Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Csoportos hajóút - A Karib-tenger szigetei a világ legnagyobb óceánjárójával

Hajóutak, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak Útazonosító: 382860
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Egzotikus út, Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Symphony of the Seas 2019.03.07-03.17.

Budapestről repülővel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt! + 2 éjszaka szállással Miamiban és ajándék Miami városnézéssel!


Útvonal:
Miami (US) • Roatan (Honduras) • Puerto Costa Maya (Mexico) • Cozumel (Mexico) • Nassua, Bahamák (BS) • Miami (US)+


1.nap: Budapest-Miami: Indulás Budapestről Miamiba menetrend szerinti járattal, egy átszállással a kora délelőtti órákban. Érkezés Miamiba a kora esti órákban, transzfer a szállodába, szálláshely elfoglalása, éjszaka 4* szállodában.

2.nap: Miami, Florida: Florida leghíresebb városa, a világszerte ismert, nagy népszerűségnek örvendő üdülőváros Miami, telis tele van élettel, egymást érik a zenei fesztiválok, koncertek, szórakozóhelyein pedig egyetlen percre sem áll meg az élet.

Reggeli a szállodában, napközben szabadidő a városban. Fakultatív programlehetőség:

(Hamarosan)

3.nap: Miami, Florida: Reggeli a szállodában, majd indulás a kikötőbe, csoportos bejelentkezés a hajóra, felszállás után szabadidő a hajón vagy a városban.

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5.nap: Roatan, Honduras: Utazzon velünk Roatán szigetére, Honduras északi partjára, hogy megcsodálhassa a közelben lévő Belize Barrier Reef-t ami nem más mint a világ második legnagyobb korallzátonya.
Az elképesztően szép naplementék mellett betekintést nyerhet a pasztellszínű faházak otthonos hangulatába,  megkóstolhatja a világ legfinomabb langusztáját, végül de nem utolsó sorban sznorkellezhet tengeri teknősökkel a türkizkék színben pompázó vízben.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Puerto Costa Maya, Mexikó: Kössön ki velünk Mexikó egyik legvarázslatosabb partján, ahol a vízbe nyúló bungalók és a fehér homokos tengerpart szinte kivétel nélkül mindenki ámulatba ejt.
A majákról elnevezett kikötő közelében megtalálhatók az őskori maják építészeti maradványai, amik manapság igazi kincsnek számítanak. A hazaiak vendégszeretete minden oda látogatót levesz a lábáról, Ön se hagyja ki!

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Cozumel, Mexico: A város nem más, mint Mexikó egyik legszebb és legnagyobb kikötője, ahonnan több ezer hajó indul útjára. Türkizkék színben csillogó vize és élővilága turisták tömegeit vonzzák ide búvárkodás céljából.
Nemcsak a tengerpart miatt érdemes ide ellátogatni, hanem itt található az egyik ősi maja erődítmény, melynek romjai igazi kincsnek számítanak manapság.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

9.nap: Nassau, Bahamas: Ugye Önnek is régi vágya eljutni a Bahamákra? Nassau, a csodálatos szigetek fővárosa, ami több kilométer hosszú, fantasztikus strandokkal és sznorkelezési lehetőségekkel és élettel teli korallzátonyokkal csábítja az oda látogatókat. Vásároljon, egyen és nézelődjön, különösen a forgalmas Bay Street környékén, vagy ha James Bond-rajongó, látogasson el a British Colonial hotelbe, amely a Sean Connery-időszak két filmjében is feltűnt.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Miami, United States: Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben Miami városnézés, majd a kora esti órákban transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal, egy átszállással. Érkezés másnap a kora délutáni órákban.




Symphony of the Seas

2018 tavaszán szállt vízre a Royal Caribbean hajótársaság lenyűgöző új hajója,a Symphony of the Seas. A valaha látott legnagyobb óceán járó hajó 6780 fő befogadó képességgel rendelkezik; 2759 kabin és 28 erkélyes lakosztály található a fedélzeten, a vendégeket pedig 2200 fős személyzet szolgálja ki. 15 étteremmel,továbbá számos kikapcsolódási és sportolási lehetőségekkel várja utasait, mint például: jégrevü, víziszínház, továbbá a The Perfect Storm 3 óriás vízicsúszda, gyermek vízi kalandpark,12 ezer növénnyel felszerelt hatalmas Central Parkot idéző zöldövezet is található, összesen mintegy 66 ezer négyzetméteren játszva az elképzelhetetlen luxussal.


Kabinok és szolgáltatások

Central Parkra néző erkélyes kabin fürdőszobával, hajszárítóval, televízióval, rádióval és telefonnal felszerelve.

Tengerre néző erkélyes kabin fürdőszobával, hajszárítóval, televízióval, rádióval és telefonnal felszerelve.

A részvételi díj tartalmazza: A repülőjegy árát átszállással Budapest-Miami-Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal (23 kg feladható poggyász, 8 kg kézipoggyász), a repülőtéri illetéket, transzfert repülőtér-szálloda, szálloda-kikötő, kikötő-repülőtér között; 2 éjszaka szállást Miamiban 4* szállodában, amerikai büféreggelivel; egész napos kirándulást Miamiban a program szerint a hazautazás napján; magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére; 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora a főétteremben és a büfé étteremben italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büfé étterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: Az ESTA elektronikus beutazási engedély költségét, a kikötői illetéket (kb. 120 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, az előre fizetendő kötelező borravalót: kb. 94 EUR/fő, az esetleges ízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat (kivéve az elutazás napján a Miami városnézést), a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok