Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Hajóval az adventi vásárokba

Hajóutak, Folyami hajóutak, Folyami hajóutak Útazonosító: 382514
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút, Körutazás, Városlátogatás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Leírás
Időpont: 2018. december 8-9.

Elhelyezés: 4 csillagos hotelben

Ellátás:
reggeli, fakultatív félpanzió.


Program:

1. nap.
Reggel utazás autóbusszal Komáromba. Hajóra szállás Öregkomáromban, majd indulás a Dunán felfelé. A Monostori Erőd és az új komáromi híd építkezése mellett elhaladva közegünk a Közép-Duna felső végéhez, Gönyühöz. A Mosoni-Duna torkolata után a kanyargós, gyors folyású szigetközi Dunán hajózunk. Szapnál elhagyjuk a Dunát és Magyarországot, a bősi erőmű alvízcsatornájában közelítjük meg a Duna második legmagasabb duzzasztóját. 20 méter emelkedés után a felvízcsatornán hajózunk, a csallóközi falvak téli képe alattunk suhan el. Elérve a tározó tavat hallunk a Duna eltereléséről, majd visszaérve az Öreg-Dunába kisvártatva kikötünk Pozsonyban. Délutáni, esti városnéző séta a történelmi, parádés városközpontban, kulináris élvezetek a pozsonyi adventi vásárban. Szállás Pozsonyban.

2. nap. Délelőtt szabadprogram Pozsonyban, vagy kirándulási lehetőség a dévényi várhoz, a Porta Hungaricahoz. Kora délután utazás Ausztriába, Schlosshofba. Savoyai Jenő hadvezér pompázatos kastélyában és annak udvarában szépséges karácsonyi vásár vár ránk: kézművesek, ajándék-ötletek, kulináris érdekességek, csemegék. Késő délután hazaindulunk autóbusszal, érkezés Budapestre kora este.

A hajó: a ROHAM termes rendezvényhajó, 60 fős zárt utastérrel, nyitott fedett és fedetlen fedélzettel, női-férfi WC-vel, büfével, hideg és meleg ételekkel, ebédelési lehetőséggel

A részvételi díj tartalmazza az utazást autóbusszal és hajóval, a szállást 4 csillagos hotelben reggelivel és az idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza a kikötői illetéket, az útlemondási biztosítást, az utasbiztosítást, a belépőket és a felárakat.

Kikötői illeték: 3.800 Ft/fő

Útlemondási biztosítás: 630 Ft/fő

Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás: 1.130 Ft/fő

Választható szolgáltatások:

Félpanziós felár: 6.800 Ft/fő

Egyágyas felár: 8.500 Ft/fő