Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Helló VAKÁCIÓ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. június 26. - július 5.

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 545924
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2024-06-26 -tól
Belső kabin (IR2)
10 éj
789.900 Ft/fő, 2F

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.

Leírás

Helló VAKÁCIÓ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. június 26. - július 5.

Trieste (Italy), Katakolon (Olympia) (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Kusadasi (Turkey), Istanbul (Turkey), Corfu (Greece), Bari (Italy), Trieste (Italy)

Az Ön részvételi díja magában foglalja a kényelmes autóbuszos utazást légkondicionált járművel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokból, minden szükséges adót, illetéket és borravalót. A hajón prémium ellátást biztosítunk a választott kabinkategóriában, beleértve a kényelmes szállást és a kulináris élvezeteket. Az utazás során tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére, valamint a kirándulások során magyar nyelvű fordítást biztosítunk. Célunk, hogy utazása minden pillanatában gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

Helló VAKÁCIÓ! Fedezze fel az MSC Splendida hajó luxusát és az élmények gazdagságát egy koranyári hajóúton. Az út 2024. június 26-án kezdődik Triestéből, és az olasz, görög és török tájakat érintve nyújt felejthetetlen élményeket, kényelemben és stílusban.

Az MSC Splendida hajón minden nap új kalandokat kínál, a változatos programoktól kezdve a gondosan kiválasztott éttermekig, amelyek a legfinomabb nemzetközi és mediterrán ételeket szolgálják fel. Az MSC Yacht Club tagjaként még magasabb szintű kényelmet élvezhet, beleértve a privát liftet, amely közvetlenül az MSC Aurea Spa wellness központba visz.

A hajóút során meglátogatja Katakolont, az első olimpiai játékok helyszínét, majd Pireuszt (Athén), ahol az ókori görög kultúrába nyerhet betekintést. Kusadasi a következő kikötő, ahol izgalmas bázárokon vásárolhat és török teával kényeztetheti magát, majd Isztambulban gazdag kulturális örökséget fedezhet fel.

Ezt követően Korfu szigetére látogat, ahol a kék tenger és a lenyűgöző tengerparti tájak várják. Utolsó előtti megálló Bari, az olasz déli partján található történelmi város, majd a hajóút visszatér Triestébe.

Az MSC hajóutak a világ legizgalmasabb és legromantikusabb helyeire viszik el Önt, garantálva a luxust, a komfortot és a kiváló szolgáltatásokat. Ne várjon tovább, csatlakozzon hozzánk ezen a koranyári hajóúton az MSC Splendidával, és élje át a Földközi-tenger igazi szépségét.

Hasonló ajánlatok