Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Hajóutak

Senki sem tudja, mióta használ az ember vízi járművet. Azt sem lehet tudni, hogy milyen volt az első vízi jármű. Valószínűleg fatörzsekből és farönkökből összetákolt tutaj lehetett. Az ember a hajókat halászatra és kereskedelemre találta ki. Az emberek hamarosan rájöttek, hogy miként lehet hasznosítani a hajókat irányítani és előre hajtani evezők segítségével. Hamarosan megjelentek az első vitorlák is.  Ezután a különböző korok kultúrái csiszolták tökéletesre ezt a lenyűgöző szállítóeszközt. Miután Rudolf Diesel feltalálta a Diesel motor nem is volt kérdés, hogy létrejöhessenek ezek a hatalmas hajóóriások. Ezek is eleinte csak ritkán szállítottak embereket és akkor is leginkább csak a tehetősebbeket.  Mára már ez teljesen megváltozott és beindult a turizmus ezen ága is.

Akciós hajóutak

További ajánlataink

Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?