Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Csoportos hajóút - A Földközi-tengertől az Atlanti-óceánig - MSC Orchestra

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 328915
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC ORCHESTRA 2018.10.23-11.05.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

Útvonal: Genova (IT) - Marseille (FR) - Barcelona (ES) - Casablanca (MA) - Santa Cruz de Tenerife (ES) - Funchal (PT) - Malaga (ES) - Chivitavecchia (IT) - Genova (IT)


1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén, Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 17.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Barcelona, Spanyolország​​: Barcelona, Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:


Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén

6.nap: Casablanca, Marokkó: A nyugat-afrikai Casablanca nevét a hasonló című Humphrey Bogart és Ingrid Bergman film örökre a köztudatba égette. Az art deco építészet, az észak-afrikai hagyományok és a francia gyarmatosítás maradványai harmonikus egységet alkotnak. Hagyja, hogy elvarázsolja a különböző kultúrák keveredésre ebben a világra nyitott városban vagy élvezze az autentikus Marokkót olyan egzotikus városokban, mint Fez, Rabat vagy Marrakesh.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 22:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén

8.nap: Santa Cruz de Tenerife, Kanári-szigetek, Spanyolország​: Tenerife, a Kanári-szigetek legnagyobb tagja, Afrika nyugati partja közelében található. A sziget elnevezése a hegy (Tene) és a fehér (ife) szavakból ered, amely a még nyáron is hósapkás El Teide vulkánra utal. Enyhe klíma és csodás strandok, lenyűgöző galériák és múzeumok: Tenerife egy sor érdekes látnivalóval szolgál, köztük a 15. század végi hódítók által meghonosított spanyol kultúra emlékeivel.

Érkezés a kikötőbe 9:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Funchal, Madeira, Portugália:
Julio Dinis a nagy portugál író és dramaturg egyszer így írt Funchalról: „A tenger az egyik oldalon, a hegyek a másik oldalon, s e két méltóságteljes szépség közé simul a város, akár a szülei között biztonságban és melegben nyugvó gyermek.” Ennél szebb jellemzést erről a gyönyörű városról elképzelni sem lehet.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén

11.nap: Malaga, Spanyolország: A tenger és a hegyek határolta Malaga a Costa del Sol partszakasz „fővárosa“. A környék évtizedek óta felkapott úti cél, csodálatos tengerpartja Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelye. De a napsütésen és a tengeren kívül más élményt is nyújt a vidék: a csodálatos Marbella, Granadában az Alhambra és Nerja barlangjai könnyen és gyorsan elérhetők Malagából.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:


Indulás 14:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

12.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

13.nap: Civitavecchia/Róma, Olaszország:
Civitavecchia kikötőváros mintegy félórányira fekszik az olasz fővárostól, Rómától. Az “Örök Város” nem igényel különösebb bemutatást, hiszen a világ egyik turisztikai központja. Nincs még egy hely a világon, amely ennyire történelmi, ahol lépten-nyomon fantasztikus császári templomok, etruszk síremlékek, korai keresztény templomok, középkori harangtornyok romjaiba botlunk, reneszánsz palotákat, pompás barokk bazilikákat csodálhatunk meg a mindig ragyogó napsütésben.

Érkezés a kikötőbe 9:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

14. nap: Genova-Budapest: Érkezés 09.00 órakor, reggeli után kiszállás, majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.


MSC Orchestra:

Egy nagyszerű kompozíció

A tágas, elegáns belső berendezés és a változatosság kombinációja az, amely a Musica osztályra jellemzően, az MSC Orchestra-t az Ön álmai hajójává teszi. Mert az élet a fedélzeten olyan, mintha álmodna.
Ha pihenésre vágyik, élvezheti a napsütést a tágas fedélzeten vagy kényeztetheti magát a csodálatos Body and Mind Spa-ban, a török fürdőben, a szaunában vagy a különböző pihentető masszázsok egyikével.

Aktív vendégeink számára pedig rendelkezésre áll a sportcentrum egy fitness központtal, öt fantasztikus medencével, futópályával a friss tengeri levegőn.

Ezen kívül, az MSC Orchestra egy izgalmas kulináris élményt nyújt vendégei számára: a Shanghai kínai étterem autentikus dim sum specialitásaitól kezdve, egészen az olasz Four Seasons Gourmet Étterem és a La Piazzetta pizzéria választékáig, ahol a legjobb pizza készül Nápolyon kívül.

Azonban a hajót a designer klubok teszik igazán különleges élménnyé, mindegy hogy Ön éppen a Savannah Bar-ban élő zenére táncol, a Palm Beach Kasino-ban játszik vagy egy látványos műsort élvez a Covent Garden Színházban.

A gyerekek szórakozhatnak a Jungle Adventure játékteremben, miközben a tinédzserek számára egy saját Teens Club áll rendelkezésre. Mindegy, hogy hány éves vagy milyen álmai vannak, biztos lehet benne, hogy ezek az MSC Orchestra-n valóra válnak.

Kabinok:

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Belső kabin, Fantastica kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.


Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinok előtt mentőcsónak található, amely zavarhatja a kilátást.


Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.


Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Részvételi díj tartalmazza: utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 12 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában), a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: A kikötői illetéket (kb. 160 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok