Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Maldív-szigetek / Embudu Village Maldives***

Maldív-szigetek, Male Atoll, Dél-Male Atoll Útazonosító: 570824
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2024-06-20 -tól
Kétágyas szoba
7 éj
559.000 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Teljes ellátás

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.


Leírás

A sziget gyorshajós reptéri transzferrel kb. 20 perc alatt könnyedén elérhető. A kristálytiszta lagúnában a színpompás, gazdag élővilág szabad szemmel is látható.

A sziget gyorshajós reptéri transzferrel kb. 20 perc alatt könnyedén elérhető. A kristálytiszta lagúnában a színpompás, gazdag élővilág szabad szemmel is látható, a parton nyugágyak, függőágyak kínálnak helyet a pihenésre. A korallzátony 10-20 méterre érhető el a parttól. Összesen 106 superior bungaló és 16 vízi bungaló áll a vendégek rendelkezésére.

Szobák felszereltsége (superior bungaló): Egyszerűen de ízlésesen berendezett, közvetlen tengerparti bungalók, bútorozott terasszal. A szobában légkondicionáló, tea/kávé készítési lehetőség, telefon, hajszárító, mini hűtő, wifi, széf, tv.

Ellátás: Teljes panzió svédasztalos rendszerben. All inclusive ellátás felár ellenében kérhető.

Szolgáltatások, sport: Étterem, bár, spa, szuvenír bolt, vízisport lehetőségek, búvárközpont, tollaslabda, röplabda, asztalitenisz, darts, könyvtár, kirándulási lehetőségek.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Hasonló ajánlatok