Ajánlatainkból
TDM Travel
Principado - Playa del Inglés
Spanyolország / Gran Canaria / Playa Del Inglés
Utazás módja:
Egyéni
Ellátás:
leírás szerint
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
2 ágyas A2F szoba
Időtartam:
7 éj
Utazás azonosító:
439813
Időpont
Szobatípus
Ár
2019-09-26
2 ágyas A2F szoba
310 € (102.889 ft/fő) €/fő A2F félpanzió
Foglalás
2019-09-27
2 ágyas A2H szoba
295 € (97.911 ft/fő) €/fő A2H félpanzió
Foglalás
2019-09-27
2 ágyas A2F szoba
317 € (105.212 ft/fő) €/fő A2F félpanzió
Foglalás
2019-09-28
2 ágyas A2H szoba
302 € (100.234 ft/fő) €/fő A2H félpanzió
Foglalás
2019-09-28
2 ágyas A2F szoba
324 € (107.536 ft/fő) €/fő A2F félpanzió
Foglalás
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Szállásleírás

Általános leírás:

Hely: Playa del Inglés. A Principado strandhotel a nyilvános homokos strandtól kb. 500 m-re épült. Las Palmas kb. 60 km-re fekszik. A legközelebbi bárokat és éttermeket a szállodától kb. 200 m-re találja. Szupermarketet kb. 20 m-re, egyéb vásárlási lehetőséget 200 m-re talál. A szállodától kb. 200 m-re lévő diszkóban táncolni is lehet. A szálloda közelében a következő látnivalók találhatók: Holiday Word (kb. 3 km). Buszmegálló kb. 10 m-re található. A repülőtér kb. 30 km-re van. A strandon napozóágyak térítés ellenében használhatók. További távolságok: taxiállomás a közvetlen közelben. kórház 3 km, Las Palmas 60 km, mozi 20 km és gyógyszertár 200 m.

Szolgáltatások:

A hétemeletes szállodának 119 szobája van. Vendégei számára 24 órán át működő recepciót, lobbyt, 2 liftet valamint széfet (díj ellenében) kínál. Az internet-hozzáférést és a WIFI-hálózatot a vendégek térítés ellenében használhatják. A szálloda mozgáskorlátozott vendégek számára akadálymentes hozzáférést biztosít. A szálloda ezenkívül rendelkezik ébresztőszolgálattal is.

Úszómedencék:

A szálloda külső területéhez egy fűthető medence tartozik. A medence melletti bár frissítő italokat kínál a vendégek számára. A medencénél a napozóágyak díjmentesen használhatók.

Ellátás:

Svédasztalos reggeli. A félpanzió reggelit és vacsorát tartalmaz.

Sport és szabadidős tevékenységek:

Sport- és szórakozási lehetőségek: biliárd. A szállodától kb 1 km-re különböző vízisport-lehetőségek állnak rendelkezésre (részben helyi szolgáltatók által). A szállodától 6 km-re golfpálya található. Wellness lehetőségek: masszázs esetleg térítés ellenében.

További információk:

Bizonyos létesítmények, szolgáltatások és tevékenységek igénybevétele esetén külön díjat vehet igénybe, néhány szolgáltatás függ a helyi időjárástól és a szezontól. Kategória: 3 csillag. A szálloda személyzete a következő nyelveken beszél: angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol. A szállodában beszélt nyelvek: angol, német, francia, orosz, spanyol. Elfogadott hitelkártyák: EC kártya, Euro/MasterCard es Visa. Elfogadott hitelkártyák: Euro/MasterCard, EC kártya es Visa. Kategória: 3 csillag.

Standard apartman (túrista):

Felszerelés: széf (térítés ellenében), műholdas TV.

Standard apartman (erkély vagy terasz):

Felszerelés: erkély vagy terasz, széf (térítés ellenében), műholdas TV.

Standard apartman (erkély vagy terasz, egyszemélyes):

Felszerelés: erkély vagy terasz, széf (térítés ellenében), műholdas TV. Fürdőszoba fürdőkáddal vagy zuhanyzóval.

Standard apartman (erkély vagy terasz, 2 hálószoba):

Felszerelés: erkély vagy terasz, széf (térítés ellenében), műholdas TV.

További érintett desztinációk: Spanyolország - Gran Canaria - Playa Del Inglés

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?