Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek


ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

Primissimi kedvezmény: 2019. január 31-ig 40% előleg befizetése esetén 10% kedvezményt és ÁRFOLYAMGARANCIÁT biztosítunk körutazásaink részvételi díjából valamint ingyenes biztosítást adunk ajándékba! A kedvezmény a szabad helyek függvényében, illetve visszavonásig érvényes, más kedvezményekkel nem összevonható! A kedvezmény utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, így árváltozás a foglalások számától függően korábban is lehetséges! Az előfoglalási kedvezmény csoportos foglalás esetén nem vehető igénybe!
Előfoglalási kedvezmény: Teljes összeg befizetésével 10%, előleg esetén 5% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból. Az előfoglalási kedvezmény a szabad helyek függvényében, illetve visszavonásig érvényes, nem vonható össze egyéb kedvezményekkel (pl. törzsutas stb.), illetve felárakra, 1 napos programokra nem érvényes! A kedvezmény utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, így árváltozás a foglalások számától függően korábban is lehetséges! Az előfoglalási kedvezmény csoportos foglalás esetén nem vehető igénybe! (Az akció 2019. március 31-ig érvényes!)

Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?