Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

KŐSZEG ÉS SOPRON adventi hangulatban

Magyarország, Nyugat-Dunántúl, Kőszeg Útazonosító: 483778
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

borkóstolóval, ebéddel, idegenvezetéssel, fakultatív csokikóstolással

Indulás Budapestről 6-kor a Népligettől. Kirándulásunk első állomása Kőszeg. 

Az ország műemlékekben egyik leggazdagabb városa Kőszeg. Hangulatos, romantikus utcák, a régi házak, Közép-Európa egyik legszebb tere, a csodálatos Jézus Szíve Plébániatemplom, az ország legrégibb fogadója mind Önre vár. Kőszegen mindenütt és mindenhol megtalálható a szőlő és a bor üzenete. Szakképzett borász-idegenvezetőnk nemcsak a város gazdag történelmével, de a szőlő és borkultúra fennmaradt emlékeivel is megismerteti utasainkat. A városnézést követően borkóstoló és ebéd következik a Tóth Pincészet több, mint negyed évszázados hagyományokkal rendelkező családi borászatában. 5 féle borból kapunk kóstolót, az ebéd pedig vörösboros marhapörkölt lesz galuskával és káposztasalátával.

Ebéd után utunk Sopronba vezet, ahol kisvonattal fedezzük fel a város leghíresebb látnivalóit. A program során gyaloglás nélkül kényelmes tempóban ismerhetik meg a nevezetességeket, miközben az élményjárművek panorámás nyitott kocsijaiból zavartalanul nézelődhetnek, fotózhatnak és videózhatnak. A kirándulás során elhangzó ismertetőt a turizmusban dolgozó szakemberek állították össze, amelyet az utasok menet közben egy kellemes hangú tv-bemondó tolmácsolásában, hangszórókon keresztül hallhatnak. 

Ezután szabadprogram keretein belül az adventi vásár forgatagában merülhetünk el. (feltételes)

Hazafelé fakultatív látogatást teszünk a Harrer Csokoládémanufaktúrában, ahol sok kóstolót kapunk. (A programon minimum 21 főtől lehet részt venni.) Hazaérkezés Budapestre az esti órákban.

 

Részvételi díj: 15.990 Ft/fő  

Amely tartalmazza az autóbuszos utazás költségeit, helyi idegenvezetést, 5 féle borból kóstolót, ebédet, kisvonatozást és a csoportkísérőt.

Harrer csokoládégyár belépő (fakultatív): felnőtteknek: 3.500 Ft/fő, gyerekeknek 3.000 Ft/fő

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók! 

Módosítási díjak: névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

Hasonló ajánlatok