Ajánlatainkból
TDM Travel
Le Meridien Abu Dhabi ****
Egyesült Arab Emirátusok / Abu Dhabi / Abu Dhabi
Utazás módja:
Egyéni
Ellátás:
Választható
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
2 ágyas A2H szoba
Időtartam:
7 éj
Utazás azonosító:
403753
Időpont
Szobatípus
Ár
2019-05-04
2 ágyas A2H szoba
594 € (187.051 ft/fő) €/szállás/turnus A2H reggeli
Foglalás
2019-05-04
2 ágyas A2E szoba
667 € (210.038 ft/fő) €/szállás/turnus A2E reggeli
Foglalás
2019-05-04
2 ágyas A2H szoba
1.274 € (401.183 ft/fő) €/szállás/turnus A2H teljes ellátás
Foglalás
2019-05-11
2 ágyas A2H szoba
594 € (187.051 ft/fő) €/szállás/turnus A2H reggeli
Foglalás
2019-05-11
2 ágyas A2E szoba
667 € (210.038 ft/fő) €/szállás/turnus A2E reggeli
Foglalás
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Szállásleírás

Általános leírás:

Töltsön el kellemes napokat a Le Meridien Abu Dhabi strandhotel közvetlen közelben található saját homokos strandján. A strandon a napernyők és a napozóágyak díjmentesen használhatók. BUSINESS DISTRICT kb. 130 km-re fekszik (Abu Dhabi kb. 3 km-re). A legközelebbi bárokat és éttermeket a szállodától kb. 100 m-re találja. Bevásárlási lehetőséget a kb. 100 m-re lévő szupermarket és más üzletek kínálnak. Táncolni a szállodától kb. 10 m-re, egy diszkóban lehet. Sürgős orvosi ellátásért a 2 km-re fekvő kórházhoz lehet fordulni. A repülőtér a szálloda közvetlen közelében van. Egy másik repülőtér (AUH) kb. 33 km-re van. További távolságok: gyógyszertár 500 m.

Szolgáltatások:

Az ötemeletes, egy fő- és egy melléképületből álló szállodának 234 szobája van. Vendégei számára 24 órán át működő recepciót, bárral rendelkező lobbyt, 2 liftet, légkondicionáló berendezést, széfet (ingyenes), egy üzletet, diszkót, parkolót (ingyenes) valamint pénzváltási lehetőséget kínál. Ételről, italról összesen 4 étterem (légkondicionált) és egy szendvicsbár gondoskodik. Az estéket 5 bárban tölthetik el kellemes légkörben. Az internet-hozzáférést és a WIFI-hálózatot a vendégek térítés ellenében használhatják. A nászutasok számára a szálloda különösen romantikus ételeket kínál az étteremben. A szálloda ezenkívül 2, összesen 460 ülőhelyes konferenciateremmel és titkársággal valamint catering szolgáltatással rendelkezik. A konferenciatermekben internet-hozzáférés van biztosítva. A szálloda mozgáskorlátozott vendégek számára kerekesszékkel használható liftet, részben kerekesszékkel használható fürdőszobákat és akadálymentes hozzáférést biztosít. A szobák takarítása és a szobaszervíz díjmentes. A mosoda- és vasalószolgálat valamint az egészségügyi szolgálat térítés ellenében vehető igénybe. A vendégek reggelente kívánságra kérhetnek ébresztést is a szálloda személyzetétől.

Úszómedencék:

A szálloda külső területéhez 3 édesvizű medence tartozik külön gyermekmedencével. Frissítő italokat közvetlenül a medence melleti bárban lehet fogyasztani. Itt a napernyők és a napozóágyak díjmentesen használhatók.

Ellátás:

Kontinentális svédasztalos reggeli (07:00 - 10:00 óráig).

Sport és szabadidős tevékenységek:

Sport- és szórakozási lehetőségek: fitnesz, röplabda, tenisz (ingyenes, kb. 10 m-re) és kosárlabda. A szálloda közvetlen közelében különböző vízisport-lehetőségek állnak rendelkezésre (részben helyi szolgáltatók által). Wellness lehetőségek: Spa részleg szaunával, napozóterasszal, gőzfürdővel, hamámmal es masszázzsal esetleg térítés ellenében. A kis vendégek a játszótéren tombolhatják ki magukat. Programok gyermekeknek: animációs programok (4 - 10 éves korig) és gyermekfelügyelet (díj ellenében).

További információk:

Bizonyos létesítmények, szolgáltatások és tevékenységek igénybevétele esetén külön díjat vehet igénybe, néhány szolgáltatás függ a helyi időjárástól és a szezontól. Kategória: 4 csillag. A szálloda személyzete a következő nyelveken beszél: angol, német, francia, olasz, orosz, arab. Elfogadott hitelkártyák: Visa es Euro/MasterCard. A szállodában beszélt nyelvek: angol, német, francia, orosz, arab. Elfogadott hitelkártyák: Visa es Euro/MasterCard. Autókölcsönzés. A szállodában az érkezés napján letétet kell fizetni. Kategória: 4 csillag.

Standard családi szoba (a városra néz):

Felszerelés: erkély vagy terasz.

Club szoba (a városra néz):

Felszerelés: erkély vagy terasz.

Club szoba (a tengerre néz):

Felszerelés: erkély vagy terasz.

Deluxe szoba (a városra néz):

Felszerelés: erkély vagy terasz.

Deluxe szoba (a tengerre néz):

Felszerelés: erkély vagy terasz.

Deluxe kétágyas szoba (a városra néz):

Felszerelés: franciaágy, szimpla ágy, extra széles ágy (king size), két ággyal, pótágy, gyermekágy (díjmentesen), vízmelegítő (esetleg térítés ellenében), minibárt (esetleg térítés ellenében), erkély vagy terasz, Internet (esetleg térítés ellenében), széf (ingyenes), műholdas TV. Fürdőszoba fürdőkáddal.

Deluxe kétágyas szoba (a tengerre néz):

Felszerelés: franciaágy, szimpla ágy, extra széles ágy (king size), két ággyal, gyermekágy (díjmentesen), vízmelegítő (esetleg térítés ellenében), minibárt (esetleg térítés ellenében), erkély vagy terasz, Internet (esetleg térítés ellenében), széf (ingyenes), műholdas TV. Fürdőszoba fürdőkáddal.

Deluxe egyágyas (a városra néz):

Felszerelés: erkély vagy terasz.

Deluxe egyágyas (a tengerre néz):

Felszerelés: erkély vagy terasz.

További érintett desztinációk: Egyesült Arab Emirátusok - Abu Dhabi - Abu Dhabi

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?