Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Buszos körutazás Auschwitz, Krakkó, Wieliczka és Zakopane városaiba

Lengyelország, Krakkó, Krakkó Útazonosító: 466439
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás
Szűrés
2020-06-19 -tól
Kétágyas szoba, 3 f...
2 éj
40 991 Ft/fő, 3F, Reggeli, budapesti indulás
2020-06-19 -tól
Kétágyas szoba, 2 f...
2 éj
42 991 Ft/fő, 2F, Reggeli, budapesti indulás
2020-06-19 -tól
Kétágyas szoba, 3 f...
2 éj
50 991 Ft/fő, 3F, Félpanzió, budapesti indulás
2020-06-19 -tól
Kétágyas szoba, 2 f...
2 éj
52 991 Ft/fő, 2F, Félpanzió, budapesti indulás
2020-10-09 -tól
Kétágyas szoba, 3 f...
2 éj
40 991 Ft/fő, 3F, Reggeli, budapesti indulás
2020-10-09 -tól
Kétágyas szoba, 2 f...
2 éj
42 991 Ft/fő, 2F, Reggeli, budapesti indulás
2020-10-09 -tól
Kétágyas szoba, 3 f...
2 éj
50 991 Ft/fő, 3F, Félpanzió, budapesti indulás
2020-10-09 -tól
Kétágyas szoba, 2 f...
2 éj
52 991 Ft/fő, 2F, Félpanzió, budapesti indulás

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.


Leírás

Buszos körutazás Auschwitz, Krakkó, Wieliczka és Zakopane városaiba ***

1. nap:

Találkozás: 05:45-kor Népliget - Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás 06:00-kor. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Krakkóba.

Érkezés a déli, kora délutáni órákban. A délután folyamán felkeressük Lengyelország második legnagyobb városát, Krakkót. Megtekintjük a Wawel-dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, teszünk egy kellemes sétát a Visztula partján, majd a további nevezetességek (Főtér a Posztóházzal, Mária templom, stb.) látogatása következik. Elfoglaljuk a szállást, igény szerint vacsora.

2. nap:

Délelőtt szabad program, vagy részvétel a fakultatív programon.

Fakultatív lehetőség: Látogatás az Auschwitzi és Birkenaui koncentrációs táborokba.

Reggeli után indulás a volt koncentrációs táborba, mely a legnagyobb német megsemmisítő tábor volt a II. világháború idején. Meglátogatjuk a táborokat és a holokauszt és a világháború borzalmait bemutató kiállításokat. A táborokban a program kb. 3,5 óra. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy megrázó élményt jelent a tábor látogatása!

Jelentkezéskor kérjük a részvételi díjat befizetni, mivel a jegyvásárlás előre történik. A helyi idegenvezető, audioguide és jegyfoglalás díja az idegenvezetőnél fizetendő.

Délután ismét krakkói séta következik, majd szabadprogram, igény szerint vacsora.

3. nap:

Reggeli után érkezünk a wieliczkai sóbányába, ahol helyi vezetéssel meglátogatjuk az UNESCO Világörökség listájára elsők között felkerült sóbányát, mely méltán híres tárnáiról és termeiről, valamint az azokban található csodás só-szobrokról, és egyéb alkotásokról. A látogatás időtartama kb. 2,5 óra.

A program után tovább utazunk Zakopaneba, ahol pihenőt tartva megebédelhetünk, sétálhatunk a városban, felmehetünk a Gubalowka-csúcsra a felvonóval, és megcsodálhatjuk a kilátást, majd 17:00 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, és megkezdjük utazásunkat Budapestre. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt. Hazaérkezés éjfél körül.

A programot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést, és a szállást reggelivel.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, a fix ülőhelyet a buszon, a biztosítást és a regisztrációs díjat.

Fakultatív program Auschwitzba: 4 500 Ft/fő, belépő 3 900 Ft/fő, mely összeget az idegenvezetőnek kell fizetni.

Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz.
A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függ. Részletek lentebb a kalkulációba és a Súgóban.

Pénzügy: Az Auschwitz-i fakultatív program: részvételi díj az utazási költséget, parkolást tartalmazza. Minimum létszám 20 fő.

Auschwitz-i idegenvezetés a múzeum helyi idegenvezetőjével, audioguide és kötelező csoportos időpontfoglalás 3900/fő, mely összeget az idegenvezetőnek kell fizetni.

Félpanziós felár két alkalmas büfé jellegű vacsorát is tartalmaz a reggeli mellé. Látogatás a Wieliczka sóbányában: 100 PLN.

A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra zlotyt hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincs. A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A programok időrendi sorrendje változhat.

Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. A hegyek között lehet picit hűvösebb, érdemes magunkkal hozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

Biztosítás: ajánlott. Ez irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!

Ellátás: A félpanziós ellátás két főétkezést tartalmaz. Ez általában reggeli és vacsora. Az étkezések időpontját a szálloda határozza meg.


Hasonló ajánlatok