Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Lignano Sabbiadoro

LIGNANO az Adriai tengerpart egyik leglátogatottabb és legszebb üdülővárosa. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, aranyszínű homokos tengerparttal, pálmafás sétányokkal. Évről évre nyaralni vágyók ezreit vonzza a pezsgő életű üdülőváros. Legfőbb vonzereje a 100 m széles és kb. 8 km hosszan elterülő homokos tengerpartja, mely a lagúna és a tenger közötti földnyelven fekszik. Strandjai minden évben kiérdemlik az európai "kék zászlós" minősítést, mely azt jelenti, hogy a tenger tisztasága és minősége kiemelkedő. A város ideális lehetőséget nyújt kisgyermekes családoknak is számtalan szórakozási lehetőséggel, hiszen vidámpark, állatkert és csúszdapark is megtalálható itt. Az üdülőhely három elkülönült részre tagolódik: a legismertebb és legkedveltebb Lignano Sabbiadoro, mely Lignano legnépszerűbb part menti területe; a csendesebb Lignano Pineta, ahogy a nevében is látható pinea fenyőkkel övezett fás terület és Lignano Riviera, ahol hatalmas golfpálya és sok egyéb sportra alkalmas terület található. Heti piacnap: hétfő.  Budapesttől kb. 650 km.

Lignano medencés apartmanok

További ajánlataink

Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?