Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Lido di Cavallino

CAVALLINO, kellemes és tiszta, elsősorban a családosok pihenőhelye. Folyamatos fejlődésen megy keresztül és rendkívül szerencsés fekvése miatt Jesolo és Velence között egyre ismertebb és kedveltebb a turisták körében, hiszen a tengerparti nyaralás kiválóan ötvözhető, Velence és környéke felfedezésével. Tengerpartja homokos, lassan mélyülő és itt még a strandszerviz sem mindenhol fizetős. Kellemes meglepetés, hogy szinte mindenhol gondolnak a gyerekekre, legyen az étterem vagy szálláshely. Gyerekeknek külön ágyat és etetőszéket mindenhol rendelkezésünkre bocsátanak, sok helyen találunk játszóházakat és gyermekmedencéket is.

Itt olcsóbb szállás lehetőségek vannak mint az Adria többi városában és ami a legfontosabb, hogy akik itt szállnak meg azoknak sem kell lemondani Velence szépségéről, Punta Sabbioni-ból félóránként indul hajó a Szent Mark térre. Az út 45percig tart és nagyon kellemes a lagúnák között. Ára oda vissza kb.5-6 EUR. Punta Sabbioniba - ahonnan a hajók indulnak- busszal lehet eljutni, akik autóval érkeznek azok közvetlenül a kikötő mellett található parkolóban hagyhatják autójukat kb. 10 EUR.
Budapesttől: kb.680 km

2012-ben IDEGENFORGALMI ADÓ KERÜLT BEVEZETÉSRE LIDO DI CAVALLINO TERÜLETÉN (KB.0,6EUR/fő/éj),  MELYET A HELYSZÍNEN KELL KIFIZETNI!!GYERMEK 12 ÉVES KORIG INGYENES!

Lido di Cavallino