Ajánlatainkból
TDM Travel
Rólunk


TdM Utazási Iroda - A Tökéletes döntés Mindenkinek!

Tisztelt Ügyfeleink!

Irodánk elsődlegesen autóbuszos és repülős körutazások, valamint olaszországi szállások széles kínálatával várja az utazni vágyókat. Kínálatunkban egynapos autóbuszos kirándulások, körutazások és repülős városlátogatások mellett számos üdülési lehetőség is megtalálható.  A TdM utazási iroda folyamatosan megújuló és mindig bővülő ajánlatait weboldalunkon és tartalmas katalógusainkon keresztül érhetik el, melyek az évek folyamán Törzsutasaink és Partnereink igényeihez igazodva egyre gazdagabb és színesebb kínálatot öleltek fel. 36 katalógus, 56 desztinációÜgyfeleink bizalmát elsősorban pontos, részletes tájékoztatással, színvonalas szolgáltatásokkal szeretnénk elnyerni. Választásukat pedig jól előkészített útleírással szeretnénk megkönnyíteni, hogy az ajánlatok közül mindenki megtalálja az elképzeléseinek és egyéni igényeinek leginkább megfelelő programot.


Minőség, megbízhatóság kedvező áron

Repülőjegy kiállítási joggal rendelkező IATA irodaként, a szükséges garanciák és biztosítások mellett, a forgalom mértékének megfelelően cégünk rendelkezik a megfelelő garanciákkal és vagyoni biztosítással.

 

Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálását , több mint 16 éves szakmai múlt, lelkiismeretes 10 fős dinamikus, és szakképzett csapatunk , és a közel 30 főt számláló megbízási szerződéssel rendelkező kollégánk biztosítja nap mint nap. Az online foglalás mellett Kollégáink személyes ajánlása, szakmai felkészültsége is nagy segítséget nyújthat az utazás kiválasztásában.

 

Kínálatunkat országszerte több mint 500 szerződéses Partneriroda értékesíti, így Magyarországon, bárhol egyszerűen és gyorsan elérheti ajánlatainkat. Saját szervezésű programjaink mellett, szerződéses magyarországi és külföldi partnerhálózatunknak köszönhetően, folyamatos tájékoztatást tudunk adni mind a hazai mind pedig a külföldi piacon elérhető aktuális utazási ajánlatokról. Így weboldalunkon saját kínálatunk mellett számos utazási iroda ajánlatából választhat a naponta frissített akciós ajánlatok közül is, de Kollégáink természetesen egyéni elképzeléseik megvalósításában is állnak szíves rendelkezésükre.
 És hogy miért TdM?

 

1.    Kiemelkedően jó ár-érték arány

Programjaink a kedvező ár mellett, kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítanak. Utazásaink során a választott szálláshelyek legalább 3*-os kategóriába tartoznak, de nagyon sok programunk során már 4*-os elhelyezést biztosítunk Ügyfeleink részére. Szolgáltatásainkat pedig folyamatosan bővítjük és fejlesztjük annak érdekében, hogy az utazásuk még kellemesebb és kényelmesebb legyen.

 

2.    Színvonalas, modern autóbuszok

Utazásaink során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos és kényelmes autóbuszok kiválasztására. Járműparkunkban minden kényelemmel és modern technikával felszerelt autóbuszok biztosítják a színvonalas utazást.

 

3.    Minimális létszám

Utazásaink már 20-25 fő esetén is indulnak. Amennyiben az Ön által választott program esetében mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk a programot az alacsony jelentkezési szám miatt, akkor ez esetben kiemelten magas kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

 

4.    Újdonság! Mini csoportok!

Ajánlatainkat egyéni elképzeléseik szerint az Önöknek megfelelő időpontban is biztosítjuk egyedi árkalkuláció szerint! Járműparkunknak köszönhetően akár céges, incentive mini csoportok utaztatását is vállaljuk akár 6 főtől is. Programjaink már 6 fő részére is elérhetőek idegenvezetővel és nemzetközi gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetők biztosításával.

 

5.    Profi idegenvezetők

Utazásaink során kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező, gyakorlott, idegenvezetők kísérik a csoportokat, garantálva a színvonalas tájékoztatást, pontos időbeosztás és kihasználását valamint az Önök kikapcsolódását és  gondtalan utazását.

 

6.    Ingyenes ülőhelyválasztás

Foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az aktuálisan szabad ülőhelyek közül.

 

Remélve, hogy a weboldalunkon szereplő programok közül hamarosan Ön is talál egy elképzeléseinek megfelelő ajánlatot, kellemes böngészést kívánunk!

Szolgáltatásaink

-repülőjegy értékesítés
-vezető légitársaságok menetrend szerinti- és fapados légitársaságok járataira
-legkedvezőbb alternatíva felajánlása
-last minute ügyintézés
-egyéni és csoportos utazások
-utazási utalvány
-színház és koncertjegy értékesítés
-autóbuszbérlés
-diákutaztatás/ osztálykirándulások szervezése
-szállásfoglalás
-idegenvezetők biztosítása belföldön és külföldön
-szakmai és incentive utak szervezése
-csapatépítő tréningek szervezése
-belföldi utazások szervezése
Cégrendezvények szervezése:

- konferenciák, üzleti, promóciós célú kirándulások szervezése
- incentive célú, ajándék Utazási Utalványok kibocsátása
- üzleti ebédek, vacsorák szervezése
- rendezvények bel- és külföldi szervezése
- utazásszervezés nemzetközi szakvásárokra, kiállításokra

 Utazási biztosítások:

- kedvező baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (Colonnade, EUB)
- csoportoknak extra kedvezményes biztosítási díj
 A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?