Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

FOGLALÁS: Kiválasztott utazását egyszerűen és gyorsan bármikor lefoglalhatja! Rugalmas és gyors ügyintézés telefonon vagy online! Személyes ügyfélfogadás csak előzetes időpontegyezetés alapján!

On-line: Megrendelését egyszerűen és gyorsan elküldheti weboldalunkon keresztül a kiválasztott programnál is, a foglalás gombra kattintva. Foglalása beérkezéséről automatikus rendszerüzenet kerül kiküldésre, de a megrendelés, csak az irodánk által megküldött Utazási szerződés után válik véglegessé. Az utazási szerződés megküldésével egy időben, az Általános Szerződési Feltételek, valamint az utas-és sztornó biztosítás részletes szabályzatát, valamint a részvételi díj előlegéről szóló számlát is mellékeljük foglalása visszaigazolásához. Amennyiben az előleget, vagy 35 napon belüli indulás esetében a teljes részvételi díjat átutalással szeretné rendezni, kérjük, a közlemény rovatban minden esetben szíveskedjen feltüntetni a megrendelő nevét, valamint a szerződésen szereplő pozíciószámot. Forint átutalás vagy banki befizetés esetében a következő számlaszámot használhatja:  K&H Bank: 10201006-50164938
Irodánk az előleg beérkezéséről és a hátralékfizetés esedékességéről külön értesítést nem küld! Kérjük a fizetési határidők szerződés szerinti pontos betartását!  Az utazáshoz szükséges részletes utas tájékoztató anyagot 1 héttel indulás előtt küldjük el Önnek. (Kivételt képeznek, az egy napos utak, ahol az utazással kapcsolatos információkat 3 nappal indulás előtt továbbítjuk.)

E-mailben: Kiválasztott utazását bármikor kényelmesen lefoglalhatja e-mailben is. Megrendelését az info@tdmtravel.hu email címre várjuk. A foglalás adatainak megadásánál, kérjük, tüntessék fel az utazók pontos adatait (név, cím, születési idő, telefonszám), az igényelt szolgáltatásokat (biztosítás, sztornó biztosítás stb.) , a választott szobatípust (kétágyas, franciaágyas stb.) az ellátás típusát (reggeli vagy félpanzió) , valamint az esetleges speciális étkezési igényeket is. A foglalás feldolgozását követően elküldjük Önnek az Utazási szerződést, a foglaláshoz szükséges egyéb dokumentumokat (Általános Szerződési Feltételek, Biztosítási Szabályzat) valamint a befizetéshez szükséges számlákat

Telefonon: Amennyiben a telefonos ügyintézést részesíti előnyben, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére! A foglaláshoz szükséges adatok, és igényelt szolgáltatások megadását követően rögzítjük megrendelését, és e-mailben továbbítjuk Önnek a szerződéshez kapcsolódó dokumentumokat.
Irodáinkban: Utazását természetesen személyesen is lefoglalhatja irodáinkban, ahol Kollégáink segítenek az Önnek legmegfelelőbb program kiválasztásában, és minden információt megadnak az adott programmal kapcsolatban. 

Partnerirodáinkban: Kínálatunk országszerte elérhető viszonteladó partnereinknek köszönhetően, így utazását egyszerűen és gyorsan lefoglalhatja Budapest bármely kerületében, vagy vidéki kis és nagyvárosban egyaránt.

Opciós foglalás: Amennyiben foglalása véglegesítéséhez még időre van szüksége, a szabad helyek függvényében, kötelezettségmentes, opciós foglalás biztosítására is lehetőség van! Amennyiben az opciós határidőn belül Ön nem kéri foglalása véglegesítését, a szükséges előleget nem fizeti be, foglalása automatikusan törlésre kerül! Az opciósan lefoglalt helyeket az iroda által megadott határideig tudjuk Önnek fenntartani, mely az indulási időpont közelségétől valamint a rendelkezésre álló szabad helyek számától függ. 60 napon kívüli indulás esetében, az Ön által kiválasztott utazásra lefoglalt ülőhelyet legfeljebb 7 napig tudjuk kötelezettségmentesen tartani.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: +36 30 331 3359, E-mail:  info@tdmtravel.hu