Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

USA-Kanada: Az újvilág keleti parti városai körutazás

Amerikai Egyesült Államok, Körutazás Amerikában, Körutazás Amerikában Útazonosító: 617327
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2024-10-12 -tól
2 ágyas szoba
13 éj
1.489.990 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.

Leírás

Leírás

1. NAP Utazás Bostonba
Utazás Budapestről átszállással az Egyesült Államokba, Washingtonba. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Washington környékén.

2. NAP Washington D. C.
A főváros nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű és az arlingtoni nemzeti temető, mely számos híresség (példáulJohn F. Kennedy) végső nyughelyéül szolgál. A szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Visszatérés a hotelbe.

3. NAP Washington - Amish vidék
Virginiába tartunk, ahol a Steven F. Udvar-Hazy központ vár ránk, mely a Smithonian Légi- és Űrmúzeum része. Itt több ezer tárgy került kiállításra a repülés és űrkutatás múltjából. Lancasterbe, Pennsylvania-ba, az ún. amish vidékre vezet utunk. A konzervatív keresztény közösség világában megelevenedik előttünk a múlt, a gépek uralta világ lőtti idők sejlenek fel. Bepillantunk az itteni mindennapokba az Amish Múzeumban. Este amish vacsora. Szállás Lancaster környékén.

4. NAP Amish vidék-Philadelphia-New Jersey
A mai napon Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Továbbutazás. Szállás New Jersey környékén 2 éjszakára.

5. NAP New York City
dvözöljük a világ egyik legizgalmasabb városában! Délelőtt ötórás városnézés során megcsodálhatjuk az ikonikus nevezetességeket. A Battery Parknál fotószünet, ahonnan ámulatba ejtő kilátás nyílik a Szabadság-szoborra. Felejthetetlen élményt ígér a Ground Zero emlékhely, a Wall Street, a kínai és olasz negyedek, Times Square. A New York Times napilap után elnevezett, vibráló Times Square-t az univerzum központjának is becézik. Naponta több tízezer ember nyüzsög a neonfényes hirdetőtáblák, reklámok, színházak, éttermek, neves hotelek által övezett elvarázsolt világban. FAKULTATÍV: az Empire State Building meglátogatása - kihagyhatatlan a 86. emeleti kilátóterasz. Használja ki a szabadidőt, akár vásárlásra a Macy's-ben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. Késő este a Bryant Park környékéről indulunk vissza a szállásunkra.

6. NAP Msytic - Newport-Boston
Festői New Englandi államokon haladunk keresztül. Megcsodálhatjuk a Connecticut állambeli Msytic-et, az 1654-ben alapított ódon városkát. Megállunk Newport-ban (Rhode Island). Ez a város a gazdagok kedvelt üdülőhelye, és a híres vitorlásverseny, az America's Cup szülőhelye. Megtekintjük a belvárost, és a rakpartot. Szállás Boston környékén.

7. NAP Boston
Amerika egyik legrégebbi városa, a puritán telepesek által alapított Boston a mai úti célunk. Cambridge városa az amerikai felsőoktatás legtekintélyesebb egyetemeinek, például a Harvardnak otthona. Majd elénk tárulnak Boston nevezetességei: Quincy Market, Boston Boston Common park, North End városnegyed. Visszatérés a hotelbe.

8. NAP Montreal
New Hampshire és Vermont államokon utazunk át a kanadai határ felé, meg-megállva fotószünetekre meseszép helyeken. Szállás Montreal környékén.

9. NAP Montreal- Québec
A mai napon Montreal csodái várnak ránk, városnézés. Montrealt magunk mögött hagyva délután utazás Québec-be. A nap zárásaként vacsora a Cabana Sucre-ben. Szállás Québec környékén.

10. NAP Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV program: az utazás során izgalmas színfoltot jelent a bálnanéző-hajótúra, ahol megpillanthatjuk ezeket a fenséges lényeket. (215 km plusz buszozást jelent) Szállás Québec környékén.

11. NAP Ottawa - Gananoque
Utazás Ottawába, Kanada fővárosába, ahol rövid városnézést teszünk, fotószünetekkel tarkítva (Parlament, Legfelsőbb Bíróság, csatorna). Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk lesz.

12. NAP Ezer-sziget - Toronto
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: hajóra szállva a St. Loren folyónál felfedezzük a Thousand Islands (Ezer sziget-vidéket), ahol 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk (kb. 4 órás). FAKULTATÍV: CN Tower. Szállás Toronto környékén.

13. NAP Niagara on the Lake, Niagara Falls
Utazás Niagara on the Lake-be. Meglátogatjuk a bájos települést. FAKULTATÍV (délután): hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki. A víztömeg szédítő tempóban zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. FAKULTATÍV vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls környékén.


14. NAP Hazautazás
Transzfer a torontói reptérre, és repülés átszállással Magyarországra.

15. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

Fontos információk:
USA: Covid korlátozások megszűntek, oltás nem szükséges a beutazáshoz. A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 21 USD.
Kanada: A kanadai kormány 2022. október 1. hatállyal minden kanadai határátkelőhelyen minden beutazó tekintetében eltörölte a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos összes korábbi beutazási korlátozást, így többek között a COVID-19 elleni teljes oltottság megléte bizonyításának követelményét.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő). Repülőgépi ülőhelyválasztást nem vállaljuk.

Az ár tartalmazza

Repülőjegy oda-vissza
Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in
Repülőtéri illeték
Transzferek
Szállás minőségi, középkategóriájú hotelekben
Reggeli
Vacsora a Cabana Sucre-ben
Tipikus amish vacsora
Kirándulóprogramok: Montreal, Ottawa, Toronto, Amish vidék, Boston, Washington, New York, stb. a program alapján.
Magyar nyelvű idegenvezetés

Egyéb

Amit az ár nem tartalmaz:
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 359.990 Ft/fő/teljes utazás
ESTA (elektronikus beutazási engedély, egyénileg intézendő): kb. 21 USD/fő
Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív programcsomag (bálnanéző-hajótúra, Thousand Islands hajókirándulás, CN Tower, hajózás a Niagarán, vacsora a Skylon Towerben, Empire State
Building meglátogatása belépővel): 129.990 Ft/fő
Repülés helikopterrel a Niagránál: 82.990 Ft/fő
Biztosítási csomag (baleset- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás): 70.000 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

2024. 05. 09. KL1362 BUD AMS (Amszterdam) 06:35 - 08:40 KLM Airlines
2024. 05. 09. KL651 AMS (Amszterdam) IAD (Washington) 13:05 - 15:35 KLM Airlines
2024. 05. 22. KL696 YYZ (Toronto) AMS (Amszterdam) 22:40 - 11:55+1 KLM Airlines
2024. 05. 23. KL1367 AMS (Amszterdam) BUD 14:25 - 16:20 KLM Airlines
--
2024. 10. 12. TK1036 BUD SAW (Isztambul) 09:00 - 12:15 Türkish Airlines
2024. 10. 12. TK0007 SAW (Isztambul) IAD (Washington) 16:00 - 19:55 Türkish Airlines
2024. 10. 25. TK0018 YYZ (Toronto) SAW (Isztambul) 21:30 - 14:35 Türkish Airlines
2024. 10. 26. TK1037 SAW (Isztambul) BUD 18:35 - 19:35 Türkish Airlines

Hasonló ajánlatok