Ajánlatainkból
TDM Travel
Rólunk
TdM Utazási Iroda - A Tökéletes döntés Mindenkinek!

Tisztelt Ügyfeleink!

A TdM utazási iroda folyamatosan megújuló és mindig bövülő ajánlatait tartalmas katalógusainkon keresztül érhetik el, melyek az évek folyamán Törzsutasaink és Partnereink igényeinek megfelelően is egyre gazdagabb és színesebb kínálattá formálódott.

Ügyfeleink bizalmát elsősorban pontos, részletes tájékoztatással, színvonalas szolgáltatásokkal szeretnénk elnyerni. A választást pedig jól előkészített útleírással szeretnénk megkönnyíteni, hogy az ajánlatok közül mindenki megtalálja az elképzeléseinek és egyéni igényeinek leginkább megfelelő programot. Ajánlatainkat országszerte több mint 500 szerződéses Partneriroda értékesíti, így az online foglalás mellett Kollégáink személyes ajánlása, szakmai felkészültsége is nagy segítséget nyújthat az utazás kiválasztásában.
Remélve, hogy a weboldalunkon szereplő programok közül hamarosan Ön is talál egy elképzeléseinek megfelelő ajánlatot, kellemes böngészést kívánunk!

Céginformációk:

A TdM Travel Tours Kft. székhelye és irodája 2600 Vác, Budapesti főút 24. alatt. Budapesti fiókirodánk a II. kerület, Lukács utca 1. szám alatt található. A TdM Travel Tours Kft. 2002-ben nyitotta meg kapuit Vácott, immáron 13 éve meghatározó tagja az idegenforgalomnak. Kínálatunkat tekintve elsősorban európai városlátogatások, körutazások, üdülések illetve egzotikus utazások szervezésében váltunk ismertté a magyarországi piacon.
 
Repülőjegy kiállítási joggal rendelkező IATA irodaként (International Air Transport Association) cégünk közvetlen kapcsolatban áll a világ vezető légitársaságaival és foglalási rendszerünkön keresztül közvetlen jegyértékesítési jogosultsággal rendelkezünk több mint 45 légitársaság járatára. Irodánk munkatársai a több éves tapasztalat megszerzése mellett folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hogy minden újdonságról, újításról tudomást szerezzenek, ezzel is elősegítve, hogy partnereink részére a minden szempontból megfelelő ajánlatot tudják nyújtani. Az utóbbi évek folyamán térségünkben számos nagy nevű és jelentős nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező céggel kerültünk kapcsolatba. Ezen cégek bizalmát a mainapig élvezzük, és minket bíznak meg üzleti útjaik és repülőjegy foglalásaikintézésével, lebonyolításával.

IATA irodaként, a szükséges garanciák és biztosítások mellett, a forgalom mértékének megfelelően cégünk rendelkezik a megfelelő garanciákkal és vagyoni biztosítással.

Mint MUISZ tag (Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége, további információk: www.muisz.com) mely cím egyben Magyarországon garancia a minőségre, a megbízható és jól szervezett utazásra, az elmúlt években a kiutaztató piac egyik legelismertebb körutazás szervezőjeként váltunk ismertté. A hazai piac elismert utazásszervezőjeként (Tour Operator) árualapunkat ma már országszerte több mint 500 belföldi partner irodánk értékesíti.

Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálásának alapja lehet a több éves szakmai múlt, referenciák és elengedhetetlen a 12 fős dinamikus, szakképzett, minden igényt kielégítő csapatunk - akik állandó résztvevői a hazai és külföldi szakmai fórumoknak - és a közel 30 főt számláló megbízási szerződéssel rendelkező kollégánk munkája.

Kínálatunkat tekintve elsősorban európai városlátogatások, körutazások, üdülések illetve egzotikus utazások szervezésében váltunk ismertté a magyarországi piacon. A körutazások mellett természetesen az egyéni és csoportos utazások teljes kínálatával és speciális ajánlatokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Egyediségével és újító képességeivel a TdM a magyar turisztikai piac meghatározó szereplője.

Saját szervezésű programjaink mellett, szerződéses magyarországi és külföldi partnerhálózatunknak köszönhetően, folyamatos tájékoztatást tudunk adni mind a hazai mind pedig a külföldi piacon elérhető aktuális utazási ajánlatokról. Irodánk nagy hangsúlyt fektet a megbízható Partnerek kiválasztására, így ajánlataink között elsősorban tőkeerős, színvonalas utaztatók kínálatai találhatók.

Weboldalunkon saját kínálatunk mellett számos utazási iroda ajánlatából választhat a naponta frissített akciós ajánlatok közül is, de Kollégáink természetesen egyéni elképzeléseik megvalósításában is állnak szíves rendelkezésükre. Az online szállásfoglaló rendszer adatbázisa több száz szálláshelyet tesz elérhetővé az Ön számára, ezen kívül pedig ajánlatkérésre pontosan összeállított útvonaltervet és árajánlatot tudunk készíteni az igényeiknek leginkább megfelelő szállodák összeállításával.

Tevékenységi körünk továbbá magában foglalja a következőket:

-repülőjegy értékesítés
-vezető légitársaságok menetrend szerinti-, és fapados légitársaságok járataira
-legkedvezőbb alternatíva felajánlása
-last minute ügyintézés
-kimagasló forgalmú cégeknek speciális konstrukciók
-egyéni és csoportos utazások
-utazási utalvány
-színház és koncertjegy értékesítés
-autóbuszbérlés
-diákutaztatás/ osztálykirándulások szervezése
-szállásfoglalás
-idegenvezetők biztosítása belföldön és külföldön
-szakmai és incentive utak szervezése
-csapatépítő tréningek szervezése
-belföldi utazások szervezése

Cégrendezvények szervezése:

- konferenciák, üzleti, promóciós célú kirándulások szervezése
- incentive célú, ajándék Utazási Utalványok kibocsátása
- üzleti ebédek, vacsorák szervezése
- rendezvények bel- és külföldi szervezése
- utazásszervezés nemzetközi szakvásárokra, kiállításokra

 Utazási biztosítások:

- kedvező baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (Colonnade, EUB)
- csoportoknak extra kedvezményes biztosítási díj

Piaci szemléletünket az innováció, a rugalmasság, a minőség és az ügyfélközpontúság határozza meg, így mostanra egy olyan vállalkozást sikerült felépítenünk, melynek komplex szolgáltatási rendszerében a szolgáltatások egymást erősítik, és minden olyan tevékenység megtalálható, amellyel ügyfeleink megszerzett értékeit egész életükön át gyarapíthatjuk.
 
Meggyőződésünk, hogy a turizmus a leghatékonyabb módja a különböző kultúrák és emberek közötti kapcsolat kialakításának, elmélyítésének. A legfontosabb számunkra, hogy a hazai és nemzetközi tevékenységünk a minőségről szóljon, és hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon és szakértelemmel szolgáljuk ki. Széles skálán kínáljuk saját szervezésű programjaink mellett a napra kész információkat hazai és külföldi utazási ajánlatokról. A TdM mind a versenyképes árak, mind a korrektség dolgában - bizonyítottan vonzó választási lehetőség.

Keressen meg bennünket, a többit bízza ránk!

Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ: ITT

Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+ 2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs.

Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?