Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Maldív-szigetek / Safari Island Maldives ****

Maldív-szigetek, Ari Atoll, Ari Atoll Útazonosító: 562370
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2024-05-19 -tól
Kétágyas szoba
7 éj
789.000 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Félpanzió
2024-05-26 -tól
Kétágyas szoba
7 éj
775.000 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Félpanzió

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.


Leírás

Safari Island az Északi Ari Atoll szívében helyezkedik el. A sziget mérete: 210 x 80 méter, 25 perc alatt hidroplán transzferrel elérhető Maléból. A szigetet fehér homokos strand, kristálytiszta vizű lagúna veszi körül. 

Safari Island területén az Északi Ari Atoll szívében helyezkedik el. A sziget mérete: 210 x 80 méter, 25 perc alatt hidroplán transzferrel elérhető Maléból. A szigetet fehér homokos strand, kristálytiszta vizű lagúna veszi körül. 

Szobák felszereltsége (beach bungaló): A közel 45 m2-es tengerre néző szobában található légkondicionáló, mini hűtő, síkképernyős tv, wifi, telefon, tea/kávéfőző, napozóágy. Az elegáns fürdőszobában található piperecikkek, hajszárító, fürdőkád külön zuhanyzóval. 

Ellátás: Félpanzió. Teljes panzió és all inclusive ellátás felár ellenében foglalható.

Kikapcsolódási lehetőségek: Fitneszközpont, Csocsó, sakk, asztaltenisz, darts, masszázsok, spa. Felár ellenében lehetőség van különböző sportokra, és kirándulásokra: széllovaglás, wakeboard-, vízisí és katamarán, sznorkelezés, tenisz, strandröplabda, focilabda, valamint egy Safari hajó bérlésére is lehetőség van. Részt vehetnek különböző kirándulásokon a hajón, mint például mélytengeri horgászat, delfin les, stb. Valamint a sziget területén könyvtár, medence, éttermek, bárok és souvenir bolt várja a vendégeket. 

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Hasonló ajánlatok