Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Gran Canaria

A Kanári-szigetek hét nagy és hat kisebb tagból álló csoport az Atlanti-óceánban, melyek legkedveltebb szigete Gran Canaria: déli partszakaszára az aranyló, finom homokos strandok jellemzők, melyek közül kiemelkedik Playa del Ingles és Maspalomas. Itt a természet ékkövének dűnék sorakoznak, melyek között szélvédett völgyeket találunk, ahol sivatagi környezetben élvezhetjük a meleg napsugarakat. A tiszta és áttetsző víz hőmérséklete egész évben 20-24°C között van. Az Afrika északnyugati partjainál fekvő Kanári-szigeteket a világ legfelkapottabb üdülőhelyei között emlegetik. Gran Canaria szigete csaknem kör alakú, területe 1532 km2, ezzel a harmadik legnagyobb a Kanári szigetek közül. Playa Del Ingles a sziget egyik legismertebb és legnagyobb turistaparadicsoma. A modern üdülőváros közvetlen a sekély, homokos, dűnékkel tarkított tengerparton fekszik. A strand mögött emelkednek a homokdűnék, amelyek a sziget ismertetőjegyei. Maspalomas/Meloneras szinte egybeépült városok. Maspalomas Gran Canaria déli csücskén fekszik, strandja homokdűnékkel övezett, mely Afrikából a szél által átfújt sivatagi homokból keletkezett. Mini sivatagnak is hívják, mely egyben Gran Canaria ismertető jegye. Meloneras szintén fejlődőben lévő üdülőhely, kiépült infrastruktúrával.

Gran Canaria ajánlatok

További ajánlataink

Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?