Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Ligúria

LIGÚRIA Olaszország észak-nyugati részén található, érdekes, elnyújtott alakjával egy nem éppen tipikus földrajzi egység. Genova, Portofino, Cinque Terre, Dolceaqua… csak néhány gyöngyszem ebből a mesés régióból.… Leanderek, színesen virágzó bokrok, dombok és a mélykék tenger... Pálmafák, citrusok és olíva bokrok felváltva osztoznak a teraszos termőföldeken. Színes virágültetvények, mandula- és gesztenyefák sorai teszik ellenállhatatlanul vonzóvá a tájat, ahol hegyoldalba épült luxus szállodák vagy hangulatos apartmanok várják a turistákat. Kihagyhatatlan, ha itt járunk a Világörökséghez tartozó Cinque Terre. Kolombusz Kristóf szülőföldje, Genova pezsgő nagyvárosa, a romantikus Dolceaqua, Portofino luxushajókkal teli kikötője. Gyönyörű partok, festői városok, kulináris élvezetek La Speziától San Remo városáig. A híres táncdalfesztivál helyszínéről pedig még Montecarlo-ba is átugorhatunk, ha a helyi kaszinó helyett francia földön tennénk fel mindent egy lapra...  És miért jó választás Ligúria? Mert a sziklás, aprókavicsos és homokos partig mindent megtalálsz, remek konyha és számtalan látnivaló vár! Focaccia, pesto, lagaccio, Vermentino?! Irány Ligúria! Budapesttől kb. 1200 km.

Ligúria

Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?