Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

JERUZSÁLEM - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS

Izrael, Izrael, Jeruzsálem Útazonosító: 457965
 • Szálláskategória: Hotel ***
 • Utazás módja: Repülő
 • Típus: Városlátogatás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2021-10-28 -tól
Kétágyas szoba pótá...
4 éj
328000.00 Ft/fő, Kétágyas szoba pótággyal, Félpanzió, 2 felnőtt
2021-10-28 -tól
Kétágyas szoba
4 éj
328000.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás magyar nyelvű idegenvezetéssel

A múlt és a jelen, a régi és az új találkozik Jeruzsálemben, három világvallás szent helyén, mely ugyanakkor a föld egyik legizgalmasabb modern városa is. Jeruzsálem kihagyhatatlan hely egy világutazó számára, s nem lehet elégszer látni és magunkba szívni atmoszféráját és mindazt a szavakkal megmagyarázhatatlant, ami egyedülállóvá teszi a világon.

Új csoportos városlátogatásunkon Jeruzsálem felfedezése mellett fakultatív program keretében lehetőség nyílik Izrael két kiemelkedő helyszíne, Tel Aviv és a Holt-tenger megismerésére is.

Jeruzsálem - csoportos városlátogatás 1.nap

Elutazás Budapestről Tel Avivba a délelőtti órákban az EL AL légitársaság repülőjáratával. Érkezés után autóbuszos transzfer Jeruzsálembe. Bejelentkezés a szállodába, majd vacsora és szállás.

Jeruzsálem - csoportos városlátogatás 2.nap

Reggeli után szabad program.

Fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás az ország második legnagyobb városába, Tel Avivba. Séta az óvárosi részen, Jaffában: az óratorony, a bolhapiac, a művésznegyed és a világítótorony megtekintése, majd Tel Avivban a Bauhaus-negyed megtekintése. A város építészetileg egyik legjellegzetesebb és legszebb része a ,,Fehér Város", vagyis a Bauhaus negyed: közel 4000 olyan épület áll még ma is, amelyet a Bauhaus jegyében alkottak a múlt század harmincas, negyvenes éveinek jeles építészei. 2003-ban az UNESCO Világörökségi örökségének részeként ismerte a különleges városrészt. Szabadidő a tengerparton és/vagy a Karmel piacon. Visszautazás Jeruzsálembe, ahol vacsora és szállás.

Jeruzsálem - csoportos városlátogatás 3. nap

Reggeli után egész napos városnézés a fővárosban, Jeruzsálemben. A Scopus hegyről csodálatos kilátás nyílik a városra. Lefelé haladva látható a Getsemane Kert és a Nemzetek Temploma. A zsidó negyedben a Cardo megtekintése, ahol a város eredeti fő utcája látható a bizánci időkből. Látogatás a Nyugati Falnál (Siratófalnál), majd a Via Dolorosán a Keresztút állomásait követve egészen a Szent Sír Templomig. Séta az ókori városrészben, majd továbbutazás a modern városrészbe, ahol látogatás a Yad Vashem Holokauszt Emlékmúzeumban, mely a Holokauszt áldozatainak és hőseinek emel emléket. Visszautazás a szállodába, ahol vacsora és szállás.

Jeruzsálem - csoportos városlátogatás 4. nap

Reggeli után szabad program. Fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás Holt-tengerhez, a világ egyik legmélyebben fekvő pontjához, 400 méterrel a tengerszint alatt fekszik. Fürdési lehetőség, majd továbbutazás a UNESCO Világörökség részét képező Masadába. A Heródes kori, szikla tetején épült erőd ie. 37-31-ig nyújtott védelmet a zsidóknak a behatolókkal szemben. A felvonóval megközelíthető lenyűgöző építményben víztározó, vízvezeték, gabonaraktár és padlófűtéses szauna is volt. Visszautazás Jeruzsálembe, ahol vacsora és szállás.

Jeruzsálem - csoportos városlátogatás 5.nap

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre. Elutazás a délutáni órákban.

Minimum létszám: 30 fő

Szállás:

4 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban


Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest - Tel Aviv - Budapest útvonalon, turista osztályon, feladható 23 kg-os poggyász

 • illetékek

 • 4 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban

 • félpanziós ellátás

 • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel

 • szervizdíj

 • magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza:


 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok
  Tel Aviv-Jaffa
  Holt-tenger, Masada

Hasonló ajánlatok