Ajánlatainkból
TDM Travel
London-Stonehenge-Windsor repülővel
Nagy-Britannia / London / London
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
kétágyas
Időtartam:
4 éj
Utazás azonosító:
326962
Időpont
Szobatípus
Ár
2019-10-30
kétágyas
149.900 Ft/fő
Foglalás
2019-10-30
egyágyas
185.900 Ft/fő
Foglalás

1.nap:Budapest-London-Warwick-Stratford
Elutazás közvetlen járattal Londonba. Érkezés után Anglia történelmi szívébe kirándulunk. Elsőként Warwickba megyünk, hogy megnézzük az impozáns Warwick várat. Az ország legépebben megmaradt középkori várának lakosztályaiban hihetetlen gazdagságú családi gyűjtemények láthatók. Ezután a közelben található, bűbájos Shakespeare szülővárosaként ismert Stratford-upon-Avonnal ismerkedünk. Megtekintjük az angol drámaíró szülőházát és a helyi templomban a sírhelyét is, majd a kis hajókkal tarkított Avon folyó partján sétálunk. A festői Cotswolds dombok között megbújó, mézszínű házaikról ismert kisvárosokat érintve érkezünk a London környéki szálláshelyünkre.
2.nap: Bath-Stonehenge-Salisbury
Szabadprogram vagy egész napos fakultatatív kirándulás. Elsőként a gyógyfürdőiről híres Bathba utazunk, mely III.György uralkodása alatt vált elegáns fürdőhellyé és kulturális központtá. Megtekintjük a híres Római fürdőt, a katedrálist, a neoklasszicista stílusban épült Royal Crescent és Circus épületegyütteseket. Továbbutazás a szintén UNESCO Világörökségnek nyilvánított, misztikus 5000 éves Stonehengebe, Anglia leghíresebb megalitikus építményéhez.  Salisbury gyönyőrű katedrálisában található a Magna Charta fennmaradt másolataiból a legjobb állapotban megmaradt példány, a templom óratornya pedig a legmagasabb Angliában (ár: 24.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő!)
3.nap: London
Egész napos városnézés Londonban, melynek során többek között megnézzük  a főváros legfőbb nevezetességeit: Nagy-Britannia uralkodóinak temetkezési helyét és koronázó templomát a Westminster apátságot, a Parlamentet, a Big Ben-t, a miniszterelnök rezidenciáját a Downing Streeten, a királyság központját a Buckingham palotát, a nyüzsgő Trafalgar teret és a Piccadilly Circust, de sétálunk az Oxford streeten is. 
4.nap: London
Félnapos fakultatív városnézés során látogatás a Szent Pál székesegyházban, melynek az impozáns, oszlopokkal tagolt kupolájából pazar kilátás nyílik a városra, ezután a Towerben ismerkedünk Anglia történelmével (ár: 9.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő !). A délután folyamán szabadprogram keretében hajókázhatunk a Temzén, felülhetünk a London Eye-ra vagy meglátogathatjuk a számos múzeum egyikét. 
5.nap: Windsor-Oxford-Budapest
Látogatás a világ legrégebbi és legnagyobb, ma is lakott kastélyában, Windsorban. A Hódító Vilmos által építtetett kastély a királynő kedvenc hétvégi otthona. Az állami lakosztályait többek között Rembrandt, Rubens, Canaletto festményei díszítik. A Szent-György kápolnában több uralkodó sírhelye található és az 1348-ban alapított Térdszalagrend központja. Ezután Oxford felé vesszük az irányt. Séta az álmodó tornyok városában, mely elnevezést az egyetemi épületetek harmonikus építészete miatt kapta. Legrégebbi kollégiumai több mint 750 évvel ezelőtt nyíltak meg. Városnézésünk után transzfer a reptérre, hazautazás menetrend szerint az esti órákban.
Utazás: repülővel     Szállás: *** Hotel     Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 149.900,- Ft/fő    
A részvételi díj személyenként 1 db  40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyászt és 
1 db 10 kg-os  feladott poggyászt tartalmaz. 

 Reptéri illeték: 39.000,-Ft/fő     Félpanzió: 30.000,-Ft/fő 
 Egyágyas 
felár: 36.000,-Ft/fő 
Biztosítás: 2.850,-Ft/fő Sztornó biztosítás:1.5 %

Belépők (tájékoztató árak):
Warwick vár: 19 GBP
Westminster Apátság 22 GBP
Stonehenge belépő felnőtt : 6.900,-ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő !
Stonehenge belépő diák/nyugdíjas(65 év felett): 6.200,-Ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő !
Stonehenge belépő gyerek (17 éves korig): 4.100,-ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő !
Windsor kastély 20.50 GBP
Tower 22.82 GBP
Szt. Pál katedrális 16 GBP
Hajókázás a Temzén 10 GBP

További érintett desztinációk: Nagy-Britannia - London - London » Nagy-Britannia - Történelmi városok - » Nagy-Britannia - Történelmi városok - Bath » Nagy-Britannia - Történelmi városok - Oxford

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?