Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

DINAMIKUS ÁRKÉPZÉS: Foglaljon időben és éljen az utanként korlátozott számban igénybe vehető kedvezménnyel! Weboldalunkon található programjainkat, 40% előleg befizetésével foglalhatja le! A weboldalunkon elérhető árak, a foglaltság függvényében változhatnak! A kedvezményes részvételi díjak a szabad helyek függvényében, illetve visszavonásig érvényesek. Nagyobb létszám, zártcsoportos ajánlatkérés esetén, várjuk ajánlatkérését az info@tdmtravel.hu e-mail címen! 

TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNY: Saját szervezésű körutazásaink részvételi díjából 8% kedvezményt biztosítunk mindazon Ügyfeleink részére, akik korábban (*2020-2021-2022-2023) már bármely szervezett programunkon részt vettek. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

GYERMEKKEDVEZMÉNY: A gyermekkedvezmények igénybevételéhez a pontos életkor megadása is szükséges, ezért kérjük, hogy a foglalásoknál minden esetben jelöljék a születési időket. Felhívjuk figyelmét, hogy az utazás megkezdésének időpontjában aktuális életkor az irányadó. Szervezett utazás esetén, gyermekkedvezmény minden esetben a foglalással egyidőben, lekérésre lehetséges! A kisgyermekek egyéni utazás esetén, a szállodákban, szülőkkel egy ágyban ellátás nélkül ingyenesen is elhelyezésre kerülhetnek. Minden igénybevehető kor vagy pótágy kedvezményt külön jelzünk weboldalunkon a szállások leírásánál.