Ajánlatainkból
TDM Travel
Gran Canaria
A Kanári-szigetek hét nagy és hat kisebb tagból álló csoport az Atlanti-óceánban, melyek legkedveltebb szigete Gran Canaria: déli partszakaszára az aranyló, finom homokos strandok jellemzők, melyek közül kiemelkedik Playa del Ingles és Maspalomas. Itt a természet ékkövének dűnék sorakoznak, melyek között szélvédett völgyeket találunk, ahol sivatagi környezetben élvezhetjük a meleg napsugarakat. A tiszta és áttetsző víz hőmérséklete egész évben 20-24°C között van. Az Afrika északnyugati partjainál fekvő Kanári-szigeteket a világ legfelkapottabb üdülőhelyei között emlegetik. Gran Canaria szigete csaknem kör alakú, területe 1532 km2, ezzel a harmadik legnagyobb a Kanári szigetek közül. Playa Del Ingles a sziget egyik legismertebb és legnagyobb turistaparadicsoma. A modern üdülőváros közvetlen a sekély, homokos, dűnékkel tarkított tengerparton fekszik. A strand mögött emelkednek a homokdűnék, amelyek a sziget ismertetőjegyei. Maspalomas/Meloneras szinte egybeépült városok. Maspalomas Gran Canaria déli csücskén fekszik, strandja homokdűnékkel övezett, mely Afrikából a szél által átfújt sivatagi homokból keletkezett. Mini sivatagnak is hívják, mely egyben Gran Canaria ismertető jegye. Meloneras szintén fejlődőben lévő üdülőhely, kiépült infrastruktúrával.
Gran Canaria ajánlatok
(!) AXEL BEACH ****- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Playa Del Inglés
204.363 Ft
Indulás időpontja: 2020-01-21
Foglalás
(!) MASPALOMAS OASIS CLUB **- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Maspalomas
227.853 Ft
Indulás időpontja: 2020-01-21
Foglalás
(!) ABORA CONTINENTAL ***- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Playa Del Inglés
235.900 Ft
Indulás időpontja: 2019-12-10
Foglalás
(!) BEVERLY PARK ***- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Playa Del Inglés
199.900 Ft
Indulás időpontja: 2019-12-10
Foglalás
(!) ABORA BUENAVENTURA ***- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Playa Del Inglés
213.900 Ft
Indulás időpontja: 2019-12-10
Foglalás
(!) BULL EUGENIA VICTORIA & SPA ***- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Playa Del Inglés
264.900 Ft
Indulás időpontja: 2019-11-26
Foglalás
(!) BULL ESCORIAL & SPA ***- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Playa Del Inglés
264.900 Ft
Indulás időpontja: 2019-11-26
Foglalás
(!) CASERIO ****- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Gran Canaria
249.900 Ft
Indulás időpontja: 2019-12-10
Foglalás
(!) MELIA TAMARINDOS *****- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, San Agustín
269.900 Ft
Indulás időpontja: 2019-11-26
Foglalás
(!) MIRADOR MASPALOMAS BY DUNAS ***- Utazás Budapestről
Spanyolország, Gran Canaria, Maspalomas
252.900 Ft
Indulás időpontja: 2019-12-10
Foglalás

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?