Ajánlatainkból
TDM Travel
Dominika

Dominika

Vízbenyúló pálmafák és fehér föveny Punta Cana nem véletlenül turisták tízezreinek legkedveltebb paradicsoma, kétségtelenül a Karib-tenger legszebb strandszakaszai közé tartozik. A kb. 40 km hosszú, idilli tengerparti nyugalmat szállodakomplexumok sokaságának kényelme és szórakozási lehetőségei teszik felejthetetlen élménnyé. A hosszan elnyúló, pálmafás partszakasz tiszta, selymes homokját színes napozóágyak tarkítják. A víz pedig pont olyan, amilyennek lennie kell: épp hogy hűvös, selymesen simogató és tiszta.


Dominika ajánlatok
Sunscape Puerto Plata Dominican Republic **** (Bécsi indulás)
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Puerto Plata
929€ (337.034 Ft)
Indulás időpontja: 2019-10-15
Foglalás
Grand Bahia Principe El Portillo ****+ (Bécsi indulás)
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Puerto Plata
985€ (355.340 Ft)
Indulás időpontja: 2019-10-15
Foglalás
Viva Wyndham Dominicus Beach ***+
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Bayahibe
1.065€ (359.263 Ft)
Indulás időpontja: 2019-09-24
Foglalás
Caribe Club Princess Beach Resort & Spa ****
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana
1.096€ (386.069 Ft)
Indulás időpontja: 2019-09-10
Foglalás
Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa ****
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana
1.103€ (388.357 Ft)
Indulás időpontja: 2019-09-10
Foglalás
Natura Park Beach Eco Resort & Spa ****
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana
1.103€ (388.357 Ft)
Indulás időpontja: 2019-09-10
Foglalás
Viva Wyndham Dominicus Palace ****
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Bayahibe
1.074€ (389.011 Ft)
Indulás időpontja: 2019-09-26
Foglalás
BE LIVE Collection Punta Cana ****
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Playa Bavaro
1.110€ (390.646 Ft)
Indulás időpontja: 2019-09-10
Foglalás
Be Live Collection Canoa ***
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Bayahibe
1.137€ (391.299 Ft)
Indulás időpontja: 2019-09-14
Foglalás
Grand Bahia Principe Turquesa ****+
Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Playa Bavaro
1.131€ (397.510 Ft)
Indulás időpontja: 2019-09-10
Foglalás

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?