Ajánlatainkból
TDM Travel
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz *****
Magyarország / Balaton / Hévíz
Utazás módja:
Egyéni
Ellátás:
Félpanzió
Szálláskategória:
Hotel *****
Szobatípus:
erkélyes, kétágyas Standard szoba
Időtartam:
2 éj
Utazás azonosító:
228489
Időpont
Szobatípus
Ár
2019-10-19
erkélyes, kétágyas Standard szoba
436 € (139.520 ft/fő) €/szállás, 2F, erkélyes, kétágyas Standard szoba
Foglalás
2019-10-19
erkélyes, kétágyas szoba
476 € (152.320 ft/fő) €/szállás, 2F, erkélyes, kétágyas szoba
Foglalás
2019-10-24
erkélyes, kétágyas Standard szoba
594 € (190.080 ft/fő) €/szállás, 2F, erkélyes, kétágyas Standard szoba
Foglalás
2019-10-24
erkélyes, kétágyas szoba
654 € (209.280 ft/fő) €/szállás, 2F, erkélyes, kétágyas szoba
Foglalás
2019-10-31
erkélyes, kétágyas Standard szoba
594 € (190.080 ft/fő) €/szállás, 2F, erkélyes, kétágyas Standard szoba
Foglalás
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

  • Magyarország egyik legyszebb wellnesshotele
  • nagyszabású fürdő- és szaunavilág
Autópálya: B84 főút/Sárvár/Sümeg
Vasútállomás: Keszthely/7km

Fekvés
Egy 17 hektáros par közepén, csak 600m-re a hévízi tótól, Európa legnagyobb termálvizes tavától, valamint a belvárostól. A Balaton kb. 6 km-re található.


Felszereltség
A hotelben lobby, Agra szalon, könyvtár, sport-, ékszer-, szunevír- és porcelánbolt, étterem tradícionális magyar és nemzetközi ételekkel, bár napozóterasszal, valamint konferencialtermek találhatók.


 Lift és ingyenes fedett parkolóhelyek. Háziállat nem vihető.
 Helyszínen fizetendő: Üdülőhelyi adó.

Szobák
A 232 szobában és 10 Suite-ben fürdőkád vagy zuhanyzó/WC, hajszárító, fürdőköpeny és szaunatörülköző, klíma, telefon, rádió, LCD TV, DVD lejátszó, wifi internetcsatlakozás, széf, minibár, teaszett vízforralóval és erkély vagy terasz található.


 Standard szoba: 20-26m?, bejáratra vagy parkra néző.
 Pool szoba: 20-26m?, medencére néző.
 Grande szoba: 31m?, nagy erkéllyel.
 Terrasse szoba: 26m?, nagy, bútorozott terasszal.

Ellátás
Félpanzió: büféreggeli és büfévacsora. Naponta gyógynövénytea-választék.


Wellness

Ingyenesen használható: gyógyvizes medence, meditációs és relaxációs medence panorámaablakkal, whirpool, úszófolyosóval összekötött külső és belső medence (kb. 30°C).
 A szaunavilágban finn szauna, kerti szauna, lakónium, gőzfürdő, aroma-fényterápia, infrakabin stb.

SPA Kezelések

Térítés ellenében: wellnesskezelések, pakolások, fürdők, maszázsok. Terápiás kezelések hévízi iszappakolással, orvosi kezelések. Beauty Spa Center fodrászattal, manikűrrel, pedikűrrel, arc- és testkezelésekkel. Különlegesség: Holt-tengeri sóbarlang jordániai sóval.

Aktívprogramok
Inkluzíve: gimnasztika- és fitneszterem, sport- és wellnessprorgramok (kifüggesztésnek megfelelően), többek között jóga, vízigimnasztika, stretching, testformálás stb., szabadtéri teniszpályák (áprilistól októberig), hetente magyar nyelvóra.


 Térítés ellenében: kerékpár, Nordic Walking, íjászat, pilates, softball, cross training, golf- és teniszórák stb.

Térítés
Helyszínen kötelezően fizetendő: Üdülőhelyi adó (18 éves kortól) kb. EUR 1,75/fő/éj.


Háziállatok
Nem vihetők.


Plus

  • 3% előfoglalási kedvezmény a 60 nappal érkezés napja előttig beérkező foglalásokra
  • 6=7 éj akció 2013.12.01.-2014.11.23. közötti érkezés esetén
  • üdvözlőital
  • 1 üveg ásványvíz a szobában érkezéskor
Szolgáltatások: Olcsóbb, Golf, Wellness, Konferencia, Akadálymentesített, Kerékpár, Fitness, Nyitott medence, Fedett medence, Kert/Park, Gyógyrészleg, Parkoló, Étterem, Szauna, Teniszpálya
További érintett desztinációk: Magyarország - Balaton - Hévíz

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?