Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Vista Blue Resort

Olaszország, Szardínia, Alghero Útazonosító: 422219
  • Szálláskategória: Villa
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
KOMPLEXUM: A VISTA BLU RESORT igényesen kialakított épületcsoportja Alghero csodálatos városától 2 km-re, a Monte Carru lankás lejtőjén épült. Nevét a lélegzetelállító panorámájáról kapta, ami a Capo Caccio-öbölre enged kitekintést. A környezetet teljes tiszteletben tartva épített nyaralók dús és illatozó mediterrán bozótossal, valamint évszázados olajfákkal körülvéve és nagy gonddal ápolt kertek között állnak. A történelmileg gazdag, építészetében, nyelvében és kultúrájában érezhetően katalán eredetű Alghero minden igényt kielégítő lehetőségek kimeríthetetlen sorát kínálja. A térségben fellelhetők régészeti jelentőségű területek, jellegzetesen szardíniai, kőtömbökből épült kőkorszaki építmények, ún. nuraghék  [e.: nuráge] és nekropoliszok, mely érdekes lehet a régi korok iránt érdeklődőknek. Továbbá lehetőség van felfedezni természetvédelmi területeket, a híres Neptun-barlangot és néhányat a sziget legszebb strandjai közül, finom borokat és híres konyhai specialitásokat ízlelni. Az éjszakai élet szerelmeseit diszkók és belvárosi szórakozó helyek várják.
NYARALÓK: a környezetet teljes tiszteletben tartva elsőrangú anyagokból épültek, a gránittól a faanyagig, a szárd tetőcserepektől a monolitikus oszlopokig.
A nyaralók ízlésesen berendezettek, és rendelkeznek edénykészlettel és evőeszközökkel felszerelt (zárt vagy nyitott) főzősarokkal, hűtő-fűtő funkciós légkondicionálóval, tévével, mosógéppel, sütővel, mikrohullámú sütővel, hajszárítóval, vasalódeszkával és vasalóval. Mindegyikhez tartozik kert, grillező, kültéri asztallal és székekkel berendezett elkerített udvar, napozóágyakkal és kisasztallal felszerelt napozóterasz és magánparkoló. A nyaralók az alábbi típusokra oszthatók:
VILLA 4 (80 m2): nappali kanapéval, franciaágyas szoba, szoba két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
VILLA 6 (100 m2): nappali kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, szoba két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
VILLA 8 (115 m2): nappali kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, kettő szoba mindegyikben két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
SZOLGÁLTATÁSOK: fogadás 9.00-től 13.00 óráig és 16.30-tól 20.00 óráig, napozóterasz, felszerelt medence, WI-FI internetcsatlakozás, kerékpárhasználat a készlet erejéig (150 euró használati kaució letételének feltételével), (május 15-től szeptember 30-ig nyitva tartó) kioszkbár a medencénél.
TÁVOLSÁG A TENGERTŐL: a tengerpart kb. 3,5 km-re húzódik. Autóval Szardínia néhány legszebb strandjára a létesítménytől pár perc alatt el lehet jutni.
ÁLLATOK:  a közösségi helyek kivételével bevihetők.


ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK
•    20% a január 31-ig,
•    15% a február 1-től 28-ig,
•    10% a március 1-től 31-ig eljuttatott foglalásokra.
•    10% az április 1-től 30-ig eljuttatott május 4-től június 1-ig, ill. a szeptember 14-től a téli zárásig tartó időszakra szóló foglalásokra.
ELŐ- ÉS UTÓSZEZON: A fenti árak tartalmazzák a fő- és középszezonban szokásos rezsiátalányt június 2. előtti, valamint szeptember 14-től zárásig terjedő időszakra szóló foglalásokra.

A FENTI ÁR A KÖVETKEZŐKET FOGLALJA MAGÁBA:
A medence és a körülötte elhelyezett napozóágyak és napernyők használata (a készlet erejéig), egy napernyő, fürdőszobai piperecikkek és a konyha tisztítószerek; WI-FI internetcsatlakozás a közösségi területeken, kerékpárhasználat a készlet erejéig (150 euró letétbe helyezésének feltétele mellett). Kirándulásokra történő helyfoglalás, valamint autó- és motorkölcsönzés (fizetős szolgáltatás).

KÖTELEZŐ KÖLTSÉGEK (HELYBEN FIZETENDŐK)
REZSIÁTALÁNY: 12 éven felülieknek 5 euró / nap, 3-12 év közöttieknek 2,50 euró / nap, 3 év alattiaknak térítésmentes. Ez az átalánydíj tartalmazza az áram-, a víz-, a gázfogyasztást, valamint az ágyneműgarnitúrát és a légkondicionálás költségét.
VÉGTAKARÍTÁS: VILLA 4 – 70 euró; VILLA 6 – 80 euró; VILLA 8 – 95 euró. A konyhasarok takarítása a vendég kötelessége, melynek elmulasztása esetén további 50 eurót számolnak fel.
IDEGENFORGALMI ADÓ: Algheróban kötelező, összege változó az időszaktól függően.
KAUCIÓ: 200 euró, melyet a nyaralás végén az apartman állapotától függően visszatérítenek. A fogadószemélyzet munkaidején kívüli indulások esetén a kaució összegét banki átutalással térítik vissza.

FAKULTATÍV KÖLTSÉGEK (Az igény felmerülését foglaláskor kell jelezni. Helyben fizetendő.)
HÉTKÖZI TAKARÍTÁS: VILLA 4 – 20 euró; VILLA 6 – 25 euró; VILLA 8 – 35 euró (a főzősarok kivételével)
AMERIKAI KÁVÉFŐZŐ / VÍZFORRALÓ: 10 euró / darab / hét
ÁGYNEMŰ- ÉS TÖRÖLKÖZŐGARNITÚRA: 10 euró /  fő / ágyneműgarnitúra, ill. 10 euró /  fő / törölközőgarni-túra váltásonként a kötelező átalányban tartalmazotton felül.
STRANDLEPEDŐ: 5 euró / strandlepedő
PÓTÁGY (7. és 9. férőhelyként): 70 euró / hét
KISÁGY: 35 euró / hét, saját ingyen betehető (a megadott férőhelyek számán belül).
ETETŐSZÉK / SPORTBABAKOCSI: 10 euró / darab / hét
CSALÁDI SZETT: 50 euró / hét (kiságy, babafürdető kád, cumisüvegmelegítő, sportbabakocsi, etetőszék)
ÁLLATOK: bevihető, az extra takarításért 30 euró ellenében.
TRANSZFER: Alghero repülőteréig/-től 35 euró / autó 1-4 főre; 60 euró / autó 5-8 főre. Alkalmazott felár Porto Torres kikötőjéig/-től 40 euró / autó. A megadott árak menetenként értendők, 22.00-7.00 óra között 20%-os felárral.