Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Csoportos hajóút - Észak-Európa ékkövei

Hajóutak, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak Útazonosító: 446708
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC MERAVIGLIA 2019.06.08 - 06.15.

Budapestről repülővel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

100 € / felnőtt kedvezménnyel + Ajándék Hamburg városnézéssel!


Útvonal: Kiel (DE) • Koppenhága (DK) • Helsinki (FI) • Szentpétervár (RU) • Tallinn (EE) • Kiel (DE)


Program:

1.nap: Budapest-Kiel: Indulás Budapestről Hamburgba a Lufthansa légitársaság menetrend szerinti járatán (1 átszálással). Érkezés Hamburgba a késő délelőtti órákban, transzfer Kiel kikötőjébe, csoportos bejelentkezés a hajóra, felszállás után szabadidő a hajón vagy a városban.

2.nap: Koppenhága, Dánia: Koppenhága a legendáinak örökségével és mesés történeteivel meg fogja babonázni Önt. Mint Skandinávia legvibrálóbb  fővárosa, Koppenhága egyike Európa „legfelhasználóbarátabb” városainak: kicsi és barátságos, az autók helyett inkább az emberek szabják meg az iramot, kiülős kávézók sokasága és sétálóutcák jellemzik a várost.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

4.nap: Helsinki, Finnország:
Helsinki Finnország fővárosa és egyben legnagyobb városa. Az európai kontinens legészakibb fővárosa. Az ország déli részén, a Finn-öböl partján helyezkedik el. Helsinki városát 635 591 ember lakja, ezzel messze az ország legnagyobb városa.

Érkezés a kikötőbe 12:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Szentpétervár, Oroszország:
Szentpétervárt gyakran emlegetik Oroszország   második   fővárosaként, melyet I. Péter cár alapított 1703-ban. A város  a  kultúra, az építészet és a természet gyöngyszeme, nem véletlenül tartják Oroszország kulturális fővárosának, számtalan múzeuma, kiállítási terme, színháza, koncertterme, könyvtárai, tudományos és oktatási centruma van.

(Hamarosan)

Indulás 21:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Tallinn, Észtország: A három Balti főváros közül kulturális örökség és látnivalók tekintetében is kiemelkedik Tallinn, Észtország fővárosa. Ma már turisták tízezrei keresik fel évente, s a város a Balti-tenger partvidékének kihagyhatatlan látványossága, amely hatalmas léptekkel haladva előzi meg a régió többi nagyvárosát.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

8.nap: Kiel, Budapest: Indulás a kora reggeli órákban, transzfer Hamburg városába, félnapos városnézést követően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre a Lufthansa légitársaság menetrend szerinti járatán (1 átszállással). Érkezés a késő esti órákban.

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.


Kabinok és szolgáltatások:

Ablakos kabin, Bella kategória

Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegy árát Budapest-Hamburg-Budapest útvonalon (kisméretű kézipoggyász, 1 db 23 kg feladható poggyász, túlsúly felár ellenében), a repülőtéri illetéket, a transzfereket, Hamburg városnézést ebéd nélkül az utolsó napon, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: a kikötői illetéket (kb. 140 EUR (47.600 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (1.700 Ft)/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat (kivéve a kiszállás napján a Hamburg városnézést), a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok