Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

DUBLIN - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS ***

Írország, Dublin, Dublin Útazonosító: 631099
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Körutazás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2024-10-03 -tól
Kétágyas szoba
3 éj
399.000 Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetővel

Dublin a Liffey folyó mentén, az Ír-tenger partján fekszik. A vikingek által alapított városban György korabeli épületek, történelmi műemlékek és hangulatos pubok várják az utazókat. Írország fővárosát az UNESCO 2010-ben az irodalmi városok közé választotta, hiszen Oscar Wilde, James Joyce és Samuel Beckett egykori lakhelye is Dublinban található.

1. nap

Elutazás Budapestről repülőgéppel, átszállással Dublinba. Érkezést követően panoráma városnézés az ír fővárosban, érintve az O'Connell Street történelmi épületeit, köztük a postahivatalt, valamint Európa egyik legnagyobb városi parkját, a Phoenix parkot. A városban György korabeli terek és színesre festett ajtók ejtik ámulatba a látogatókat. A Merrion tér megtekintése, melynek sarkán még ma is áll az ír költő és író, Oscar Wilde egykori háza. A környék nevezetessége még a Grafton Street sétálóutca, a Drakula írójának, Bram Stokernek az egykori lakhelye, valamint a Trinity College, Írország legrégebbi egyeteme, melyet 1592-ben alapítottak. Látogatás a Szent Patrik-székesegyházhoz (kívülről), melyet a legenda szerint arra a helyre építettek, ahol Szent Patrik az V. században keresztény hitre térítette Dublin lakóit. Séta a Christchurch-székesegyházhoz és a Dublini várhoz (belépőjegy nélkül). Szállás Dublinban.

2. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos szabadprogram Dublinban. Fakultatív programlehetőség: látogatás Európa legnagyobb sörfőzdéjében, az 1795-ben alapított Guinness Sörgyárban. A vendégek a mára Írország szimbólumaként ismert fekete sörkülönlegességet a látogatás során meg is kóstolhatják. Este fakultatív programlehetőség: vacsora az Arlington Hotelben ír zenés-táncos műsorral. Szállás Dublinban.

3. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos szabadprogram Dublinban.

Fakultatív programlehetőség: sétahajókázás a Liffey-folyón, érkezés Howth-ba autóbusszal, ahol ebéd egy helyi étteremben. Séta a kikötőben, majd a XII. századi Malahide kastély megtekintése. Visszautazás Dublinba, ahol szállás.

4. nap

Reggeli a szállodában, szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre repülőgéppel a menetrend szerint.

Minimum létszám: 20 fő

Szállás:

3 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel, átszállással Budapest - Dublin - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal

  • utazás légkondicionált autóbusszal a leírás szerinti programok során

  • 3 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • autóbuszos panoráma városnézés

  • gyalogos városnézés a leírás szerint

  • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára
     

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • borravalók

  • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)

Hasonló ajánlatok