Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY: 2023. január 31-ig, 40% előleg befizetése esetén kedvezményes áron foglalhatja le utazását! A weboldalon elérhető előfoglalási árak, utanként korlátozott számban vehetőek igénybe! Az előfoglalási kedvezmény a szabad helyek függvényében, illetve visszavonásig érvényes. Az előfoglalási árak csoportos foglalás esetén nem vehetőek igénybe! Nagyobb létszám, zártcsoportos ajánlatkérés esetén, várjuk ajánlatkérését az info@tdmtravel.hu e-mail címen! 

Előnyök amennyiben Ön az előfoglalási akció keretein belül foglal:

  • KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJAK
  • DÍJMENTES ÜLŐHELYVÁLASZTÁS AZ AUTÓBUSZON

TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNY: Saját szervezésű körutazásaink részvételi díjából 8% kedvezményt biztosítunk mindazon Ügyfeleink részére, akik korábban (*2019-2020-2021-2022) már bármely szervezett programunkon részt vettek. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

GYERMEKKEDVEZMÉNY: A gyermekkedvezmények igénybevételéhez a pontos életkor megadása is szükséges, ezért kérjük, hogy a foglalásoknál minden esetben jelöljék a születési időket. Felhívjuk figyelmét, hogy az utazás megkezdésének időpontjában aktuális életkor az irányadó. Szervezett utazás esetén, gyermekkedvezmény minden esetben a foglalással egyidőben, lekérésre lehetséges! A kisgyermekek egyéni utazás esetén, a szállodákban, szülőkkel egy ágyban ellátás nélkül ingyenesen is elhelyezésre kerülhetnek. Minden igénybevehető kor vagy pótágy kedvezményt külön jelzünk weboldalunkon a szállások leírásánál.