Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

VIDÉKI TRANSZFEREK KEDVEZMÉNYES ÁRON!


Kedvezményes áron igénybe vehető az alábbi feltételek szerint:

-A transzfer a TdM Travel Tours Kft. által szervezett autóbuszos körutazásokra vehető igénybe, minimum 2 fő együttes foglalása, illetve min. 55.000 Ft/fő értékű foglalás esetén.
-Amennyiben a transzfer nem a foglalással egy időben kerül megrendelésre, kedvezményes transzfert biztosítani nem áll módunkban!
-2 héten belül induló úthoz a transzfer foglalása nem lehetséges!
-A foglalás szabad helyek függvényében lehetséges!
-A kedvezményes transzfer igénybevétele nem összevonható egyéb kedvezményekkel, kuponokkal.
-A kedvezményes transzferszolgáltatás már meglévő foglaláshoz nem vehető igénybe!
-A transzfer lemondásával kapcsolatban a mindenkori Általános Szerződési Feltételek lép érvénybe.
-Az egyes utazások alkalmával történő vidéki transzfer felszállások részleteiről 1 héttel az indulás előtt utas tájékoztatóban tájékoztatjuk utasainkat.
Autóbuszos körutazásaink esetében kedvezményes transzfert biztosítunk a budapesti indulás helyszínére az alábbi városokból:2019.02.01-től érvényes
 DEBRECEN 14.900,-Ft/fő
 NYÍREGYHÁZA 14.900,-Ft/fő
 MISKOLC  14.900,-Ft/fő
 TISZAÚJVÁROS  14.900,-Ft/fő
 EGER 14.900,-Ft/fő
 FÜZESABONY 14.900,-Ft/fő
 GYÖNGYÖS  14.900,-Ft/fő
 HATVAN  14.900,-Ft/fő
 SZEGED 12.900,-Ft/fő
 KISKUNFÉLEGYHÁZA 12.900,-Ft/fő
 KECSKEMÉT 12.900,-Ft/fő
 PÉCS  14.900,-Ft/fő
 GYŐR  12.900,-Ft/főAz adott városokból az indulás helyszínére (Budapest-Déli pályaudvar) szállítjuk utasainkat, az előre meghatározott találkozási pontokról, előre meghatározott időpontban. Körutazásaink Budapestről a kora reggeli órákban, 05:30-kor, vagy 06:00-kor indulnak. Hazaérkezés programtól függően a késő esti órákban.
•  Az esetleges eltéréseket, módosításokat az út indulása előtt legkésőbb 20 nappal jelezzük.
•  A pontos részleteket a transzferrel kapcsolatban az utastájékoztató tartalmazza, melyet 1 héttel az  indulás előtt küldünk ki.
•  Mivel a transzfereket gyűjtőjáratokkal biztosítjuk, ezért akár hosszabb várakozási idő is előfordulhat.
•  Az egyes vidéki városokban, az irodánk által az utastájékoztatóban megadott helyszínen és időpontban kérjük utasaink pontos megjelenését. A megadott időponttól való eltérés, jelentős késés esetén irodánk nem vállal felelősséget a meghiúsult szolgáltatással és ennek következményeképpen az elmaradt utazással kapcsolatban sem.
•  Tekintettel arra, hogy a transzferszolgáltatást kedvezményesen biztosítjuk, esetleges késés, várakozási idő esetén kárigényt elfogadni nem áll módunkban!


SZÁLLÁS:
Amennyiben vidéki transzferszolgáltatásunkat nem szeretné igénybe venni, Budapesten kedvező árban tudunk szállásfoglalást biztosítani. Budapesten több szálloda lehetőséget is tudunk ajánlani utasainknak, így az indulás előtti éjszaka, illetve a hazaérkezés napján is választhatják az igényeiknek leginkább megfelelő elhelyezést a kényelmes indulás, hazaérkezés megkönnyítése érdekében.

KEDVEZMÉNYES PARKOLÁS: A budapesti csatlakozás megkönnyítése érdekében, zárt parkolót is igényelhetnek Ügyfeleink. A parkoló közvetlenül a Déli pályaudvar mellett található, így a korai indulási időpontokhoz egyszerű és kényelmes megközelítést biztosít az indulási helyszínre. A kedvezményes parkolási lehetőség a fent említett vidéki városokból induló Ügyfeleink részére biztosítjuk. (Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Eger, Füzesabony, Gyöngyös, Hatvan, Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Szolnok) A kedvezményes parkoló ára: 2.400 Ft/nap.