Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Csoportos hajóút - Kubai hangulat és karibi kalandozások

Hajóutak, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak Útazonosító: 382859
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Egzotikus út, Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC Armonia 2019.03.02-03.11.

Budapestről repülővel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt! + 2 éjszaka szállással Miamiban és ajándék Miami és Havanna városnézéssel!


Útvonal: Miami (USA) • Montego Bay (Jamaika) • George Town (Kajmán-szigetek) • Cozumel (Mexikó) • Havanna  (Kuba) • Miami (USA).


1.nap: Budapest-Miami: Indulás Budapestről Miamiba menetrend szerinti járattal, két átszállással a kora délelőtti órákban. Érkezés Miamiba a kora esti órákban, transzfer a szállodába, szálláshely elfoglalása, éjszaka 4* szállodában.

2.nap: Miami, Florida: Florida leghíresebb városa, a világszerte ismert, nagy népszerűségnek örvendő üdülőváros Miami, telis tele van élettel, egymást érik a zenei fesztiválok, koncertek, szórakozóhelyein pedig egyetlen percre sem áll meg az élet.

Reggeli a szállodában, napközben szabadidő a városban. Fakultatív programlehetőség:

(Hamarosan)

3.nap: Miami, Florida: Reggeli a szállodában, majd indulás a kikötőbe, csoportos bejelentkezés a hajóra, felszállás után szabadidő a hajón vagy a városban.

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5.nap: Montego Bay, Jamaica: A Nagy Antillák harmadik legnagyobb szigetén fekvő Jamaicát nem csupán homokos tengeröblei és csodás vízesései miatt érdemes megemlíteni, hanem a dzsungelben található vad folyói és csodálatos hegyei is lenyűgözik az ide látogatókat. A helyi emberek vendégszeretete messze földön híres, így egyszer az életben mindenképp érdemes ellátogatni a reggae zene szülőhazájába.

Érkezés a kikötőbe 13:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: George Town, Cayman Islands: Ismerje meg a Kajmán szigetek káprázatos élővilágát, ami többek között nem másról, mint a szigeten élő több ezer teknősről lett híres. Legyen részese egy igazi teknős farm látogatásának, majd ezután fogyasszon el egy koktélt a varázslatos Tikki Beachen, ami az ide látogatók egyik kedvenc célpontja.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 15:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Cozumel, Mexico: A város nem más, mint Mexikó egyik legszebb és legnagyobb kikötője, ahonnan több ezer hajó indul útjára. Türkizkék színben csillogó vize és élővilága turisták tömegeit vonzzák ide búvárkodás céljából.
Nemcsak a tengerpart miatt érdemes ide ellátogatni, hanem itt található az egyik ősi maja erődítmény, melynek romjai igazi kincsnek számítanak manapság.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Havanna, Kuba: Látogasson el Havannába, a hangulatos Kuba fővárosában, ami kétség kívül a történelmi emlékekben és néznivalókban minden karibi fővárost maga alá taszít. A nyüzsgő főváros légköre kimondottan egyedi képet mutat az oda látogatónak; a koloniális építészeti emlékek méltóságteljesek, és sajátos hangulata van a távoli spanyol honból egy tropikus karibi szigetre átplántált vallási, civilizációs világnak, amit mindenképpen kár lenne kihagynia!

Érkezés a kikötőbe 13:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

HAVANNA KULTURÁLIS VÁROSNÉZÉS & SAN JOSÉ KÉZMŰVES PIAC

Havanna élénk kultúrája várja Önöket egy kellemes félnapos látogatásra, amely során megismerjük a város folklór érdekességeit. Elsőként egy buszos körút keretében olyan fontos történelmi és építészeti jelentőséggel bíró látnivalókat tekinthetnek meg mint például a pálmákkal tarkított Parque Central, a Plaza de la Revolución vagy a José Martí, ami egy kubai nemzeti hős tiszteletére emelt, 109 méter magas torony. A következő állomásunk a Communitarian Project, ami Havanna kikötőjének méltán híres kézműves piacán, a szabadtéri Almacenes de San José-n található. Itt mindenki kedvére válogathat a híres bőráruk, táskák, pénztárcák, cipők és övek között. Természetesen a kubai kultúra művészeti kincsei, mint például a kerámiák, állarcok és papírmasék is fellelhetőek a díszes forgatagban. A látogatás végeztével az utasok visszatérnek a hajóra.

Információ: A kirándulást nem ajánljuk mozgásukban korlátozott és kerekes székes utasainknak.

Részvételi díj: csomagár tartalmazza!

9. nap: Havanna, Kuba:

HAVANNA & THE LA CABAÑA ERŐD FELFEDEZÉSE

A hajóról leszállva, az amerikai kontinens harmadik legnagyobb erődkomplexuma felé veszik az irányt egy történelmi látogatásra. A Fortaleza de San Carlos de la Cabana néven ismert 16. századi erődítmény a kikötő keleti oldalán helyezkedik el, a Morro kastély közelében. A túra keretein belül megismerhetik a hely történelmi múltját, egyénileg látogatást tehetnek a helyi múzeumba és néhány helyi kézművessel is találkozhatnak. Ezt követően egy rövid megálló következik a havannai Krisztus szobornál, amely egy 20 méter magas, Carrara-márványból készült műremek a Havanna Bay-nél. Az építéséhez 67 tömb márványra volt szükség, amelyet közvetlenül Olaszországból importáltak, miután XII. Pius Pápa megáldotta azokat. A hajóhoz vezető visszaút során áthaladnak még a bájos Malecón városán, amely egy építészetileg igen jelentős, 8 km hosszú vízparti sétányt tudhat magáénak.

Információ: A kirándulást nem ajánljuk mozgásukban korlátozott és kerekes székes utasainknak.

Részvételi díj: csomagár tartalmazza!

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Miami, United States: Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben Miami városnézés, majd a kora esti órákban transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal, egy átszállással. Érkezés másnap a kora délutáni órákban.


Hajótársaság:

Az MSC Cruises, a világ negyedik legnagyobb hajótársasága, 50 országban van jelen és világszerte 15.500 alkalmazottat foglalkoztat. A hajótársaság, melynek székhelye Genfben található, az Aponte család tulajdonában van, akik csaknem többszázéves tengerhajózási múltra tekinthetnek vissza. A céget 1990-ben alapította Gianluigi Aponte, aki húsz évvel ezelőtt a Mediterranean Shipping Company-t (MSC), a világ második legnagyobb, 500 hajóval rendelkező és 65.000 alkalmazottat foglalkoztató, teher- és konténer szállító céget alapította. Az MSC Cruises ma piacvezető a Földközi-tenger térségében, Dél-Afrikában és Braziliában.
A társaság hajói egész évben úton vannak a Földközi-tengeren és a Karib-tengeren, ezen kívül széles választékot kínál a szezonális utak tekintetében Észak-Európában, az Atlanti-óceánon, Kubában, Dél-Amerikában, Dél-Afrikában és a Perzsa-öbölben.

Kabinok és szolgáltatások

Belső kabin, Bella kategória

Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Részvételi díj tartalmazza: A repülőjegy árát átszállással Budapest-Miami-Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal (23 kg feladható poggyász, 8 kg kézipoggyász), a repülőtéri illetéket, transzfert repülőtér-szálloda, szálloda-kikötő, kikötő-repülőtér között; 2 éjszaka szállást Miamiban 4* szállodában, amerikai büféreggelivel; 2 félnapos kirándulást Havannában a program szerint; félnapos kirándulást Miamiban a program szerint a hazautazás napján; magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére; 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: Az ESTA elektronikus beutazási engedély költségét, a kikötői illetéket (kb. 130 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 12 USD/fő/éj, gyermek számára (3-14 éves) kb. 6 USD/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat (kivéve a 2 félnapos városnézést Havanaban és az elutazás napján a Miami városnézést), a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok