Ajánlatainkból
TDM Travel
Bajor pompa, Tiroli csillogás
Németország / Bajorország / Hohenschwangau
Utazás módja:
Busz
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
Kétágyas
Időtartam:
2 éj
Utazás azonosító:
18579
Időpont
Szobatípus
Ár
2019-08-02
Kétágyas
51.900 Ft/fő
Foglalás
Mesevilágot idéző kastélyok, csodálatos tájak felfedezésére indulunk. A számtalan látnivaló után ízletes sörök mellett pihenhetnek meg és ízlelhetik meg a bajor konyha gasztronómiai remekeit is.

1. nap: Budapest-Innsbruck
Utazás Tirolba. Útközben rövid fotószünetet tartunk a Chiemsee partján, majd Innsbruck felfedezésére indulunk, mely középkori emlékei mellett arról is nevezetes, hogy kétszer adott otthont a Téli olimpiának, 1964-ben és 1976-ban. Az Alpok hósipkás, csipkézett hegycsúcsai által körülölelt város a Tiroli tartomány fővárosa, melyet az Inn folyó oszt ketté. Innsbruck fénykorát I. Miksa császár uralkodása alatt élte, műemlékei, eleganciája ennek a kornak a gazdagságát idézi, de a Hofburg barokk szárnyát és csodálatos kertjét már Mária Teréziának köszönhetjük. Sétánk során a történelmi emlékekben gazdag óvárosban sétálunk: Hofkirche, Goldenes Dachl (Aranytető), Szent Jakab Dóm, Diadalív. Rövid szabadidő Tirol fővárosában, majd az Innsbruck környéki szállásunkra utazunk.

2. nap: Schwangau-Füssen
A mai napon Németországba, Bajor tartományba kirándulunk, az Ammergauer hegyek által övezett Schwangauba érkezünk. Csodálatos látvány fogad, két gyönyörű kastély: a sárga, neogótikus stílusú Hohenscwangau és a fehér, középkori jellegű Neuschwanstein. Az Alpsee melletti, 2011-ben megnyitott Bajor Királyok Múzeumába látogatunk el. A múzeumban megismerjük a bajor Wittelsbach királyi család történetét. Festmények, tárgyak mesélnek életükről. A múzeum megtekintése után a Hohenschwangau kastélyba sétálunk fel. A kastélyt 1836-ban építették II. Miksa bajor király és családja számára. Il. Lajos és öccse itt töltötte gyermekkorát. A falakat a germán mondavilág hősei díszítik, a kastély berendezése a család fényűző életét szolgálta. A kastély megtekintése után a Lech folyó partján épült elbűvölő Füssenbe utazunk. A középkori központját megőrző város Szent Mang kolostora mellé épült. Füssen arculatát ma is az egykori kolostor, a Szent Mang templom, a vár, a városfal, a kanyargós utcák a nyeregtetős házaival határozzák meg. A városnéző séta után rövid szabadidő, majd visszautazunk a szállásra.

3. nap: Swarovski-Rattenberg-Budapest
Mai napunk a pompa és csillogás jegyében telik. Először Wattens kisvárosába látogatunk, ahol a Swarovski varázslatos kristályvilága vár ránk. Egy vizet okádó botanikus óriás őrzi a kristályvilág bejáratát, ahol a látogatókat egy fantasztikusan csillogó csodás kiállítás bűvöli el. Az André Heller multimédiaművész által tervezett fantáziavilágot a Swarovski cég fennállásának 100 éves évfordulójára nyitották 1995-ben, majd 2015-ben átalakították és kibővítették. Varázslatos élmény a kert a tóval, amifelett több százezer kristály csillogásában gyönyörködhetünk. Ezután folytatjuk utunkat az Inn folyó partján fekvő aprócska Rattenbergbe, melyet Tirol legkisebb és legszínesebb városaként is emlegetnek. A mindössze 400 lakosú szépséges kisváros, különleges középkori hangulatával és üvegművészetével méltán vívta ki a világhírnevet. Rövid városnézésünket követően hazautazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Utazás: autóbusszal  Szállás: *** szálloda  Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 51.900,-Ft/fő
Félpanzió: 10.000,-Ft/fő Egyágyas felár: 10.000,-Ft/fő
Biztosítás: 1.710,-Ft/fő Sztornó biztosítás: 1,5%

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Hohenschwangau 13+2,5 EUR
Múzeum 11+2,5 EUR
Swarovski 18 EUR

Utazás: Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video, vagy DVD; büfé.
Indulás: Budapest, Déli pályaudvar, Koronaőr köz.

Felszállási lehetőségek:
Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz - 05:30
Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő, Shell kút - 06:05
Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút - 07:00
Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché - 07:45

Szállás: Salzburg környékén - 3*-os panzió, Innsbruck környéke - 3*-os szálloda. Az elhelyezés kétágyas, zuhanyozós szobákban történik.

További érintett desztinációk: Németország - Bajorország - Hohenschwangau » Németország - Bajorország - Hohenschwangau

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?