Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Kedves Utasaink, Partnereink!

Irodáink, a magyarországi veszélyhelyzet kihirdetésére reagálva, március 16-tól ZÁRVA tartanak! Személyes ügyfélforgalmat utazási irodáink határozatlan ideig nem bonyolítanak! Utasaink, Kollégáink biztonsága mindennél fontosabb, így ennek megfelelően megpróbálunk alkalmazkodni ahhoz a helyzethez, mely sajnos nehéz napok, hetek elé állít mindenkit.Igyekszünk elérhetőek lenni és kérdéseikre mielőbb választ adni, de sajnos a megszokott gyors és gördülékeny ügyintézést, a csökkentett létszámban otthonról végzett munka nem teszi lehetővé. A beérkezett e-mailek, átfoglalási igények és módosítások feldolgozása folyamatos, de a tervezett utazások, indulásának időpontjához igazodva történik, így szíves türelmüket kérjük!

Kérjük aktuális foglalásaikkal kapcsolatban az info@tdmtravel.hu e-mail címre írjanak!

Minden átfoglalási és módosítási igényt írásban szükséges bejelenteni!

Kollégáink az utak indulási időpontjának sorrendjében veszik fel a kapcsolatot a szerződő felekkel. Későbbi indulásoknál, az Általános Szerződési Feltételek érvényesek esetleges lemondási szándék esetében!

Amennyiben irodánk javaslatát elfogadva utazásuk lemondását megfontolják későbbi időpontok esetében, akkor az Általános Szerződési Feltételektől eltérően az alábbi lehetőséget biztosítjuk:

Indulás előtt 25-20. napon belüli lemondás esetén a kötbér a részvételi díj 10%-a!

Díjmentes átfoglalási lehetőség későbbi időpontokra!

Törzsutasaink megtisztelő hűségének, munkatársaink munkájának és partnereink együttműködésének köszönhetően irodánk biztonságos anyagi helyzetben van, saját tulajdonú irodahelyiségekben működik, és fedezettel rendelkezik arra az esetre is, ha a jelenlegi szomorú helyzet hosszabb ideig akadályoztatná mindennapi működésünket.

Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu) révén gondoskodott a megfelelő védelemről. Vagyoni biztosíték: ITT

Csoportjaink indítása az egészségügyi helyzettől, és az utazási korlátozások feloldásától függ. Ennek megfelelően jelenleg mi sem tudjuk megmondani sajnos, hogy mikor és mely programok lesz indulóképesek, hiszen ezt sajnos az elkövetkező hetek, hónapok eseményei fogják meghatározni.

Fontosnak tartjuk, hogy aktuális híreket, információkat megosszunk Önökkel, így FACEBOOK oldalunkon, ha korlátozott számban is, de igyekszünk majd kapcsolatot tartani követőinkkel!

Bízunk benne, hogy mielőbb visszatérhetünk a nyugodt mindennapokhoz, de most semmi sem lehet fontosabb, mint az elővigyázatosság és a felkészülés az elkövetkező hetekre, hogy mielőbb magunk mögött tudjuk ezt a nehéz időszakot! Reméljük, hogy a felhőtlen utazás örömét, az új élményeket, hamarosan újra a megszokott szervezettséggel biztosíthatjuk Önöknek, ahogy tettük ezt az elmúlt sok-sok évben!

Kérjük tartsák be Önök is a javasolt óvintézkedéseket!
Mindenkinek türelmet, kitartást és jó egészséget kívánunk!


Üdvözlettel: a TdM Csapata

☎: +36 1 336 0726 ☎: +36 27 319 381, 319 382
📲 +36 30 331 3359
🌏www.tdmtravel.hu 📩: info@tdmtravel.hu
🌏 TdM Utazási Iroda 🛣 Utazás határok nélkül...