Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Rólunk

 
TdM Utazási Iroda - A Tökéletes döntés Mindenkinek!

Tisztelt Ügyfeleink!

Irodánk elsődlegesen autóbuszos és repülős körutazások, valamint olaszországi szállások széles kínálatával várja az utazni vágyókat. Kínálatunkban egynapos autóbuszos kirándulások, körutazások és repülős városlátogatások mellett számos üdülési lehetőség is megtalálható.  A TdM utazási iroda folyamatosan megújuló és mindig bővülő ajánlatait weboldalunkon és tartalmas katalógusainkon keresztül érhetik el, melyek az évek folyamán Törzsutasaink és Partnereink igényeihez igazodva egyre gazdagabb és színesebb kínálatot öleltek fel. 36 katalógus, 56 desztináció

 

 

Ügyfeleink bizalmát elsősorban pontos, részletes tájékoztatással, színvonalas szolgáltatásokkal szeretnénk elnyerni. Választásukat pedig jól előkészített útleírással szeretnénk megkönnyíteni, hogy az ajánlatok közül mindenki megtalálja az elképzeléseinek és egyéni igényeinek leginkább megfelelő programot.

 

Minőség, megbízhatóság kedvező áron
 

A forgalom mértékének megfelelően cégünk rendelkezik a megfelelő garanciákkal és vagyoni biztosítással.

 

Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálását , több mint 16 éves szakmai múlt, lelkiismeretes 10 fős dinamikus, és szakképzett csapatunk , és a közel 30 főt számláló megbízási szerződéssel rendelkező kollégánk biztosítja nap mint nap. Az online foglalás mellett Kollégáink személyes ajánlása, szakmai felkészültsége is nagy segítséget nyújthat az utazás kiválasztásában.

 

Kínálatunkat országszerte több mint 500 szerződéses Partneriroda értékesíti, így Magyarországon, bárhol egyszerűen és gyorsan elérheti ajánlatainkat. Saját szervezésű programjaink mellett, szerződéses magyarországi és külföldi partnerhálózatunknak köszönhetően, folyamatos tájékoztatást tudunk adni mind a hazai mind pedig a külföldi piacon elérhető aktuális utazási ajánlatokról. Így weboldalunkon saját kínálatunk mellett számos utazási iroda ajánlatából választhat a naponta frissített akciós ajánlatok közül is, de Kollégáink természetesen egyéni elképzeléseik megvalósításában is állnak szíves rendelkezésükre.

 

 

 És hogy miért TdM?

 

1.    Kiemelkedően jó ár-érték arány

Programjaink a kedvező ár mellett, kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítanak. Utazásaink során a választott szálláshelyek legalább 3*-os kategóriába tartoznak, de nagyon sok programunk során már 4*-os elhelyezést biztosítunk Ügyfeleink részére. Szolgáltatásainkat pedig folyamatosan bővítjük és fejlesztjük annak érdekében, hogy az utazásuk még kellemesebb és kényelmesebb legyen.

 

2.    Színvonalas, modern autóbuszok

Utazásaink során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos és kényelmes autóbuszok kiválasztására. Járműparkunkban minden kényelemmel és modern technikával felszerelt autóbuszok biztosítják a színvonalas utazást.

 

3.    Minimális létszám

Utazásaink már 20-25 fő esetén is indulnak. Amennyiben az Ön által választott program esetében mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk a programot az alacsony jelentkezési szám miatt, akkor ez esetben kiemelten magas kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

 

4.    Újdonság! Mini csoportok!

Ajánlatainkat egyéni elképzeléseik szerint az Önöknek megfelelő időpontban is biztosítjuk egyedi árkalkuláció szerint! Járműparkunknak köszönhetően akár céges, incentive mini csoportok utaztatását is vállaljuk akár 6 főtől is. Programjaink már 6 fő részére is elérhetőek idegenvezetővel és nemzetközi gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetők biztosításával.

 

5.    Profi idegenvezetők

Utazásaink során kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező, gyakorlott, idegenvezetők kísérik a csoportokat, garantálva a színvonalas tájékoztatást, pontos időbeosztás és kihasználását valamint az Önök kikapcsolódását és  gondtalan utazását.

 

6.    Ingyenes ülőhelyválasztás

Foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az aktuálisan szabad ülőhelyek közül.

 

Remélve, hogy a weboldalunkon szereplő programok közül hamarosan Ön is talál egy elképzeléseinek megfelelő ajánlatot, kellemes böngészést kívánunk!

 

 

 

 
Szolgáltatásaink

-repülőjegy értékesítés
-vezető légitársaságok menetrend szerinti- és fapados légitársaságok járataira
-legkedvezőbb alternatíva felajánlása
-last minute ügyintézés
-egyéni és csoportos utazások
-utazási utalvány
-színház és koncertjegy értékesítés
-autóbuszbérlés
-diákutaztatás/ osztálykirándulások szervezése
-szállásfoglalás
-idegenvezetők biztosítása belföldön és külföldön
-szakmai és incentive utak szervezése
-csapatépítő tréningek szervezése
-belföldi utazások szervezése
Cégrendezvények szervezése:

- konferenciák, üzleti, promóciós célú kirándulások szervezése
- incentive célú, ajándék Utazási Utalványok kibocsátása
- üzleti ebédek, vacsorák szervezése
- rendezvények bel- és külföldi szervezése
- utazásszervezés nemzetközi szakvásárokra, kiállításokra

 Utazási biztosítások:

- kedvező baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (Colonnade, EUB)
- csoportoknak extra kedvezményes biztosítási díj