Hírlevél
Ajánlatainkból
TDM Travel

Kedves Pedagódusok, programszervezők, diákok!

Köszönjük, hogy megtisztelték honlapunkat érdeklődésükkel. Reméljük, hogy segítségükre lehetünk utazásaik megszervezésében és lebonyolításában.


Irodánk elsősorban európai buszos kulturális körutazásokat kínál, a programok teljes körű megszervezésével, amelyekhez megbízható autóbuszt, szállást, étkezést és igényes idegenvezetést biztosít, így az osztálykiránduláson a pedagógusok is kikapcsolódhatnak, élvezhetik a tanítványokkal töltött közös időt.
Programjaink legfontosabb jellemzője a minőség és megbízhatóság. A kimagasló színvonal természetesen nem költséges utazások formájában mutatkozik, ugyanis árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy mindenki számára elérhető utazásokat kínáljunk.


Csoportos útjainknál, természetesen mindvégig idegenvezető kíséri a diákokat, az utazás időtartama alatt is folyik az ismeretek bővítése különböző útifilmek segítik a kikapcsolódást. A csoportos programok természetesen nem kötöttek, kínálatunkat a szervező pedagógusok, szülők igényei szerint is alakíthatjuk.
Az Utazások során autóbuszaink biztosítják a kényelmet. Ezek általában Scania, vagy Mercédes típusú autóbuszok, melyek mindegyike DVD-vel, WC-vel, és hűtővel felszerelt.
Idegenvezetőink nagy tapasztalattal rendelkeznek, alkalmazkodnak a csoport elképzeléseihez.
A szálláshelyek közül a csoport igényeihez és költségkeretéhez alkalmazkodva youth hosteleket illetve **/*** szállásokat tudunk biztosítani. Minden esetben megfelelnek az elvárásoknak.


A zárt csoportjaink 30-35-40 fő minimális létszámmal indulnak el. A kísérő tanárok a létszámtól és megállapodástól függően térítésmentesen utazhatnak.
Irodánk egyik legfontosabb desztinációja Olaszország, így zártcsoportok részére a hazai tour operatorok közül a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani Velencétől, Szicíliáig, de számos utunk Csehországba, Lengyelországba Franciaországba, illetve Angliába és Skóciába indul.


Ízelítőnek néhány népszerű ajánlatunk, melyet diákcsoportok részére szerveztünk meg:

 

Advent Bécsben                                                                  4.900,-Ft/fő

Velence Non-stop                                                               10.900,-Ft-tól/fő

Prága    2 nap/ 1 éj                                                               16.900,-Ft-tól/fő

Krakkó 2 nap/ 1 éj                                                               16.900,-Ft-tól/fő

Hallstatt-Salzburg-Steyr  3 nap/2 éj                                 29.900,-Ft-tól/fő

Bosznia csodái 3 nap/ 2 éj                                                  29.900,-Ft-tól/fő

Garda tó & Gardaland 3 nap/ 2éj                                     32.900,-Ft-tól/fő

Firenze 3 nap/2 éj                                                                34.500,-Ft-tól/fő

Nyaralás Riminiben 8 nap/ 7éj                                         39.900,-Ft-tól/fő

Velence-Róma-Firenze 5 nap/4 éj                                    64.900,-Ft-tól/fő

Párizs-Versailles   5 nap/ 4 éj                                            69.900,-Ft-tól/fő

Firenze-Róma-S.Marino-Velence 8 nap/7 éj                  89.900,-Ft-tól/fő

 

Egyik legnépszerűbb programunk 2016-ra:Firenze a reneszánsz bölcsője& Prato,Vinci

2015. november- 2016.március 31. közötti időpontban


Részvételi díj: 34.500,-Ft/fő1. nap: Budapest-Montecatini Terme
Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül a Montecatini Terme városában található szálláshelyre. Kora esti érkezés a szállodába.

2. nap: Prato-Firenze
Reggeli a szállodában, majd utazás toszkána második legnagyobb városába, a Monte Retaia lábánál fekvő Prato-ba. Rövid városnézés a hangulatos belvárosban, ahol vásárolhatunk a város és egyben toszkána jellegzetes édességéből a híres cantucci-ból is, majd vonattal Toszkána tartomány fővárosába, az Arno folyó partján fekvő festői Firenzébe utazunk (Vonatjegy: kb.8EUR/fő). Gyalogos városnézés a történelmi városközpontban, mely a Világörökség része. Programunkat a Santa Maria Novella templomával kezdjük, majd a Dóm tér és a város politikai központja a 'Piazza Signoria' következik. A délutáni órákban az Uffizi képtár remekműveit csodálhatjuk meg részletes magyar tárlatvezetéssel (Ár: belépőjegy 18 éves korig ingyenes, csak foglalási díj, idegenvezető és audioguide fizetendő, pontos árat létszámtól függően tudunk adni.)Késő délután a Szent Kereszt temlpom következik.A város pantheonjának is nevezett Santa Croce templomban a legjelentősebb sírok között találjuk Michelangelo sírját is. Visszautazás a szálláshelyre a kora esti órákban.

3. nap: Vinci-Firenze
Mai programunkat a reneszánsz polihisztorának, Leonardo da Vinci-nek a szülővárosában kezdjük. Látogatás a toszkán dombvidék által körülölelt Vinci városában. A múzeum és a szülőház megtekintése után hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.


Utazás: autóbusszal Szállás: 2 éj *** szálloda 3-4 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 34.500,- Ft/fő
Természetesen körutazás szervező irodaként kínálatunk felöleli egész Európát, így bármilyen repülős, autóbuszos városlátogatás vagy körutazás esetében örömmel készítünk Önöknek árajánlatot.


Ajánlatkéréseiket az info@tdmtravel.hu email címen várjuk!

Bármilyen kérdésük, kérésük lenne, forduljanak bizalommal hozzánk!