Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Kedves Utasaink, Partnereink!

 
Irodáink, a magyarországi veszélyhelyzet kihirdetésére reagálva, március 16-tól továbbra is ZÁRVA tartanak! Személyes ügyfélforgalmat utazási irodáink egyelőre nem bonyolítanak! Megpróbálunk alkalmazkodni ahhoz a helyzethez, mely sajnos nehéz napok, hetek elé állít mindenkit, és természetesen ahogy mindig, most is próbálunk Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva, felelős döntéseket hozni. A koronavírus miatt kialakult helyzetben, az utazások szervezés átmenetileg ellehetetlenült. Ahogyan Utasaink közül sokan, mi is türelmetlenül várjuk, hogy újra megnyíljanak a határok, és utazhassunk, de jelenleg mi is csak várni tudunk, és Önöktől is türelmet kérünk foglalásaik lemondásával, vagy módosításával kapcsolatban.
 
Bármilyen kérdésük merülne fel, ügyeleti számunkon folyamatosan elérhetőek vagyunk: 06 30 331 3359

Kérjük lemondási vagy módosítási szándékukat minden esetben írásban szíveskedjenek megküldeni! Igyekszünk kérdéseikre mielőbb választ adni, de sajnos a megszokott gyors és gördülékeny ügyintézést, a csökkentett létszámban otthonról végzett munka nem teszi lehetővé. A beérkezett e-mailek, átfoglalási igények és módosítások feldolgozása folyamatos, de a tervezett utazások, indulásának időpontjához igazodva történik, így szíves türelmüket kérjük!

Kérjük aktuális foglalásaikkal kapcsolatban az info@tdmtravel.hu e-mail címre írjanak!

Kollégáink az utak indulási időpontjának sorrendjében veszik fel a kapcsolatot a szerződő felekkel. Jelenleg a foglalások feldolgozása a 2020. június 10-ig meghirdetett programokat érinti. Az átfoglalási, és módosítási lehetőségről, az utazási utalvány igénylés feltételeiről, vagy a befizetett előleg visszafizetéséről írásban tájékoztatjuk Önöket!

Későbbi indulásoknál, az Általános Szerződési Feltételek érvényesek esetleges lemondási szándék esetében!
 
Amennyiben irodánk javaslatát elfogadva utazásuk lemondását megfontolják későbbi időpontok esetében, akkor az Általános Szerződési Feltételektől eltérően az alábbi lehetőséget biztosítjuk:

1.    Díjmentes átfoglalási lehetőség későbbi indulási időpontra, vagy más desztinációra!
 
2.  Utazási utalvány: A lefoglalt utazásra befizetett összeg 100+10%-ról kerül kiállításra! A befizetett összegről kiállításra kerülő utazási utalványt 2021. május 31-ig lehet beváltani. (Az utalvány 2021. december 31-ig szervezett utazásokra használható fel!)
 
3.    Lemondási határidő: Módosított Általános Szerződési Feltételeink alapján, indulás előtt 25-20. napon belüli lemondás esetén a kötbér a részvételi díj 10%-a! (Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 10% kötbér a részvételi díj összegére vonatkozik, és nem a befizetett előlegből számolandó! A 10%-kal megnövelt utazási utalvány zárt csoportok esetében nem érvényes!)

Amennyiben Ön az útlemondás mellett dönt, ez esetben először is szíves türelmét kérjük! Kérjük vegyék figyelembe, hogy a jelenlegi helyzetben Kollégáink, csökkentett munkaidőben, home office keretén belül látják el feladataikat, technikai lehetőségeik korlátozottak, mely lényegesen meghosszabbítja a normál ügyintézés folyamatát! Ennek megfelelően az aktuálisan, időponti sorrendben következő utak esetében az ügyintézés időtartama 15 nap, míg a későbbi indulások esetében az alábbi feldolgozást tudjuk biztosítani:

-    A lemondások kezelésénél elsősorban az utazás időpontja szerint soroljuk be az ügyintézést!
-   A megfizetett előleg bánatpénzzel csökkentett összegét a lemondás bejelentését követően, legkésőbb 15 napos visszafizetési határidővel, átutalással teljesíti irodánk, júniusi utazások esetében.
-    Későbbi időpontok esetében az adminisztráció és visszafizetés határidejét legfeljebb 45 napban határozzuk meg!
 
A TDM TRAVEL TOURS Kft. a fentieket visszavonásig, illetve egy esetleges jogszabályváltozás beiktatásáig vállalja!
 
Gyakori kérdéseikre, bár nagyon szeretnénk, de egyelőre mi sem tudunk válaszolni. Nem tudjuk milyen korlátozások, szabályozások léphetnek életbe az utazásokkal kapcsolatban, így mi is várakozva, és bizakodva várjuk a helyzet mielőbbi javulását, és ha szükséges a jogszabályi előírásokat. Autóbuszos utazásokra vonatkozóan hivatalos szabályozás, vagy tervezet egyelőre nem készült, a napvilágot látott hírek, jelenleg elképzelések a jövőre vonatkozóan. Természetesen partnereinkkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk és egyeztetünk, de amíg az utazási korlátozások érvényben vannak, és a járványhelyzet alakulása is kérdéses, addig egységes szabályozás hiányában, semmilyen technikai megoldást nem tudunk kidolgozni az esetlegesen bevezetésre kerülő új intézkedésekkel kapcsolatban.


Törzsutasaink megtisztelő hűségének, munkatársaink munkájának és partnereink együttműködésének köszönhetően irodánk biztonságos anyagi helyzetben van, saját tulajdonú irodahelyiségekben működik, és fedezettel rendelkezik arra az esetre is, ha a jelenlegi szomorú helyzet hosszabb ideig akadályoztatná mindennapi működésünket. 

Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu) révén gondoskodott a megfelelő védelemről. Vagyoni biztosíték: ITT

Csoportjaink indítása az egészségügyi helyzettől, és az utazási korlátozások feloldásától függ. Ennek megfelelően jelenleg mi sem tudjuk megmondani sajnos, hogy a későbbiekben, mikor és mely programok lesz indulóképesek, hiszen ezt sajnos az elkövetkező hetek, hónapok eseményei fogják meghatározni.

Fontosnak tartjuk, hogy aktuális híreket, információkat megosszunk Önökkel, így FACEBOOK oldalunkon, ha korlátozott számban is, de igyekszünk majd kapcsolatot tartani követőinkkel!

Reméljük, hogy a felhőtlen utazás örömét, az új élményeket, hamarosan újra a megszokott szervezettséggel biztosíthatjuk Önöknek, ahogy tettük ezt az elmúlt sok-sok évben!

Mindenkinek türelmet, kitartást és jó egészséget kívánunk!


Üdvözlettel: a TdM Csapata

☎: +36 1 336 0726 ☎: +36 27 319 381, 319 382
📲 +36 30 331 3359
🌏www.tdmtravel.hu 📩: info@tdmtravel.hu
🌏 TdM Utazási Iroda 🛣 Utazás határok nélkül...