Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Helló ŐSZ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 15-24.

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 566852
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2024-09-15 -tól
Belső kabin (IR1)
9 éj
809.900 Ft/fő, 2F
2024-09-15 -tól
Belső kabin (IR2)
9 éj
809.900 Ft/fő, 2F
2024-09-15 -tól
Ablakos kabin (OL1)
9 éj
859.900 Ft/fő, 2F
2024-09-15 -tól
Balkonos kabin (BP)
9 éj
919.900 Ft/fő, 2F
2024-09-15 -tól
Balkonos kabin (BL2)
9 éj
969.900 Ft/fő, 2F

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.

Leírás

Helló ŐSZ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. szeptember 15-24.

Trieste (Italy), Katakolon (Olympia) (Greece), Heraklion (Crete) (Greece), Kusadasi (Turkey), Istanbul (Turkey), Corfu (Greece), Bari (Italy), Trieste (Italy)

Az Ön részvételi díja magában foglalja a kényelmes autóbuszos utazást légkondicionált járművel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokból, minden szükséges adót, illetéket és borravalót. A hajón prémium ellátást biztosítunk a választott kabinkategóriában, beleértve a kényelmes szállást és a kulináris élvezeteket. Az utazás során tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére, valamint a kirándulások során magyar nyelvű fordítást biztosítunk. Célunk, hogy utazása minden pillanatában gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

Helló Ősz! Induljon velünk egy csoportos hajóútra az MSC Splendida luxushajóval Törökországba, a görög-szigeteken át, magyar idegenvezető kíséretében. Az utazás 2024. szeptember 15-től 24-ig tart.

Készüljön fel egy felejthetetlen kalandra az MSC Splendida fedélzetén! Az út az olaszországi Triestéből indul, ahol az olasz kulináris csodákat élvezheti, és átvezeti Önt a lenyűgöző görög és török tájakig. Az MSC Splendida minden nap új kihívásokat és izgalmakat kínál, a változatos programoktól és szórakozási lehetőségektől kezdve a válogatott éttermekig, ahol a legkiválóbb nemzetközi és mediterrán fogásokat kóstolhatja meg. Az MSC Yacht Club tagjaként még több luxust és kényelmet élvezhet, például egy privát liftet, ami közvetlenül az MSC Aurea Spa wellness központba visz.

Az utazás során ellátogat Katakolonba, az első olimpiai játékok szülőhelyére, majd Heraklionba (Kríti), ahol a minószi civilizáció emlékei között kalandozhat. Kusadasi lesz a következő állomás, ahol a helyi bázárokon vásárolhat és török teát is fogyaszthat. Utána Isztambul következik, a két kontinensen elterülő, kultúrájában gazdag város. A hajó aztán Korfu szigetére navigál, ahol a kristálytiszta tenger és a gyönyörű strandok várják. Bari, az olasz déli part történelmi városa lesz az utolsó előtti megálló, mielőtt visszatérnénk Triestébe, ahol a varázslatos hajóút véget ér.

Az MSC hajóutak a világ legcsodálatosabb és legromantikusabb helyszíneire kalauzolnak el. A luxus, a komfort és az elsőosztályú szolgáltatások garantálják, hogy az utazás felejthetetlen emlékekkel gazdagít. Ne halogassa tovább, csatlakozzon ezen a kora őszi hajóúton az MSC Splendidával, és fedezze fel a Földközi-tenger valódi varázsát!

Hasonló ajánlatok