Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Nyaralás Madagaszkáron Nosy Be-n, A Világ Egyik Legszebb Szigetén

Madagaszkár, Madagaszkár, Madagaszkár Útazonosító: 296654
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
Időpont: 2019. febr. 28 - 2019. dec. 23, 2019. dec. 24 - 2019. dec. 31
Időtartam:     9 nap / 8 éjszaka


Nosy Be szigete nem véletlenül kerül be rendszeresen a világ 10 legszebb szigete közé a Tripadvisor vezető utazási internetes oldal listáján.

A Madagaszkár északnyugati partjainál található sziget egy igazi paradicsom, ahogyan azt az álmainkban elképzeljük.  Élvezzük puha, fehér homokos, végtelen  strandjait, miközben a parton lustálkodó makik (a csak Madagaszkáron megtalálható lemúrok) nézegetnek minket, fürdőzőket. Merészkedjünk beljebbre a kristálytiszta türkizkék vízben és fedezzük fel a sokszínű, csodálatos korallzátonyokat és színes lakóit, amelyek e szigeteket a világ egyik első számú búvárparadicsomává teszik. Ebédünket a homokos tengerparton szolgálják fel, természetesen az aznap halászott tenger gyümölcseiből... és miért is ne kóstoljuk meg a frissen fogott langusztát, amelyet az itthonihoz képest tizedáron kaphatunk meg ?  A növény- és az állatvilág szerelmeseinek kötelező program a gyönyörű Lokobe különleges természetvédelmi terület, ahol a hetedik mennyországban fogják érezni magukat.

Az este elérkeztével a helyi, cukornádból  készült rumokat kóstolgatva élvezzük a minket körülvevő hihetetlen nyugalmat... és miközben a varázsos naplementében gyönyörködünk, szívjuk be az ylang-ylang ültetvények bódító, trópusi illatát.

...jövőre is visszajövünk !

Mivel repülőgépünk Antananarivoba, a fővárosba érkezik, ezért lehetőségünk lesz felfedezni Antananarivo nevezetességeit is, valamint ellátogatunk a Lemúr Parkba, ahol több mint 9 fajta szabadon élő makival találkozhatunk testközelből!

 
Szolgáltatások


1.nap
ÉRKEZÉS NOSY BE-RE Tengerentúli repülőjárat A repülőjárat menetrendjének függvényében érkezünk meg Nosy Be szigetére, érkezéskor autónk vár minket a reptéren, hogy elvigyen bennünket szállodánkba. A gyönyörű Nosy Be szigetcsoport, a világ egyik legszebb szigeteivel, Madagaszkár észak-nyugati csücskében található. Elfoglaljuk szállásunkat tengerparti hotelünkben, ahol pihentető, felejthetetlen nyaralásunkat fogjuk eltölteni. Szállás és vacsora: Vanila Hotel&Spa***sup, vagy Nosy Be Hotel&Spa****, vagy Eden Lodge*****

2-8.nap

NOSY BE  Reggeli a szállodában. Szabad program az óceánparton, vagy választhatunk a program végén megadott fakultatív programok közül.Vacsora a szállodában.

9. nap
ELUTAZÁS NOSY BE-ről Tengerentúli repülőjárat Reggeli a szállodában. Szabad program az óceánparton, majd a járat indulásától függően transzfer a repülőtérre és hazautazás Nosy Be szigetéről.


Szállás: Le Nosy Be Hotel ****

Nosy Hotel egy 5 perces autóútra fekszik a Palm Beach, és 10 percnyi autóútra a kráter Bay. Fascene repülőtér 40 perces autóútra fekszik.
A szálloda egy privát partszakaszon a Bellevue Beach-en található.A Nosy Hotel & Spa szobáiból gyönyörű indiai-óceáni kilátás nyílik. A szállodának  többek között egy spa és fitness központja, külső medencéje és étterme is van.

Szolgáltatások

A vendégek különféle helyi, olasz és francia ételeket kostólhatnak meg az étteremben. A Spa  különböző masszázsokat és kezeléseket kínál. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a szálló minden területén.

Szobák

A légkondicionált szobák és bungalók mindegyike egy teraszt és kertet foglal magába. A szobákhoz tartozik egy ülősarok, műholdas TV és minibár is. Minden fürdőszobában fürdőköpeny, papucs és ingyenes piperekészlet található.
A részvételi díj tartalmazza:
 A szállásokat a megjelölt hotelekben (kétágyas szobában) 8 éjszakára, félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), kivéve az Eden Lodge-ban: itt kötelező teljes panziós ellátást, az összes reptéri transzfert (üzemanyaggal, sofőrrel), valamint a túraszervezés díját.

A részvételi díj nem tartalmazza:  A nemzetközi repülőjegy díját az ebédek és az italok költségét, az esetleges fakultatív programok költségeit, a helyszínen fizetendő vízumot (kb 35Euro/fő), a biztosítást és a borravalókat