Olasz Körutazások
Részletek
Bosznia-Hercegovina
Részletek
Hajóutak
Részletek

Tiszta Hawaii nyaralás

Amerikai Egyesült Államok, Hawaii, Waikiki Útazonosító: 217189
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Fontos tudnivalók foglalás előtt
Szűrés
2042-11-21 -tól
Kétágyas
14 éj
2.669.000 Ft/fő

Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.

Leírás


TISZTA HAWAII NYARALÁS

A vendégszeretet otthona - Hawaii-szigetvilága- minden látogatóját lenyűgözi. Eltérő természeti adottságaiknak köszönhetően minden egyes szigete más és más élményt nyújt, mégis mindegyik maga a paradicsom. Sokak kedvence Oahu-szigete, amin páratlanul egyesül a trópusi hangulat és Amerika korszerűsége. A sziget teli van lehetőségekkel, amelyek között mindenki megtalálja a tökéletes módját a pihenésnek! Remek célpont napozni, búvárkodni, szörfözni és túrázni vágyóknak egyaránt, de a házasodni vágyók is gyakran választják Oahu mesés környezetét esküvői helyszín gyanánt.




Queen Kapiolani***

Könnyű sétára Waikiki Beach nyugodtabb partszakaszától helyezkedik el a pompás szálloda. Csupán néhány lépésre található Honolulu néhány kiemelkedő látnivalója: a Honolulu Állatkert,a Waikiki Aquarium és a Kapi‘olani Park. Mindezek mellett aszállodából remek rálátás nyílik Hawaii legendás látványosságára, a Diamond Headre.

Szolgáltatások: klíma, hűtő,kávéfőző, wifi, LCD TV medence, parkoló

  

Waikiki Resort Hotel ****

Waikiki Beach bársonyos tengerpartjától csupán néhány lépésre fekvő hotelben minden adott a teljes kikapcsolódáshoz. Éttermek, bárok, vízi sport lehetőségek és nyüzsgő éjszakai élet vár ránk a szálloda közvetlen közelében. Mindezeknél már csak a felejthetetlen naplementék teszik idillibbé a képet!

Szolgáltatások: hűtő, wifi, LCD TV, medence, spalétesítmények

 

Outrigger Reef On The Beach*****

A Waikiki Beach kellős közepén álló luxusszállodában teljes kényelemben merülhetünk el Hawaii kultúrájában. Esténként helyi zenei legendák adják meg a hangulatot, a naplementéket pedig a kézműves kóstolók teszik még tökéletesebbé. A szállodát egyik oldalról a lehetőségekkel teli Waikiki Beach, másik oldalról pedig a kávézókat, éttermeket és előkelő üzleteket felsorakoztató Beach Walk sétány határolja.

Szolgáltatások: minden szobában iPod-dokkoló, síkképernyős TV, hűtő, egyes szobák óceánra néző balkonnal




Szállodák változtatásának jogát adott kategóriában fenntartjuk!

 

Figyelem: az üdülőszállodákban „resort fee” került bevezetésre, melynek összegét a helyszínen kell fizetni és szállodánként változó szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint pl. wifi, napágyak, törölközők, ingyenes helyi telefonhívások, stb. Összege kb.$10-30/fő/éj.

 


 

Részvételi díj tartalmazza:


•    retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon
•    elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű szállodai szobákban reggelivel(8 éjszakára)
•    gazdag programajánlat
•    retúr repülőtéri transzfer


Részvételi díj nem tartalmazza:

 

·         Repülőtéri illeték (129 000 Ft/fő)

·         Helyben fizetendő költség a szállodákban újonnan bevezetett „resort fee”, melynek összege kb.  $10-30 / fő / nap)

·         Utasbiztosítás

·         Útlemondási biztosítás

·         ESTA ügyintézés


HAWAII PROGRAM AJÁNLATOK



Egésznapos sziget körút – Magyar idegenvezetéssel

Kora reggeli indulás, látogatás Pearl Harbor ma is működő  hadikikötőjébe, majd végig nézik a szomorú nap eseményeiről szóló fotókat és archívumokat. Filmvetítés alatt megtudhatjuk, miért szállt be az USA a II. Világháborúba.
Ezután kezdődhet egy különleges buszos körutazás, amely nem csak a turistáknak szóló célpontokra viszi el a vendégeket. Az út során  a sziget több, mint 30 ikonikus látványosságát és számtalan gyönyörű strandot tekinthetnek meg, és életük legkáprázatosabb fényképeit készíthetik el egyetlen nap alatt. A személyre szabott túrán (maximum 6 fő) részt vevő turistákat egy magyar nyelvű útikönyv is várja, tele kulturális és geológiai információval.


Részvételi díj 2 fő esetén: 285 USD/fő
Részvételi díj 4 fő esetén: 195 USD/fő
Részvételi díj 6 fő esetén: 180 USD/fő
Gyermek ár 11 év alatt:    130 USD/fő

A kirándulásokra jelentkezés és fizetés a helyszínen. A programok és az árak változásának jogát fenntartjuk!

 

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Reggeli
249000
Road to Hana panorámaút
129000
Félnapos hajókirándulás sznorkelezéssel és bálnalessel
99000