Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY: 2021. december 31-ig, 40% előleg befizetése esetén, programtól függően 10-15-20% kedvezménnyel foglalhatja le választott utazását! A weboldalon elérhető előfoglalási árak, utanként korlátozott számban vehetőek igénybe! Az előfoglalási kedvezmény a szabad helyek függvényében, illetve visszavonásig érvényes, nem vonható össze egyéb kedvezményekkel (pl. törzsutas stb.), illetve felárakra, 1 napos programokra nem érvényes! (*A kedvezmény utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, így árváltozás a foglalások számától függően korábban is lehetséges!) Az előfoglalási árak csoportos foglalás esetén nem vehetőek igénybe! Nagyobb létszám, zártcsoportos ajánlatkérés esetén, várjuk ajánlatkérését az info@tdmtravel.hu e-mail címen! (Az előfoglalási periódusban elérhető árakra vonatkozó akció 2021.12.31-ig érvényes!)

Előnyök amennyiben Ön az előfoglalási akció keretein belül foglal:

  • ÁRFOLYAMGARANCIA!
  • KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJAK
  • DÍJMENTES ÜLŐHELYVÁLASZTÁS AZ AUTÓBUSZON
  • TELJES ÖSSZEG BEFIZETÉSE ESETÉN (*3 HÓNAPON KIVÜLI INDULÁS ESETÉBEN) +5% KEDVEZMÉNY

TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNY: Saját szervezésű körutazásaink részvételi díjából 8% kedvezményt biztosítunk mindazon Ügyfeleink részére, akik korábban (3 éven belül) már bármely szervezett programunkon részt vettek. Utasainknak, akik legalább 2 utazásunkon már részt vettek 10% kedvezményt biztosítunk a TdM kínálatában szereplő részvételi díjból. Törzsutasainknak (Alapfeltétel: min. 3 utazáson történt részvétel!) 11% kedvezmény a TdM teljes kínálatából! Kiemelt ügyfeleink részére (Alapfeltétel: min. 4 utazáson történt részvétel!) 13% a kedvezmény, míg VIP ügyfeleink részére (min. 10 utazás) 15% az igénybe vehető kedvezmény mértéke! A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

GYERMEK KEDVEZMÉNY: A gyermekkedvezmények igénybevételéhez a pontos életkor megadása is szükséges, ezért kérjük, hogy a foglalásoknál minden esetben jelöljék a születési időket. Felhívjuk figyelmét, hogy az utazás megkezdésének időpontjában aktuális életkor az irányadó. A kisgyermekek a szállodákban, szülőkkel egy ágyban ellátás nélkül ingyenesen kerül(het)nek elhelyezésre, amennyiben ezt másképp nem jeleztük katalógusunkban, weboldalunkon.