Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Csoportos hajóút - Mediterrán tájak a márciusi hosszú hétvégén

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 317540
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC MERAVIGLIA 2019.03.08-03.16.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!



Útvonal: Genova (IT) - Civitavecchia (IT) - Palermo (IT) - Valletta (MT) - Barcelona (ES) - Marseille (FR) - Genova (IT)

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 18.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Civitavecchia/Róma, Olaszország: Civitavecchia kikötőváros mintegy félórányira fekszik az olasz fővárostól, Rómától. Az “Örök Város” nem igényel különösebb bemutatást, hiszen a világ egyik turisztikai központja. Nincs még egy ilyen történelmi hely a világon, ahol lépten-nyomon fantasztikus császári templomok, etruszk síremlékek, korai keresztény templomok, középkori harangtornyok romjaiba botlunk, reneszánsz palotákat, pompás barokk bazilikákat csodálhatunk meg a mindig ragyogó napsütésben.

Érkezés a kikötőbe 7:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Palermo/Szicília, Olaszország​: Szicília fővárosa divatos üdülőhely, amit különleges szépségének és történelmi jelentőségének köszönhet. Eklektikus múltja a szicíliai fővárost különböző kultúrák találkozási pontjává teszi. A sok, máig látható antik műemlék különleges arculatot ad a városnak.

Érkezés a kikötőbe 9:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Valletta, Málta: Málta fővárosát, Vallettát az UNESCO 7000 éves történelme miatt vette fel a Világörökség listájára. A múlt mind a mai napig nyomon kísérhető a városban, a kirándulás során betekintést nyerhet a sziget régmúlt történelmébe. A táj és a sajátos építészeti remekművek garantálják a felejthetetlen időtöltést.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

7.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona, Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 7:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Genova-Budapest: Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.


MSC Meraviglia

Kivételes, modern dizájn, innovatív technológiával és látványos szórakozási lehetőségekkel.

Az olasz „Meraviglia” vagy az angol „Wonder” kifejezés azt az érzést írja le, mikor valami új, különleges vagy addig elképzelhetetlennek hitt látvány ejt minket bámulatba. Ezt érezhették a munkások, amikor az első acéldarabot vágták le Franciaországban, a Saint-Nazaire-i STX hajógyárban az MSC Meravigliához, az MSC új zászlóshajójához.

Az MSC Meraviglia kifinomultan ötvözi a state-of-art technológiát, a tenger szeretetével, a dizájnnal, a kényelemmel és a gyakorlatiassággal. Ez a hajóút garantáltan elkápráztatja résztvevőit. Az MSC Meraviglia a világ bármely kikötőjén kiköthet, kiterjesztve az útvonalak és úti célok lehetőségét, egy hatalmas ráadásként bármelyik utazó részére.

Az év bármely szakaszában is utazna a Meraviglia tökéletes választás az új bel- és kültéri elrendezésével. A fényűző MSC Yacht Club rész is hamarosan bővítésre kerül. A teljes sétafedélzet belső mennyezete egy 480m2-es hatalmas LED-képernyővel lesz borítva, egy digitális égbolttal, ami átveszi a látképét a kinti történéseknek, a napkeltének, napnyugtának és a csillagos égboltnak éjszaka.

A szórakoztató részlegek területét is megnöveltük: egy új játszópark, vízi park, lélegzetelállító panoráma és két fedett sétány áll már a vendégek rendelkezésére.


Kabinok és szolgáltatások:

Ablakos kabin, Bella kategória

Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.


A részvételi díj tartalmazza: utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza:
A kikötői illetéket (kb. 130 EUR /fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő
kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok