Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Hotel BAIA DEL CAPITANO 4* - Cefalú

Olaszország, Szicília, Cefalú Útazonosító: 301430
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A négycsillagos szálloda 5 km-re található Cefalú központjától, kb. 150 m-re a kavicsos és kb. 400 m-re a homokos privát, napozóágyakkal és ernyővel ellátott strandtól.  A romantikus, mediterrán stílusban berendezett szálloda kellemes pihenést biztosít pároknak és  "pihentető" nyaralást a családoknak. A tiszta tengert a szálloda nyújtotta strand szervíz szolgáltatással (nyugágyak és napernyők) élvezhetik a vendégek. 52 kényelmes szobája egyformán berendezett, mindegyike kertre vagy tengerre néző balkonnal. A kertben az olívafák között található az étterem, ahol 'á la carté' vacsorát fogyaszthatnak a vendégek.


Szolgáltatások: Úszómedence jacuzzi sarokkal és  bárral, ahol egy könnyű ebéd is elfogyasztható. Bár, panoráma terasz teniszpálya, gyerek játszótér, asztalitenisz, parkoló, júniustól szeptemberig minibusz szolgáltatás a homokos strandra. Kisállat megengedett (előre kell jelezni).


Szobák: Szobái kétágyas pótágyazható szobák (max. 4 főre), SAT TV, légkondicionálás, telefon, minibár, ingyenes Wi-Fi, széf, fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval.


Ellátás: Büféreggeli (hideg- és meleg ételekkel, helyi biotermékekkel. Vacsora a helyszínen a la carte menü rendelhető.






Kedvezmények/felárak:

Gyermek 2 éves korig ingyenes, 2-12 éves korig -50%, 3. ágyon 12 éves kor felett -30%.