Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Csoportos hajóút - Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra - MSC Preziosa

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 341990
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
MSC Preziosa 2019.10.28 - 11.07.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!


Útvonal: Genova (IT) • Malaga (ES) • Casablanca (MA) • Lisszabon (PT) • Barcelona (ES) • Marseille (FR) • Genova (IT).

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbuszvezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 17.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

4.nap: Malaga, Spanyolország: A tenger és a hegyek határolta Malaga a Costa del Sol partszakasz „fővárosa“. A környék évtizedek óta felkapott úti cél, csodálatos tengerpartja Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelye. De a napsütésen és a tengeren kívül más élményt is nyújt a vidék: a csodálatos Marbella, Granadában az Alhambra és Nerja barlangjai könnyen és gyorsan elérhetők Malagából.

Érkezés a kikötőbe 10:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

5.nap: Casablanca, Marokkó: A nyugat-afrikai Casablanca nevét a hasonló című Humphrey Bogart és Ingrid Bergman film örökre a köztudatba égette. Az art deco építészet, az észak-afrikai hagyományok és a francia gyarmatosítás maradványai harmonikus egységet alkotnak. Hagyja, hogy elvarázsolja a különböző kultúrák keveredése ebben a világra nyitott városban vagy élvezze az autentikus Marokkót olyan egzotikus városokban, mint Fez, Rabat vagy Marrakesh.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 23:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

7.nap: Lisszabon, Portugália: Lisszabon Portugália fővárosa és Európa legnyugatibb nagyvárosa. A város gyönyörű fekvése és 20 évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat. Melankolikus népzenéje, a fado ellenére Lisszabon egy dinamikus és kifejezetten vendégszerető város.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

9.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 12:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva kényeztető programok széles választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

11.nap: Genova - Budapest:
Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.


A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.

Kabinok és szolgáltatások

Belső Bella

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.


Ablakos Fantastica

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.


Balkonos Bella

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.


Balkonos Fantastica


Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

A részvételi díj tartalmazza: Utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 9 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza

A kikötői illetéket (kb. 160 EUR (54.400 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (1.700 Ft)/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

Hasonló ajánlatok