Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Krakkó és a sóbánya Wieliczkában

Lengyelország, Krakkó, Krakkó Útazonosító: 469056
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Városlátogatás
Szűrés
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 3 fő...
1 nap
17 990 Ft/fő, 3F, Önellátás, budapesti indulás
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 4 fő...
1 nap
17 990 Ft/fő, 4F, Önellátás, budapesti indulás
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 5 fő...
1 nap
17 990 Ft/fő, 5F, Önellátás, budapesti indulás
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 6 fő...
1 nap
17 990 Ft/fő, 6F, Önellátás, budapesti indulás
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 7 fő...
1 nap
17 990 Ft/fő, 7F, Önellátás, budapesti indulás
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 8 fő...
1 nap
17 990 Ft/fő, 8F, Önellátás, budapesti indulás
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 9 fő...
1 nap
17 990 Ft/fő, 9F, Önellátás, budapesti indulás
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 10 f...
1 nap
17 990 Ft/fő, 10F, Önellátás, budapesti indulás
2020-07-11 -tól
Részvételi díj 2 fő...
1 nap
17 991 Ft/fő, 2F, Önellátás, budapesti indulás

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.


Leírás

Krakkó és a sóbánya Wieliczkában

Találkozás szombaton 00:30-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 00:45-kor, majd utazás Wieliczka felé autóbusszal. Éjszaka az autóbuszon. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.

Szombaton a reggeli órákban érkezés a Wieliczkába, ahol helyi vezetéssel meglátogatjuk az UNESCO Világörökség listájára első között felkerült sóbányát, mely méltán híres tárnáiról és termeiről, valamint az azokban található csodás só-szobrokról, és egyéb alkotásokról. A látogatás időtartama kb. 2,5 óra.

A délután folyamán felkeressük Lengyelország második legnagyobb városát, Krakkót. Megtekintjük a Wawel dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, teszünk egy kellemes sétát a Visztula partján, majd a további nevezetességek (Főtér a Posztóházzal, Mária templom, stb.) meglátogatása.

Lehetőség lesz kipróbálni a helyi gasztronómiát egy vacsora keretében egy hangulatos krakkói étteremben. A menü ára 70 PLN/fő, mely a buszon az idegenvezetőnek fizetendő zlotyban.

A menü tartalmazza: levest, főételt körettel, desszertet, kávét vagy teát, ásványvizet.

A vacsorán való részvételi szándékot legyenek kedvesek jelezni foglaláskor.

Esti órákban visszaindulás Magyarországra, éjszaka a buszon. Érkezés Budapestre a reggeli órákban. 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést. 

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő. 

Pénzügy: Látogatás a Wieliczka sóbányába: 100 PLN. Fakultatív Vacsora 70 PLN. A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra Zlotyt hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincs! A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

A programváltozás jogát fenntartjuk. 

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető. 

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Kérhető fix, Ön által kiválasztott ülőhely a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is)! 

Minimum létszám: 35 fő 

Felszerelés:

Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, müzli szelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék.

Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható. 

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

dátum módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges

név módosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges 

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!

Ellátás:Hasonló ajánlatok