Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Görög dallamok - Csoportos MSC Musica hajóút magyar nyelvű idegenvezetéssel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 500343
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás


Görög dallamok 

Csoportos MSC Musica hajóút magyar nyelvű idegenvezetéssel
2022. Szeptember 11-18.

 

Fantasztikus tájak, hamisítatlan mediterrán ízek és életérzés sok-sok szikrázó napsütéssel megkoronázva: mi más kell még egy feledhetetlen nyaraláshoz? Talán csak egy ragyogó környezet - ez is adott a gyönyörű MSC Musica fedélzetén. Tartson velünk a Földközi-tenger keleti medencéjébe, barangoljon három mediterrán ország legszebb tájain. Két kikötő között pedig élvezze az MSC Musica luxus kényelmét és tengernyi programkínálatát! Az utazást bátran tudjuk ajánlani mindenkinek: legyen szó egy romantikus hétről, családi nyaralásról vagy jól megérdemelt pihenésről a nyári szezon elején. A végtelen programok és kimeríthetetlen szórakozási lehetőségek garantálják, hogy mindenki jól érezze magát: az is, aki önfeledt szórakozásra vágyik, vagy aki családjával vakációzna.  De a mediterrán vidék páratlan történelmi kulturális örökségének felfedezésére is remek lehetőséget nyújt ez az utazás.

 

1. nap - Indulás Budapestről

A csoport a hajnali órákban indul Budapestről Velence felé - a délutáni órákra már a kikötőbe kanyarodik be a busz. A check-int követően a hajótársaság buszaival még vár ránk némi utazás Monfalconéba, ahol viszont már a választott kabinok elfoglalása következik, majd indulhat a nagy kaland! Kezdje meg a csodálatos MSC Musica a végtelen programkínálatának felfedezését, miközben a hajó felhúzza a vasmacskát és útnak indul az olasz csizma déli partjai felé...

2. nap - MSC Musica

Irány a görög partok! Hosszú út áll az MSC Musica előtt - ön pedig élvezheti a friss tengeri levegőt, a páratlan panorámát és a szikrázó napsütést. Az út minden perce feledhetetlen élmény lesz! A csillogó luxus és mediterrán kényelem jegyében tervezett tengerjárón mindig vár egy felfedezni való újdonság és meglepetés. A központi társalgóban elhelyezett, látványos vízeséstől a függesztett kristály padlóig, melyben meg-megcsillan a medencék vize. Próbálja ki magát különböző sportokban, vegyen részt valamilyen edzésen a fitnesz teremben, vagy kényeztesse testét-lelkét a díjnyertes spa részlegen! A fedélzeten tucatnyi kávézó, étterem, lounge várja ínycsiklandozó fogásokkal és fantasztikus koktélokkal. A család fiatalabb tagjait tematikus szobák és klubbok várják, a felnőttek előtt pedig a kaszinó, diszkó ajtaja is nyitva áll. Kalandra fel!

3. nap - Katakolon, Görögország

A Peloponnészosz nyugati partvonalán található, elbűvölő település - ez Katakolon. A ragyogóan kék Ion-tenger partján álló városkában számos kihagyhatatlan látványosság található: az ikonikus világítótorony, az Agiosz Nikolaosz templom vagy éppen a hangszer múzeum. De alig 30 kilométernyire egy igazi világszenzáció, az olimpiai álom ősi bölcsője, Olümpia található. A páratlan, az UNESCO védelmét is élvező hely volt mintegy 3 ezer éve az ókori játékok színhelye. A környéken ezernyi más lenyűgöző helyszín is van: Zeusz temploma, a gymnasium (ami az ókorban nem csak a tanulás helyszíne volt) vagy a hatalmas stadion, ahol akár 45 ezer néző is helyet foglalhatott egykor.

4. nap - Heraklion, Görögország

Kréta fővárosa hihetetlen történelmi múlttal büszkélkedhet - de egy ízig-vérig modern, élettől pezsgő város is egyben. A közeli Yioúhtas hegy méltóságteljes látványa, az ősi Koules erőd a kikötő nyugati oldalán - már kikötőskor megkapó látvány! Keresse fel a mítoszokból ismert Knosszoszi palotát, látogasson el évszázados kolostorokba vagy templomokba. Krétán a görög szigetvilág színe-javát megismerheti!

5. nap - Szantorini, Görögország

Sokak szerint a legszebb görög sziget, a csodálatos Santorini valóban egyedülálló természeti adottságokkal rendelkezik. A mesés sziklaszirtek, a különleges, vöröses színben pompázó strand és a fehérre meszelt házikók színes kavalkádját a káprázatosan kék Égei-tenger teszi teljessé. A félhold alakú sziget mai alakját és vonalait vulkáni működés formálta, ennek egyik kézzel fogható bizonyítéka a megannyi forró vizű forrás, és a vulkáni talajon termesztett szőlő, melyből egyedülálló ízvilágú borok készülnek. Fedezze fel ezt a csodálatos szigetet!

6. nap - MSC Musica

Az MSC Musica új szintet jelent a környezetbarát tengeri utazások világában - miközben a felsőfokú kényelemből és a páratlan szórakozási lehetőségekből jótányit sem engedtek a tervezők. Fedezze fel a varázslatos világot - az utazás hatodik napján a hajó nem köt ki, így egész napot a nyílt tengeren töltheti. Barangoljon a ragyogó fedélzeteken, üljön be egy bárba egy finom ital- vagy kávékölteményre. A legfelső fedélzeten kültéri medencék, napozóágyak, és hangulatos étterem várja az utazókat. A hajón minden korosztály tucatnyi programlehetőségből válogathat: kölyökklub, játékterem a kisebbeknek, felnőttek számára spa, wellness, kaszinó, panorámás diszkó... A fedélzeten az egyetlen gondot az jelentheti, hogy el kell dönteni, mi legyen a választás!

7. nap - Bari, Olaszország

Az olasz csizma déli részén fekvő Bari fantasztikus mediterrán tájakat és az olasz vendégszeretet színe-javát kínálja az ide látogatóknak. Nápoly után a második legnépesebb város a déli régióban, ahol a történelmi hagyományok és a modern város kavalkádja egyedülálló módon ötvöződik egymással... A városban barangolva számtalan érdekes galériára, múzeumra bukkanhat, de az itt tanuló, népes diákseregnek (is) köszönhetően a szórakozási lehetőségekből sincs hiány. Az UNESCO Világörökség részét képző barlangok igazi természeti csodát jelentenek! A lélegzetelállító tengerpartjával és a világ élvonalába tartozó éttermeivel Bari mindenki szívét rabul ejti...

8. nap - Monfalcone, Olaszország

A hajó a reggeli órákban köt ki Monfalconéban. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kellemes mediterrán barangolás az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul!

 

A részvételi díj tartalmazza: Az utazás költségét budapesti indulással a kikötőbe oda- és visszaúton légkondícionált különbusszal és/vagy repülőjárattal, valamint elhelyezést a választott kabinkategóriában, adókat és illetékeket, kötelező borravalót, MSC Covid biztosítást, teljes ellátást a hajón**, és magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt. A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő.

Választható opciók:

Baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási (sztornó) biztosítás, fakultatív programok* (minimum létszám: 10 fő), italcsomagok.

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása. Aktuális információkról utazási irodánk munkatársaitól kérhet tájékoztatást, melyek mindig az adott, pillanatnyi helyzetet tükrözik, az esetleges változtatásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

​**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 60. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok