Ajánlatainkból
TDM Travel
Pension Salaterhof *** - Embach
Ausztria / Salzburg / Embach
Utazás módja:
Egyéni
Ellátás:
Félpanzió
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
kétágyas szoba
Időtartam:
4 éj
Utazás azonosító:
369533
Időpont
Szobatípus
Ár
2019-12-14
kétágyas szoba
156 € (51.152 ft/fő) €/fő A2A félpanzió
Foglalás
2019-12-15
kétágyas szoba
156 € (51.152 ft/fő) €/fő A2A félpanzió
Foglalás
2019-12-16
kétágyas szoba
156 € (51.152 ft/fő) €/fő A2A félpanzió
Foglalás
2019-12-17
kétágyas szoba
156 € (51.152 ft/fő) €/fő A2A félpanzió
Foglalás
2019-12-18
kétágyas szoba
156 € (51.152 ft/fő) €/fő A2A félpanzió
Foglalás
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Település:

Embach

USP

Két kedvelt szálláshely törzsvendégekkel - egy kínálatban! Egy gyönyörű, napsütötte fennsíkon fekszik, a Hohe Tauern Nemzeti Parkban. A szállodából a környék elsőosztályú síterületei könnyedén elérhetők, a szállodán belül pedig színvonalas programok várják a legkisebb vendégeket is.

Fekvése

Embach festői központja üzletekkel kb. 200 m-re található. Rauris és Dorfgastein kb. 8 km-re.

Felszereltsége

Az Embacher Sporthotelben (90672) reggeliző/étkező, étterem a szálloda vendégeinek, TV-sarok, lift, ingyenes WIFI az egész házban. A Pension Salaterhof (90674) kb. 350 m-re található a szállodától. Reggeliző/társalgó, internetsarok a recepciónál és ingyenes WIFI az egész házban.

Helyi besorolás

 3*.

Elhelyezés (A)

Pension Salaterhof (90674):

A2A: A barátságosan berendezett, nemdohányzó szobákban zuhanyozó, WC, kábel-TV, hajszárító, fürdőköpeny a felnőtteknek, rádió és balkon.

Ellátás

Félpanzió. Büféreggeli és 4 fogásos, menüválasztásos vacsora salátabárral. Naponta aprés ski-uzsonna, heti 1x büfévacsora specialitásokkal (pl. helyi, olasz, fondue-est). Vegetáriánus és gluténmentes ételek külön kérésre. A vacsorát a panzió vendégei is a szállodában fogyasztják el. Karácsonyi (12.24.) és szilveszteri menü.

Sport

A szállodában asztalitenisz.

Wellness

A szállodában felújított, fedett medence (kb. 9x6,5 m) csodás kilátással és szauna (kb. 15.00-19.00 óra között). Térítés ellenében: a szállodában szolárium és masszázs.

Gyerekek

Gyerekprogramok, mint pl. pónilovaglás, barkácsolás, fáklyás kirándulás.

Szórakozás

Változatos programlehetőségek, pl. vezetett kirándulás, jégkorongozás, schnaps-kóstolás. Térítés ellenében: biliárd. Szilveszteri parti programmal.

Parkolás

Ingyenes.

Érkezési nap/Min. tartózkodás

NAPONTA / 1 éj

SZERDA 2018.12.26. / 7 éj

SZOMBAT 2019.02.02.-03.08. / 7 éj

Fontos foglalási információ

A 2 év alatti csecsemőkért a helyszínen nem kell fizetni. Előzetes foglalás az utazási irodában szükséges. A max. létszámot így sem szabad túllépni.

EXTRÁK

  • 10% kedvezmény az Adventure Rauris síiskolában és 20% kedvezmény az Adventure Rauris síkölcsönzőben. A kedvezményre jogosító voucher a szállodában vehető át.

Árkedvezmény (A)

7=6* 01.12.-01.19., 03.09.-04.20.

6=5* 12.20.

*csak a fenti érkezések esetén

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (A)

Pension Salaterhof - A2A: 1 gyermek (2-5 éves) 100%, 1 gyermek (6-11 éves) 50%, 1 gyermek (12-18 éves) 30% 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

Síinformáció

Síliftek: Hörndl-húzólift kb. 200 m-re, a Rauriser Bergbahn völgymegállója kb. 8 km-re, Dorfgastein (Amade) kb. 8 km-re.

Sípályák: kb. 200 m-re.

Sífutópálya: a szállodától kb. 50 m-re, a panziótól kb. 10 m-re.

Sísuli: kb. 8 km-re Raurisban.

Síkölcsönző: kb. 8 km-re Raurisban.

Téli túraútvonalak: a panziótól.

Figyelem! A hógarancia a Kitzsteinhorn-gleccserre vonatkozik.

A helyszínen fizetendő

  • Üdülőhelyi díj: kb. 1,20 EUR/fő/nap 15 éves kortól.

Háziállat

1 háziállatot lehet vinni (kb. 6,- EUR/nap, előzetes lekéréssel), az étkezőhelyiségekbe nem vihető be.

További érintett desztinációk: Ausztria - Salzburg - Embach

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?