Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Hollókő és Ipolytarnóc

Magyarország, Észak-Magyarország, Hollókő Útazonosító: 483339
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: 1 napos utak
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2021-07-10 -tól
1 nap
9900.00 Ft/fő

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.

Leírás

Hollókő és Ipolytarnóc

2021. július 10. (szombat)

Indulás Kaposvárról a hajnali órákban. Folyamatos utazás egyszeri pihenővel a Nógrád – megyei Ipolytarnócra. A falu legjelentősebb turisztikai célpontja az őslénytani bemutatóhely. Ez a terület egy 20 millió évvel ezelőtti vulkán katasztrófa során betemetett ősvilág, ahol földtani örökségekkel találkozhatunk testközelből. A terület legfontosabb ősmaradványai a cápafogak, szubtrópusi erdő hatalmas, megkövesedett fái, ősvilági élőlények lábnyomai, különleges levéllenyomatok. A modern látogatói központ megtekintését követően (kiállítások, 4D mozi stb.) a csoport részt vesz egy vezetett sétán a legérdekesebb látnivalókat felvonultató geológiai tanösvény mentén. Az időutazással felérő program után marad még szabadidő étkezésre, illetve az érdeklődők végigmehetnek a Lombkorona sétányon is. Belépődíjak külön fizetendőek! 

Ipolytarnócról Hollókőre, az UNESCO Világörökség listáján is szereplő palóc faluba látogatunk. Látogatásunkat Idegenvezetővel belekóstolhatunk a hamisítatlan palóc vendégszeretetbe. A csupán pár száz főt számláló lakosság az ide látogatókat népviseletével, múzeumaival, kézműveseivel, gasztronómiájával és ajándékboltjaival várja.

A késő délutáni órákban indulunk vissza Kaposvárra, érkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 9.900 Ft / fő

A részvételi díj tartalmazza az utazást és csoportkísérőt. 

Nem tartalmazza a belépődíjakat, kb. 3.200 Ft/felnőtt és 2.300 Ft/gyermek.

Minimum létszám: 30 fő

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok