Ajánlatainkból
TDM Travel
Szilveszter Toszkánában
Olaszország / Toszkána és környéke / Toszkána
Utazás módja:
Busz
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
kétágyas szoba
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
66251
Időpont
Szobatípus
Ár
2018-12-29
kétágyas szoba
99.900 Ft/fő
Foglalás
2018-12-29
egyágyas szoba
119.900 Ft/fő
Foglalás
Búcsúztassa velünk az óévet Itália legszebb tartományában! Tartalmas program, ízletes ételek és csodálatos látnivalók várják az ünnepi díszbe öltözött Toszkánában. Montecatini Terme bájos városa az ünnepi időszakban varázslatos hangulattal lepi meg a látogatókat, köszönhetően az utcák, terek díszkivilágításának, melyek az ódon épületek, paloták pompáját megkoronázzák. Jellegzetes toszkán szállodánkban igazi olaszos hangulat vár bennünket. Szilveszter este élőzene, gazdag menüsor, finom italok garantálják az Újév méltó köszöntését!

1. nap:  Budapest – Montecatini Terme

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Utazás Szlovénián át Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel, étkezési lehetőséggel.  Vár ránk Közép-Olaszország egyik legszebb tája, a finom borairól, ősi villáiról, meseszép völgyeiről, ikonikus ciprusfáiról messze földön híres Toscana. Érkezés az esti órákban Montecatini Terme városába. Szálláshely elfoglalása. A hangulatos kisváros télen egészen különleges hangulattal lepi meg a látogatókat. A karácsony városának is nevezik Montecatini Termet, mivel az ünnepeket megelőző időszakban számos izgalmas és látványos program várja a látogatókat. A varázslatosan feldíszített város pedig garantáltan megdobogtatja majd szívünket.


2. nap: Siena-San Gimignano

Pihenés Montecatini Terme városában vagy fakultatív kirándulási lehetőség. (Ár: 40EUR/fő) Reggeli után festményre kívánkozó tájak mentén először a középkori hangulatát ma is őrző Sienaba utazunk. A három dombon fekvő város műemlékekkel teli belvárosát az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. A város egykor a középkori kereskedők és bankok "mekkája" volt. A Dóm és a legfontosabb nevezetességek megtekintése után, válogathatunk a hagyományaikat féltve őrző sienai kézművesek remekműveiből is. Városnézésünk után San Gimignanoba, a „tornyok városába” utazunk. Városnézés Olaszország egyik legkülönlegesebb hangulatú etruszkfalakkal körülvett,  a középkori felhőkarcolókkal tarkított, csak „középkori Manhattan”-ként emlegetett óvárosában. Egy kicsiny domb tetején a hajdani 72 toronyból ma már "csak" 14 különböző magasságú torony áll. Visszautazás a szállásra az esti órákban.


3. nap: Pisa-Firenze

Reggeli után elutazás a tartomány egyik legnépszerűbb városába. Pisa legfontosabb látnivalóit a városfallal körbevett téren találjuk, mely Európa egyik legszebb tere a zöld gyepszőnyegen álló, vakítóan fehér épületekkel, melyek fehér carrarari márvánnyal vannak beborítva. Az UNESCO 1987-ben nyilvánította a Világörökség részévé. A Csodák terének, a 'Campo dei Miracoli'-nak négy meghatározó építménye a Dóm, (A Dómba való bejutás csak a helyszínen, a szabad helyek függvényében lehetséges!) a Ferde Torony, a Keresztelőkápolna és a temető.  (A Ferde Toronyba a feljutás csak előzetes foglalás alapján lehetséges. Ár: 8.500,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő!). A város jelképe, a híres Ferde Torony, a Santa Maria Assunta Dómhoz tartozó híres 8 emeletes harangtorony, 58 méter magas, az itáliai román stílus gyöngyszeme. A délutánt már toszkána tartomány fővárosában, Firenzében töltjük. Városnézés a legfontosabb látnivalókkal (S.Croce, Ponte Vecchio, Piazza della Signoria, Dóm tér), majd visszautazás a szállodába. Készülődés a szilveszteri vacsorára. Fantasztikus élőzenés óévbúcsúztató vár ránk az olasz konyha legjavával! Aperitif italok, ízletes előételek, gazdag menüsor, italfogyasztással! Éjfélkor lencse, gyümölcsök, desszert!


4. nap: Montecatini Terme-Budapest 

Reggeli a szállodában, majd hazautazás. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezes Budapestre a késő esti órákban.


Utazás: busszal             Szállás: *** szálloda              Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 99.900,- Ft/fő 
Félpanzió: 8.000,- Ft/fő (2 vacsora),  Szilveszteri vacsora: 35.000,-Ft/fő, 
Egyágyas felár: 20.000,-Ft 
Biztosítás: 2.260 Ft/fő Sztornóbiztosítás: 1,5%           


Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkől, egyéb költségekről:
Montecatini Alto 7 EUR
Siena / Dóm 4-7 EUR
San Gimignano /Dóm 4 EUR
Pisa / Ferde Torony 8.500,- Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő
Pisa / két műemlék 7 EUR
Pisa / Dóm ingyenes 
Pisa / busz 2 EUR
Firenze / Santa Croce Templom 8 EUR
Firenze 15 EUR 
(kötelezően fizetendő regisztrációs adó és helyi idegenvezető költsége)
 Idegenforgalmi adó 1 EUR/fő/éj

Utazás:
Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé, 
Budapestről, a Déli pályaudvar - Hotel Mercure Buda-tól. Térkép

Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu. Koronaőr köz 05:30
Székesfehérvár - Shell kút M7 59 km 06:15
Siófok - szekszárdi lehajtó, pálya melletti TESCO 07:00
 Balatonlelle-Marché  07:35
Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:10

További érintett desztinációk: Olaszország - Toszkána és környéke - Toszkána

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?