, Csehország, Skandinávia: Tata-M1/Remeteségi pihenő, Bábolna-M1/Bábolna  pihenő,  Győr-M1/Arrabona  pihenő,   Mosonmagyaróvár-M1/Mosoni-pihenő.
Olaszország, Korzika, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Spanyolország: Székesfehérvár-M7 59km/Shell benzinkút, Siófok-Szekszárdi lehajtó-pálya melletti TESCO, Balatonlelle-Marché, Nagykanizsa-TESCO parkoló.
Bosznia/Bosznia  csodái,  Balkán  körút: Dunaújváros-M6/Újvárosi pihenő,  Paks-M6/Paksi  pihenő,  Szekszárd-M6/Fácánkerti  pihenő.
Albánia, Görögország, Bulgária: Kecskemét-M5/MOL benzinkút, Szeged-Shell benzinkút/Bajai út 2-4.
Lengyelország, Szlovákia, Baltikum: Vác-Központi autóbusz pályaudvar.
Baltikum  &  Lengyelország: Hatvan-MOL  Benzinkút,  Gyöngyös-Toronyház parkoló, Eger-MOL Benzinkút (Mátyás király út), Miskolc-Búza tér (McDonald’s parkoló)
Románia/Székelyföld: Cegléd-Shell benzinkút, Szolnok-Shell benzinkút, Püspökladány-MOL benzinkút, Berettyóújfalu-MOL benzinkút.
Románia/Erdély: Hatvan-M3 MOL benzinkút, Polgár-M3 Outlet Center.

FONTOS:  Néhány  programunknál  az  útvonal  hazafelé  módosul! Részletek az egyes programoknál! A megadott felszállási helyektől, melyek megegyeznek a leszállás helyszíneivel, eltérni nem tudunk! Le- és felszállítás a menetirány szerinti oldalon történik.

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?